Menu
 


Ρουά Ματ - Δείτε τα επεισόδια 26-27-28-29-30-31-32-33-34 Καθημερινή, κοινωνική σειρά στις 18:30

Ρουά ματ επεισόδιο 26 Πεμπτη 30/10/14- Ο Δημήτρης δείχνει να έχει μετανιώσει που φίλησε την Ιωάννα και τώρα νιώθει τύψεις. Η Στέλλα λέει στον Μάξιμο πως δεν είναι σωστό για τη Ρουμπίνη να μην ξέρει τι θα γίνει στην σχέση τους και έτσι του ζητά να χωρίσει τη γυναίκα του μέσα σε αυτούς τους δύο μήνες. Ο Μιχαήλ ζητά από την Βίκυ να μην παντρευτεί. Η Αλεξία όμως βλέπει τις φωτογραφίες και θέλει να πάει στην αστυνομία φέρνοντας την Βίκοι και τον Σάββα σε άσχημη κατάσταση. Ο Ηρόδοτος έχει σχέση με την Παυλίνα. Η Ιωάννα συναντιέται με τον κανονικό πατέρα του παιδιού και ακούει όλα όσα έχει να της πει. Ο Δημήτρης θέλει να φύγει στο εξωτερικό.

Ρουά ματ επεισόδιο 27 Παρασκευη 31/10/14- Ο Δημήτρης λέει στην Ιωάννα πως αποφάσισε να αφήσει την Κύπρο μόνο και μόνο επειδή ήρθαν πολύ κοντά! Αυτή προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη. Ο Μάξιμος έρχεται σε σύγκρουση με τον πατέρα του παιδιού μιας και αυτός έχει παράλογες απαιτήσεις. Μια κόντρα όμως που μπορεί να του στοιχίσει το παιδί. Στα χέρια του Σάββα φτάνει ένα γράμμα και του λέει πως εάν δεν δώσει πολλά χρήματα σε αυτόν που έχει τις φωτογραφίες τότε θα τις πάνε στην αστυνομία. Η Βίκυ ζητά τα χρήματα από την Ιωάννα η οποία της τα δίνει. Η Ρουμπίνη νιώθει εγκαταλελειμμένη και βάζει τους δικούς της κανόνες.

Ρουά ματ επεισόδιο 28 Δευτερα 03/11/14 Ο Μάξιμος που πιέζεται πολύ από την Ρουμπινή, αναγκάζεται να την δεχτεί πίσω στην δουλειά, πρέπει όμως αυτή του την πράξη να την δικαιολογήσει στην έξαλλη Ιωάννα. Την ίδια στιγμή η Ιωάννα δέχεται να δώσει τα χρήματα στην Βίκυ αλλά ζητά την βοήθεια του Μιχαήλ για να ανακαλύψουν τι συμβαίνει και για ποιο σκοπό η Βίκυ θέλει αυτό το τεράστιο χρηματικό ποσό. Ο Ηρόδοτος αγοράζει ένα κόσμημα για να κάνει δώρο στην Παυλίνα, αλλά του χαλάει τα σχέδια η Αλέξια. Παράλληλα ο Ακύλας έχει κανονίσει κρυφά ραντεβού με τον Αλέξανδρο, τον βιολογικό πατέρα του παιδιού που υιοθέτησε η Ιωάννα και του πάει το μωρό να το δει. Ενώ ο Δημήτρης είναι σε μαύρο χάλι και αποφασίζει να αφήσει για λίγο το εστιατόριο και την εκπομπή.

Ρουα Ματ Επεισόδιο 29 Τριτη 04/11/14- Η Ρουμπίνη απογοητεύεται από τον Δημήτρη ο οποίος για να προστατεύσει τον φίλο της της λέει της άσχημες αλήθειες. Η Ειρήνη λέει στον Ακύλα πως έχει σχέση με κάποιον και πως το έχει μετανιώσει πικρά. Η Παυλίνα τηλεφωνεί στον Νικόλα και τότε αποκαλύπτει κάτι τρομερό. Στο εργοστάσιο του Μάξιμου καταφθάνει η Ρουμπίνη, τα μέτωπα ανοίγουν και πάλι. Ο Ηρόδοτος πολιορκεί την Παυλίνα και η Βίκυ δυο ημέρες πριν τον γάμο της μαθαίνει από τον Μιχαήλ αυτό που την βασάνιζε τόσο καιρό.

Ρουα Ματ Επεισόδιο 30 Τεταρτη 05/11/14- Η Ιωάννα βάζει ντέντεκτιβ για να μάθει όλα όσα κάνει ο Μάξιμος με την Ρουμπίνη. Η Παυλίνα είναι σίγουρη πως ο Νικόλας δεν έχει πεθάνει και φεύγει για Μονεμβασιά. Η Βίκυ και ο Σάββας σιναντάνε το άνθρωπο που τους εκβιάζει και τον πληρώνουν με το ίδιο ακριβώς τρόπο. Η Ρουμπίνη λέεισ τον Μάξιμο πως θέλει να της κάνει παιδί και αυτός αρνείται. Ο Μάξιμος για ακόμα μια φορά εκτίθεται όταν η κοινωνική λειτουργός τον βλέπει να αγκαλιάζει στο κέντρο της Λεμεσού την Ρουμπίνη.

Ρουά Ματ Επεισόδια 31 Πέμπτη 06/11/14- Ο ντετέκτιβ που προσέλαβε η Ιωάννα φέρνει αποτέλεσμα και καταφέρνει να καταγράψει φωτογραφίες αλλά και ηχητικό ντοκουμέντο που αποδεικνύουν ότι ο Μάξιμος έχει παpάνομη σχέση με τη Ρουμπίνη. Όταν τα βλέπει η Ιωάννα κλονίζεται πολύ ψυχολογικά. Παράλληλα καταφτάνει στη Μονεμβασιά η Παυλίνα όπου τρελαμένη ανακαλύπτει ότι ο παλιός της έρωτας, ο Νικόλας είναι όχι απλά ζωντανός αλλά και παντρεμένος με 2 παιδιά. Αίσιο τέλος έχει η υπόθεση της δολοφονίας του Μίλτου και η Βίκυ με το Σάββα ακούν με μεγάλη ανακούφιση τον αστυνόμο να τους λέει ότι η υπόθεση έκλεισε καθώς ο Παπαζήσης ομολόγησε. Στο μεταξύ ο Ακύλας παρουσιάζει για άλλη μια φορά το κακό του πρόσωπο και ξυλοφορτώνει άγρια την Ειρήνη, που καταλήγει στο νοσοκομείο, γιατί νομίζει πως πήγε με άλλον...

Ρουά Ματ Επεισόδια 32 Παρασκευή 07/11/14- Αυτά που ήταν απαραίτητα να μάθει, τα έμαθε πλέον η Ιωάννα για τον Μάξιμο και ενώ έχει στα χέρια της όλα τα στοιχεία που τον ενοχοποιούν, δεν ξέρει πως να τα χειριστεί και μάλιστα λίγο πριν το γάμο της Βίκυς. Ο γάμος της Βίκυς από την άλλη, έχει καταρρακώσει τον Μιχαήλ. Την ίδια στιγμή η Παυλίνα είναι επίσης σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά την ανακάλυψη που έκανε με το Νικόλα που τον νόμιζε νεκρό. Στο μεταξύ υπάρχει και κάποιος χαρούμενος και δεν είναι άλλος από τη Ρουμπίνη που πείστηκε από το Μάξιμο ότι δεν έχει επαφή πλέον με την Ιωάννα.. Όταν όμως τα ενοχοποιητικά στοιχεία του ντετέκτιβ φτάνουν στα χέρια του Μάξιμου... θα ανατραπούν πολλά...

ΡΟΥΑ ΜΑΤ Επεισόδιο 33 Δευτερα 10/11/14- Η Ιωάννα, καταρρακωμένη από τις φωτογραφίες, δείχνει στον Μάξιμο την πόρτα. Στο μεταξύ, σπίτι της Παυλίνας, μαζεύονται ο Μάνος η Ρουμπίνη και ο Μιχαήλ για μια βραδιά χαρτοπαιξίας και εξομολογήσεων. Ο Μάξιμος αρνείται να βγει από το σπίτι και να πάει στο εργοστάσιο, μέχρι να αποφασίσει τι θα κάνει με το γάμο του. Απρόσμενα, ο Μιχαήλ με την Παυλίνα ανοίγουν μια καινούρια σελίδα στη σχέση τους. Όλοι συμβουλεύουν την Ρουμπίνη να αφήσει τον Μάξιμο και εκείνη επηρεάζεται καθώς πηγαίνει εκδρομή με τον Μάνο στην Πάφο. Ο Ηρόδοτος τα παίζει όλα για όλα με την Παυλίνα και μένει άφωνος από το αποτέλεσμα. Ο Δημήτρης έχει έναν εκρηκτικό καβγά με τον Μάξιμο, και του αποκαλύπτει πως είναι ερωτευμένος με την Ιωάννα.

ΡΟΥΑ ΜΑΤ Επεισόδιο 34 Τριτη 11/11/14- Ο Δημήτρης, αφού σε μια παρόρμηση της στιγμής παραδέχτηκε στον Μάξιμο ότι είναι ερωτευμένος με την Ιωάννα, προσπαθεί να τα μπαλώσει χωρίς μεγάλη επιτυχία. Ταυτοχρόνως η Ιωάννα αποκαλύπτει στην Βίκυ ότι γνωρίζει για τις ιδιαίτερες προτιμήσεις του Σάββα και εκείνη αναγκάζεται να παραδεχτεί ότι το ήξερε επίσης. Παράλληλα η Παυλίνα αδειάζει τον ερωτοχτυπημένο Ηρόδοτο λέγοντας του ότι το φιλί τους ήταν μια παρόρμηση της στιγμής. Την ίδια στιγμή η Ειρήνη ζητά πολύ ευγενικά από την Στέλλα και τον Ηλία να συνεργαστούν ώστε να επηρεάσουν ή την Ρουμπινή ή τον Μάξιμο στο να χωρίσουν αφού αυτή η σχέση είναι αδιέξοδη και ενδέχεται στο τέλος να πληγωθούν όλοι.

ΡΟΥΑ ΜΑΤ Επεισόδιο 35 Τεταρτη 12/11/14- Ο Μάξιμος δεν μπορεί να αποφασίσει με ποια από τις δύο γυναίκες θα συνεχίσει τη ζωή του. Η Ιωάννα γίνεται ράκος κι ο Δημήτρης προσπαθεί να την παρηγορήσει. Ο Μιχαήλ δέχεται μια, άνευ λόγου, λεκτική επίθεση από τον Σάββα και παραιτείται από το εργοστάσιο. Η Ειρήνη προσπαθεί να πείσει τον Μάξιμο να ξεκαθαρίσει τη θέση του και την ίδια στιγμή ο Ακύλας μαθαίνει ότι η Ρουμπίνη εργάζεται ξανά στο εργοστάσιο ζυμαρικών. Το γεγονός αυτό θα φτάσει ακόμα μια φορά τον πατέρα με το γιο στα άκρα. Από την άλλη, η Ρουμπίνη δεν έχει καμιά επικοινωνία με τον Μάξιμο, μέχρι που η Ειρήνη πηγαίνει να τη συναντήσει. Μια συνάντηση που η ίδια δεν μπορεί να αποφύγει κι είναι σίγουρη ότι δε θα της βγει σε καλό...

ROUA MAT ANT1 OLA TA EPEISODIA

Δημοσίευση σχολίου

 
Top