Menu
 

31χρονος Αλβανός Μπάκο Αρβερ alvanos bako arver - Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 14:00 η έρευνα σε δωμάτιο ξενοδοχείου στον Πειραιά που διέμενε μέχρι πρότινος ο Αλβανός μακελάρης. Η έρευνα ξεκίνησε σήμερα το πρωί, παρουσία εισαγγελέα και σύμφωνα με πληροφορίες στο δωμάτιο που διέμενε ο αλλοδαπός οι αρχές βρήκαν έναν γεμιστήρα, αλλά και προσωπικά είδη του αλλοδαπού κακοποιού, που θα σταλούν στην εγκληματολογική υπηρεσία για ανάλυση.Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλβανός κακοποιός μαζί με άλλους δύο επισκέφθηκαν το ξενοδοχείο Γαλήνη την περασμένη Πέμπτη. Ο ίδιος μάλιστα προπλήρωσε για δύο διανυκτερεύσεις. Αμέσως μετά το μακελειό, ο καταζητούμενος φέρεται να επέστρεψε στο ξενοδοχείο και αφού πήρε κάποια προσωπικά του πράγματα να έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Εξω και μέσα από το ξενοδοχείο Γαλήνη στο Μικρολίμανο αναπτύχθηκαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας που από τις πρώτες πρωινές ώρες έκαναν «φύλλο και φτερό» τους χώρους του ξενοδοχειακού συγκροτήματος, αναζητώντας στοιχεία που θα τους βοηθήσουν στον εντοπισμό του αλλοδαπού πιστολέρο.Σύμφωνα με πληροφορίες, ένοικοι του ξενοδοχείου είδαν τη φωτογραφία του δράστη που διέρρευσε στο Διαδίκτυο και αμέσως χθες το βράδυ ειδοποίησαν τις Αρχές.


Σε επικοινωνία, που είχε με τους δημοσιογράφους, η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου δήλωσε σοκαρισμένη και ότι έπεσε από τα σύννεφα, όταν είδε πως ο άνδρας που άνοιξε πυρ σκοτώνοντας έναν άνθρωπο και τραυματίζοντας 15 σε νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά ήταν ένοικός της.
Ανδρες της ΕΛΑΣ και του ΕΚΑΜ απέκλεισαν κάθε χώρο του ξενοδοχείου, που βρίσκεται ελάχιστα μέτρα μακριά από το νυχτερινό κέντρο που θέρισε τον τρόμο ο Αλβανός μακελάρης. Σημειώνεται πως οι τελευταίες εξελίξεις λύνουν και το μυστήριο του τι συνέβη τα 15 λεπτά που ο Αλβανός έφυγε από το κέντρο και επέστρεψε με το Καλάζνικοφ στα χέρια για να γαζώσει το μπαρ στο Μικρολίμανο αλλά και το πώς απομακρύνθηκε από το σημείο.

Με απλά λόγια, ο μακελάρης δεν πήγε σε αυτοκίνητο που θα μπορούσε να είχε παρκάρει στην περιοχή αλλά στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε και το οποίο βρίσκεται μόλις 15 μέτρα από το μπαρ.


Την ίδια ώρα, σύμφωνα με ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου, οι εργασίες αποκατάστασής του αναμένεται να ολοκληρωθούν άμεσα και το μαγαζί θα ανοίξει την Παρασκευή και το Σάββατο, προσφέροντας τα έσοδα προς ανακούφιση των τραυματιών.

Το όνομα του Αλβανού πιστολέρο στο Μικρολίμανο έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. Ύστερα από εκτεταμένες και επιβαιωμένες έρυενες που διεξήγαγε η ασφάλεια ο δράστης είναι ο 31χρονος Αλβανός Μπάκο Αρβερ. Είναι σεσημασμένος και οι αστυνομικοί λένε πως είναι άκρως επικίνδυνος, κάτι που φάνηκε και από τον τρόπο που ενήργησε στο Μικρολίμανο, όταν δεν δίστασε να βάλλει εναντίον αθώων.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top