Menu
 

ΛΕΩΝ Ετήσιες Προβλέψεις 2015 zodia Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Οι σημαντικότερες διελεύσεις του 2015

Μέχρι τις 11 Αυγούστου ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα ευνοεί τις συνεργασίες σου, τις διαπραγματεύσεις, τις συμφωνίες, τις υπογραφές συμβολαίων καθώς επίσης και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, τα φλερτ, τους γάμους. Οι ευκαιρίες τόσο για να βρεις το ταίρι της ζωής σου όσο και για να κάνεις μια σπουδαία συνεργασία, δεν θα σου λείψουν ενώ, με το τρίγωνο του Δία και του Ουρανού, οι εκπλήξεις θα είναι με το μέρος σου.
Μετά τις 11 Αυγούστου, ο Δίας θα περάσει στην Παρθένο, θέση από την οποία θα ενισχύσει τα οικονομικά σου. Αν δεν παρασυρθείς σε φούσκες, σε υπεραισιόδοξες τοποθετήσεις και από απατεώνες που θα σου τάξουν «φύκια για μεταξωτές κορδέλες», λόγω της αντίθεσής του με τον Ποσειδώνα, κι αν είσαι συγκροτημένος/η, θα ανακτήσεις τις ισορροπίες σου στον οικονομικό τομέα.
Ο Κρόνος περνάει στον Τοξότη και σου αφήνει το πεδίο δράσης ελεύθερο. Μετατοπίζεται από τον ζωδιακό σου σταυρό και σε απαλλάσσει από πιέσεις και περιορισμούς. Μέχρι το 2017 που θα παραμείνει στον Τοξότη, θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να υλοποιήσεις τις δημιουργικές σου ιδέες, να αξιοποιήσεις πρακτικά τα ταλέντα σου, να πραγματώσεις κάποια όνειρά σου. Από τις 15 Ιουνίου μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου θα περάσει για λίγο στον Σκορπιό, δίνοντάς του την ευκαιρία να κάνεις μια τελευταία ανασκόπηση των τεκταινομένων στο σπίτι και στην καριέρα, να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου αν κάτι τέτοιο επιβάλλεται και να πάρεις ώριμες αποφάσεις.
Ο Ουρανός σε συνδυασμό με τον Δία, θα διευρύνει τους ορίζοντές σου και θα σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις τόσο στον οικονομικό τομέα όσο και στην προσωπική σου ζωή. Οι κεραυνοβόλοι έρωτες και οι μεγάλες αλλαγές είναι στο πρόγραμμα ενώ δεν αποκλείονται τα απρόοπτα και θερμά επεισόδια που τελικά μάλλον θα είναι της αρεσκείας σου. Επίσης, μπορεί να σου δείξει τον δρόμο για να επιστρέψεις στα θρανία, να επιμορφωθείς, να εντρυφήσεις σε κάποιο φιλοσοφικό αντικείμενο.
Ο Ποσειδώνας θα παραμένει στους Ιχθύες και θα συνεχίσει να θολώνει τα νερά του όγδοου ηλιακού σου οίκου, ιδιαίτερα αν γιορτάζεις τα γενέθλιά σου στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Θα πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ τις επιχειρηματικές δραστηριότητες που επιλέγεις, τους κόλακες που μπορεί πίσω από το προσωπείο τους να κρύβουν έναν απατεώνα, τις αυταπάτες σου, κυρίως το φθινόπωρο που θα σχηματίζει την αντίθεσή του με τον Δία. Μην ξεχνάς ότι στο τέλος της χρονιάς που θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο, θα αποκαλυφθεί η αλήθεια και μπορεί να απογοητευτείς. Σε προσωπικό επίπεδο, ο Ποσειδώνας θα περιβάλλει τα πάθη σου με ρομαντισμό ή με θλίψη, ανάλογα με το πώς εξελίσσονται τα πράγματα και με το αν είσαι συναισθηματικά ασφαλής ή όχι.
Ο Πλούτωνας συνεχίζει το οδοιπορικό του στον Αιγόκερω, υπογραμμίζοντας τα θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητά σου, τη δουλειά και την υγεία σου, τομείς στους οποίους πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η.

Αναλυτικότερα

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ: Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο και τον Δία στο ζώδιό σου, δεν θα ήταν υπερβολή αν χαρακτήριζα τον πρώτο μήνα του χρόνου ως άκρως ερωτικό! Αξίζει να τον αξιοποιήσεις, ιδιαίτερα στο πρώτο δεκαπενθήμερο που ο Ερμής θα είναι στα ίσια του, ακόμη και για να κάνεις προτάσεις γάμου. Σε κάθε περίπτωση, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκότερες για σένα. Θα δεχθείς κάποιες προτάσεις οι οποίες θα είναι τόσο αξιόλογες ώστε να μην μπορείς να τις αρνηθείς. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα είναι πολύ καλό για να υλοποιήσεις κάποια από τα σχέδιά σου και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Από τις 21 Αυγούστου μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, στον Υδροχόο, θα έχεις την ευκαιρία να επανεξετάσεις σχέσεις και συνεργασίες και, αν χρειάζεται, να κάνεις τις απαραίτητες, λυτρωτικές αναθεωρήσεις σου.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ: Πολλή δουλειά, ανάλογη κούραση και άγχος θα είναι τα χαρακτηριστικά του Φλεβάρη, ο οποίος θα είναι αρκετά αποδοτικός και σε οικονομικό επίπεδο ενώ θα κρύβει ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις με, αρκετά συμφέροντες όρους, εκκρεμότητες που σχετίζονται με δημόσιο, τράπεζες, ασφάλειες, κληρονομικά, κλπ. Ωστόσο, μολονότι θα είσαι απορροφημένος/η με τις πρακτικές πλευρές της ζωής, οι ισορροπίες στον αισθηματικό τομέα θα συντηρούνται εύκολα.

ΜΑΡΤΙΟΣ: Η Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαρτίου, πλήττει τον οικονομικό σου τομέα. Μην κάνεις οικονομικά ανοίγματα μέσα στον Μάρτη και μην προβείς σε κάποια σημαντική αγοραπωλησία. Μη δανείσεις χρήματα γιατί είναι πιθανό να μη σου τα επιστρέψουν και μη δουλεύεις επί πιστώσει. Φρόντισε να έχεις διεκπεραιώσει τις εκκρεμότητές σου από τον Φλεβάρη, προκειμένου να μη δεχθείς πιέσεις από τράπεζες, ασφάλειες, κλπ.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ: Ανήκεις στους τυχερούς που τη γλιτώνουν από τη σεληνιακή έκλειψη του Μάρτη. Αν είσαι συνεπής προς τις υποχρεώσεις σου και αν προσέχεις στις μετακινήσεις σου, ο τελικός απολογισμός της περιόδου θα είναι θετικός για σένα. Αρκετά καλές θα είναι οι εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα καθώς θα έχεις την ευκαιρία να παίξεις το παιχνίδι με τον τρόπο που επιθυμείς.

ΜΑΙΟΣ: Στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να οργανώσεις τις συμμαχίες σου, να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου, να βάλεις νέους στόχους. Από τις 19 Μαΐου μέχρι τις 11 Ιουνίου θα έχεις την ευκαιρία να στοχαστείς πάνω στις αποφάσεις που θα έχεις πάρει και στις σχέσεις που θα έχεις συνάψει στην αρχή του μήνα ή αρκετό καιρό πριν, προκειμένου να κάνεις τις απαραίτητες αναθεωρήσεις.

ΙΟΥΝΙΟΣ: Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου σε συνδυασμό με τον Δία και το τρίγωνό του με τον Ουρανό! Εβίβα έρωτας! Όλα παίζονται και όλα επιτρέπονται (για να μην πω επιβάλλονται). Και αγάπες και λουλούδια και επισημοποιήσεις σχέσεων και κεραυνοβόλοι έρωτες και περιπέτειες και ανανεώσεις όρκων και σχέσεις ζωής! Από τη διάθεση και τον προσωπικό σου χάρτη εξαρτώνται οι εξελίξεις...

ΙΟΥΛΙΟΣ: Πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου, να μην ανοίγεσαι και να μην εμπιστεύεσαι κανέναν, αν δεν είσαι σίγουρος/η για την εχεμύθεια και τη φερεγγυότητά του. Σε προσωπικό επίπεδο, τα απωθημένα, τα παράπονα, οι φόβοι βγαίνουν στην επιφάνεια και σου δημιουργούν ένταση και εκνευρισμό. Λίγο περισσότερο κολύμπι ή γενικότερα σπορ και κίνηση θα σε βοηθούν να εκτονώνεις ενέργεια.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Ξέχνα τη δουλειά και ξεκίνησε για περιπέτειες και διακοπές. Όλα για τον έρωτα και τη χαρά, τον Αύγουστο, που είναι ιδανικός για να απολαύσεις ό,τι αποζητά η λίμπιντό σου με τον Άρη να περνάει στο ζώδιό σου και να σε βάζει στην περιπέτεια και τη δράση.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: Η ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Σεπτεμβρίου, επηρεάζει τα οικονομικά σου με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομικά, διατροφές. Πρέπει να προσέχεις γιατί, αν κάνεις κάποια λανθασμένη κίνηση τον Σεπτέμβρη, μπορεί να το πληρώσεις ακριβά. Ας μην ξεχνάμε ότι η αντίθεση του Δία με τον Ποσειδώνα, «δηλώνει» ότι μπορεί να εξαπατηθείς και να χάσεις αρκετά χρήματα. Η έκλειψη της Σελήνης στον άξονα Ζυγού – Κριού δεν θα σε επιβαρύνει, αρκεί να προσέχεις όταν ταξιδεύεις. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 17 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 9 Οκτωβρίου θα αναστείλει κάποιες επαφές σου και θα σε βγάζει εκτός προγράμματος.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: Οι υποχρεώσεις σου τον Οκτώβριο θα είναι πολλές αλλά, ωστόσο, οι απολαβές σου όσο ικανοποιητικές κι αν είναι, δεν θα σου φτάνουν καθώς θα αυξηθούν αισθητά τα έξοδά σου. Τα πρακτικά προβλήματα και ο φόρτος εργασίας θα σε αποσπάσουν από τους έρωτες.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Οι ενδιαφέρουσες συζητήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο δίμηνο Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου θα σε οδηγούν σε αποφάσεις ζωής, ικανές να αλλάξουν -προοδευτικά- τα σημερινά δεδομένα. Μακριά από παρορμητικές αντιδράσεις.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ: Επαγγελματικά και οικογενειακά προβλήματα θα σε αναστατώσουν στο τέλος της χρονιάς. Τα πράγματα θα στρώσουν στο τέλος του μήνα, αρκεί να μην έχεις χάσει την ψυχραιμία σου μέχρι εκείνη τη στιγμή. Ίσως η καλύτερη επιλογή για να συντηρήσεις την ψυχική σου ισορροπία να είναι οι γιορτινές διακοπές με σκοπό να αποσυμπιεστείς.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top