Menu
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Ετήσιες Προβλέψεις 2015 zodia Γράφει o Karl Heinz Ottinger

«Είναι οι πιο δυστυχισμένοι άνθρωποι που φοβούνται περισσότερο την αλλαγή»

Μια πρώτη ανάγνωση: Το 2015 θα είναι για σένα μια χρονιά άκρως κουραστική που θα πρέπει ώρες-ώρες να αποδείξεις τα αυταπόδεικτα. Σε κάθε αλλαγή που θα θέλεις να πραγματοποιήσεις θα πρέπει να γνωρίζεις πως θα υπάρχουν έντονες αντιδράσεις αφού «οι άλλοι», λόγω της παρουσίας στον 7ο οίκο του Πλούτωνα, θα προσπαθούν να σε εξουσιάσουν σε σημείο που θα σε κάνει να νοιώθεις αφόρητη καταπίεση. Η παρουσία του Δία στον 2ο οίκο σου δημιουργεί κάποιες καλές προοπτικές για τα οικονομικά σου αλλά και δυνατότητες να περάσεις (έστω και παροδικά) σχετικά καλά. Αυτό θα υφίσταται μέχρι 11/8/2015 γιατί μετά ο Δίας θα εισέλθει στον 3ο οίκο και θα σε βοηθήσει να αποκαταστήσεις τις σχέσεις με τα αδέλφια και γενικά το κοντινό σου περιβάλλον. Ο Ουρανός στον 10ο οίκο θα φέρει στα επαγγελματικά σου πάνω-κάτω (σαν τραμπολίνο) και αυτό θα σου δημιουργήσει ανά καιρούς ανασφάλεια και ώρες-ώρες φοβίες. Έτσι το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα (θα πραγματοποιηθεί μεταξύ Φεβρουαρίου- Απριλίου 2015) δεν αποκλείεται να είναι ιδιαίτερα κομβικό γιατί εκεί δεν αποκλείεται να κάνεις την δική σου επανάσταση. Πρόσεχε όμως αφ' ενός τις απώλειες και αφ' ετέρου το πώς θα εκφραστείς. Η παρουσία του Ποσειδώνα στον 9ο οίκο θα σε βοηθήσει να κάνεις επαφές με το εξωτερικό καθώς επίσης και να επιλύσεις τα ζητήματα που σχετίζονται με την Ανώτερη εκπαίδευση ή την Δικαιοσύνη. Αν συνεπώς δίνεις στον στίβο της ανώτερης ή ανώτατης εκπαίδευσης τον «υπέρ πάντων αγώνα» (εξετάσεις, εισαγωγικές εξετάσεις ή πτυχιακές εργασίες) τότε μπορείς να ελπίζεις σε μια απρόσμενη επιτυχία. Η παρουσία του Κρόνου στον 6ο οίκο θα σε βάλει να κάνεις μια ανασκόπηση στα επαγγελματικά σου και την καθημερινότητα σου. Οι όποιες δυσκολίες υπάρχουν θα πρέπει να γνωρίζεις πως είναι απλά «συμπαντικά» καμπανάκια. Ο Κρόνος όμως θα επανέλθει στον 5ο οίκο στο ζώδιο του Σκορπιού (από τις 15/6 έως 18/9) και αυτό ίσως φέρει στην επιφάνεια ζητήματα με παιδιά αλλά και σχέσεις με ερωτικό-συναισθηματικό περιεχόμενο που ίσως είναι καταλυτικά για το μέλλον.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΥΓΕΙΑ: Το 2015 είναι μια χρόνια όπου θα εξαρτηθούν αρκετά πράγματα που θα δρομολογήσουν εξελίξεις τόσο σε πρώτο χρόνο όσο και στο απώτερο μέλλον. Επαγγελματικά θα πρέπει να «σφίξεις» τα δόντια γιατί οι αλλαγές στην παρούσα φάση μπορεί, κατά μεγάλο ποσοστό, να συνεπάγονται με απώλειες. Το τετράγωνο του Ουρανού (από τον 10ο οίκο) με τον Πλούτωνα (στον 7ο οίκο) θα σου δημιουργήσει αρκετές εντάσεις οι οποίες θα πρέπει κάπου να ξεσπάσουν. Λόγω του ότι μπορεί να είσαι παρορμητικός αλλά συνάμα και υδάτινος και κατά συνέπεια συναισθηματικός, αν δεν βρεις τρόπο εξωτερίκευσης του άγχους σου μα και του θυμού σου, ίσως αναπτυχτούν έντονα ψυχοσωματικά θέματα. Θα χρειαστεί να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν (και πίστεψέ με θα είναι αρκετές) μέχρι τις 10/8 και αυτό είναι σημαντικό. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως ζητήματα αναβάθμισης-εδραίωσης-προαγωγής στον χώρο εργασίας θα σε απασχολήσουν. Από τέλη Φεβρουαρίου (20/2) έως και τις 29/3 ο Άρης μα και η Αφροδίτη θα κινούνται στον 10ο οίκο σου και αυτό θα σου δώσει μεγάλες δυνατότητες να τα πας πολύ καλύτερα. Παράλληλα η ηλιακή έκλειψη στις 4/4/2015 θα λάβει χώρα εντός του 4ου οίκου και αυτό θα σε ζορίσει ιδιαίτερα αφού το άγχος θα είναι έκδηλο και δεν αποκλείεται να σου φέρει κάποιες αλλαγές. Ίσως θα πρέπει να «απογαλακτιστείς» από τις ρίζες σου, και ανεξαρτήτως ηλικίας, να κάνεις τις πρέπουσες επιλογές. Η παρουσία του Κρόνου στον 6ο οίκο θα βγάλει ζητήματα με την «ποιότητα» της εργασίας σου. Ίσως λειτουργήσεις υπό την αίσθηση του καθήκοντος, απέναντι στην οικογένεια, στον εαυτό σου και στους άλλους. Πρόσεξε σε επίπεδο υγείας τα ζητήματα που σχετίζονται με τα κόκκαλα και τα δόντια ενώ ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί να επιδείξεις στις 28/10 αφού μια έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στον 10ο οίκο και ίσως φέρει μια απρόβλεπτη κατάσταση στα επαγγελματικά η οποία αφήνει μελλοντικές προοπτικές εξέλιξης.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα τελευταία χρόνια προσπάθησες να έχεις «κάτι για μια ώρα ανάγκης» και πολλοί ίσως να σε κακολόγησαν όμως η οικονομία σου είναι ιδανική και ο Δίας (έστω και για την μίση χρονιά) μπορεί να κάνει θαύματα και να σε βγάλει από κάποια αδιέξοδα τα οποία μπορεί να οδηγηθείς (μετά τον Αύγουστο) από αστάθμητους, κυρίως, παράγοντες. Από 5/1/2015 ο Ερμής θα κινείται στον 8ο οίκο (οικονομικά μέσω των άλλων, επιδόματα, διατροφές, υποτροφίες, ενοίκια) και αυτό θα φέρει μια αναζήτηση στα οικονομικά σου αλλά η ανάδρομη φορά (από 21/1 εως11/2) του επιφυλάσσει καθυστερήσεις, κωλυσιεργίες ή ακόμα και ένα «πιο hard σενάριο» να σε θυμηθούν τίποτα ληξιπρόθεσμες οφειλές. Αυτό που διαφαίνεται πάντως ξεκάθαρα είναι πως θα αναζητήσεις -πέραν της μίας- πηγή εσόδων. Η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 4/4 γίνεται στον 4ο οίκο πράγμα που σημαίνει πως ίσως χρειαστεί να ξοδέψεις χρήματα για το σπίτι (ως οίκημα, πχ χάλασε ο θερμοσίφωνας) ή να εξυπηρετήσετε κάποιο άτομο της οικογενείας σου σε μια προσωπική του ανάγκη. Τέλος αυτό που θα χρειαστεί να αποφύγεις είναι τα ανώφελα έξοδα για τρίτους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Και μόνο που δεν θα έχεις τον Κρόνο στον 5ο οίκο είναι από μόνο του μια μορφή επιτυχίας και χαρμόσυνη είδηση. Ο Κρόνος βέβαια θα ξαναμπεί στον 5ο οίκο για να ξανακάνει ένα check-up (από 15/6 έως 17/9) μήπως υπάρξουν τίποτα παλινωδίες με το παρελθόν, διότι εκεί ίσως έχουμε ένα τελειωτικό χτύπημα! Έχεις και τον Πλούτωνα στον 7ο οίκο και αυτό σου έχει δημιουργήσει (και θα εξακολουθήσει) τα χίλια μύρια προβλήματα. Από 5/1/2015 ο Ερμής θα κινείται στον 8ο οίκο και αυτό θα φέρει στο προσκήνιο αρκετές τολμηρές «προτάσεις» και, ανεξάρτητα με το τι status βρίσκεσαι (married, single, in relationship), ίσως ζήσεις ένα μεγάλο έρωτα ή πιο σωστά ένα μεγάλο και κρυφό πάθος. Το πάθος αυτό μπορεί να είναι ακόμα και μια «φιλία» που μετατρέπεται ή εκδηλώνει τον έρωτα που είναι «κρυφός». Επίσης κατά την περίοδο της Σεληνιακής έκλειψης στις 13/9 ίσως νοιώσεις (ή κάποιος άλλος) την ανάγκη για συντροφιά και αυτό να σου φέρει ένα απροσδόκητο έρωτα.

ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ-ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ: Η χρονιά του 2015 έχει 4 συνολικά εκλείψεις αλλά οι δυο εξ αυτών γίνονται στον παρορμητικό σταυρό και αυτό θα σε ενοχλήσει ιδιαίτερα αφού θα χτυπήσουν τον άξονα 4ου-10ου. Πιο συγκεκριμένα η ηλιακή έκλειψη στις 4/4 στον 4ο οίκο θα σε αναστατώσει αφού θα βγάλει ζητήματα με την οικία ή ακόμα και την οικογένειά σου που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος ενώ η τελευταία στις 28/10 χτύπα τον 10ο οίκο και θα σε αναγκάσει να προσέξεις διότι ίσως η φήμη σου «φάει» λάσπη. Οι άλλες δυο που υπολείπονται (στις 20/3 και στις 13/9 αντίστοιχα) θα προσβάλλουν τον άξονα 3ου-9ου και αυτό θα φέρει ματαιώσεις, καθυστερήσεις ταξιδιών, απώλεια εγγράφων, βλάβες ηλεκτρονικών μηχανημάτων ή συσκευών επικοινωνίας.

Εν κατακλείδι: Το 2015 δε κάθε περίπτωση εύκολη δεν θα είναι σαν χρονιά. Σου δίνεται όμως η μοναδική δυνατότητα να κερδίσεις αυτό που θέλεις μέσα από τις δυσκολίες. Αυτό που πας να κάνεις λέγεται ετεροχρονισμένη επανάσταση και να θυμάσαι πως καμιά επανάσταση δεν άφησε τον επαναστάτη... ατσαλάκωτο.

Καλή και δημιουργική χρονιά!

Δημοσίευση σχολίου

 
Top