Menu
 

Τι κι αν γεννήθηκε στην Γερμανία; Μετά από ένα ταξίδι που έκανε, η Ελλάδα ήταν αυτή που την «κέρδισε» και στη συνέχεια η Υβόννη «κέρδισε» την καρδιά του Αντώνη Ρέμου. Και αν κρίνουμε από τη σχέση τους, τότε μάλλον ο Αντώνης Ρέμος είναι ένας πολύ καλός λόγος για να μην επιστρέψει ξανά στη Γερμανία.


Η Υβόννη Μπόσνιακ γεννήθηκε στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας και είναι κροατικής καταγωγής. Από μικρή γοητευόταν από τα περιοδικά και τη μόδα και ονειρευόταν να περπατήσει στις διεθνείς πασαρέλες.Το όνειρό της ήταν να γίνει γνωστό μοντέλο και να πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες καμπάνιες σπουδαίων οίκων και σχεδιαστών. Σε ηλικία δεκαοχτώ ετών κε δειλά στον χώρο του μόντελινγκ και ξεκίνησε από ένα μικρό πρακτορείο στη γενέτειρά της. Πριν από λίγα χρόνια, σε ηλικία 21 ετών, αποφάσισε να εγκατασταθεί μόνιμα πλέον στην Ελλάδα και να εργαστεί στην εγχώρια αγορά. Το 26χρονο μοντέλο έκανε φωτογραφήσεις σε περιοδικά και κάποια editorials μόδας, ενώ ήταν το βασικό πρόσωπο στην καμπάνια της σχεδιάστριας Λουκίας, χωρίς ωστόσο να γίνει γνωστή όπως άλλες κοπέλες. «Είναι πολύ κοινωνική, πρόσχαρη και ευγενική.
Μιλάει ξένες γλώσσες και λίγα ελληνικά, ωστόσο καταλαβαίνει σχεδόν τα πάντα. Γοητεύτηκε πολύ από τον Αντώνη, κυρίως επειδή είναι γνήσιος τζέντλεμαν και παθιασμένος άνδρας. Ο σταρ από την πλευρά του ξεχώρισε την Υβόννη όχι μόνο για την εξωτερική της εμφάνιση, αλλά και για την προσωπικότητά της. Ταιριάζουν πολύ, καθώς έχουν πολλά κοινά στοιχεία στον χαρακτήρα αλλά και ίδιες συνήθειες», αναφέρει έγκυρη πηγή και συνεχίζει:
«Η Υβόννη πήγαινε σε αρκετά καλέσματα και πάρτι προκειμένου να προωθήσει την καριέρα της ως μοντέλου. Αγαπάει ιδιαίτερα τη νυχτερινή ζωή και πηγαίνει συχνά στα μπουζούκια και στα κλαμπ. Λατρεύει την ελληνική μουσική αλλά και τη ροκ σκηνή. Τον τελευταίο καιρό κάνει στενή παρέα με τη Βάλια Κακούτη. Αγαπάει πολύ τη γυμναστική, την ιππασία και εν γένει τον αθλητισμό. Της αρέσει το καλό φαγητό και δεν πίνει ιδιαίτερα».
YVONNI MPOSNIAK VIOGRAFIKO

Δημοσίευση σχολίου

  1. Ανώνυμος1/9/12 20:21

    υβόννη μποσνιακ status
    υβόννη μπόσνιακ υψος 1.80
    υβόννη μπόσνιακ hot
    Eίναι έγκυος η Υβόννη Μπόσνιακ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/9/12 22:57

    εχε χαρη που οι χορδες ειναι ''gold'' διαφορετικα ακομη στο λαγκαδα θα ηταν
    ο Αντωνακης και θα κοιταγε την λιμνη ..οσο για υβοννη ....ουτε θα την ειχε ακουστα....
    Υ.Γ
    ωραιος ο Αντωνης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top