Menu
 

ΚΡΙΟΣ

Είναι αλήθεια πως τα τελευταία χρόνια βρίσκεσαι σε μια συνεχόμενη φάση αλλαγών. Το 2015 ή που θα αποδεχτείς την κατάσταση στις σχέσεις σου ή που θα επαναστατήσεις. Το καλοκαίρι θα περάσεις από τεστ: μπορεί ένα παιδί να αλλάξει τη ζωή σου ή να αποφασίσεις να τα δώσεις όλα στην καριέρα.

Ο Δίας στο Λέοντα ως τις 11/8 φέρνει έρωτες, φλερτ, γνωριμίες, διασκέδαση, επέκταση, ταξίδια, απογόνους. Είναι ευκαιρία να κάνεις στη ζωή σου ουσιαστικές αλλαγές. Τόλμα, βγες από μίζερες σχέσεις και ζήσε τον έρωτα με όλη σου τη δύναμη. Από τις 11/8 και μετά, η ζωή σου μπαίνει σε σειρά, η καθημερινότητά σου αλλάζει ενώ θα χρειαστεί να ασχοληθείς με την υγεία και την διατροφή σου.

Με τον Κρόνο στον Τοξότη, δώσε ώθηση στην καριέρα και διώξε ιδέες και φιλοσοφίες που δεν σου ταιριάζουν. Το καλοκαίρι που θα βρίσκεται στο Σκορπιό είναι η κατάλληλη στιγμή για να διακόψεις προβληματικές σχέσεις και συνεργασίες.
Οι Σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα του ζωδίου σου τον Απρίλιο και το Σεπτέμβριο θα σε δοκιμάσουν σε ερωτικό επίπεδο ενώ οι Ηλιακές εκλείψεις το ίδιο διάστημα στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων θα φέρουν στην επιφάνεια επαγγελματικού τύπου προβλήματα.

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από 20/2-17/3 δίνει ώθηση σε σχέσεις και οικονομικά.
Το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα θα φέρει αιφνίδια γεγονότα, εντάσεις, νεύρα, αλλαγές που δύσκολα θα αποδεχτείς. Το επιβεβαιώνει και ο Ουρανός στο ζώδιό σου, θα σε βοηθήσει να δεις την αλήθεια κατάματα.
Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω φέρνει αλλαγές σε καριέρα αλλά και σπίτι και οικογένεια. Είναι πιθανό το σενάριο να αλλάξεις δουλειά ή να αντιμετωπίσεις προβλήματα στη δουλειά. Προχώρα σε αλλαγές από μόνη σου για να μην τις βιώσεις απότομα και ανατρεπτικά.

Ο Άρης στο Ζυγό από τις 12/11 θα σε κάνει νευρική και θα μιλήσεις έξω από τα δόντια.

ΤΑΥΡΟΣ

Πάρε ανάσα! Ο Κρόνος έφυγε από το Σκορπιό, θα επιστρέψει 15/6-17/9 και θα επηρεάσει το τρίτο δεκαήμερο. Μπορείς πλέον να κάνεις βήματα προόδου. Τα μαθήματά σου τα πήρες. Τώρα καλείσαι να προχωρήσεις σταθερά αφήνοντας πίσω σου πράγματα που έχουν κάνει τον κύκλο τους.

Με το Δία στο Λέοντα ως τις 11/8 θα ασχοληθείς με το σπίτι : μια συγκατοίκηση, μια επέκταση, μια μετακόμιση, ένας απόγονος είναι πιθανά σενάρια. Όμως μπορεί να φέρει και εντάσεις, να βγουν απωθημένα στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Βάλε νέες βάσεις στην καριέρα ή άλλαξε κατεύθυνση. Όταν περάσει στην Παρθένο, από τις 11/8, το σκηνικό καλυτερεύει. Η ερωτική σου ζωή θα βελτιωθεί, ίσως τότε έρθει και ένα παιδί. Θα αναδείξεις τα ταλέντα σου, θα διεκδικήσεις μια αύξηση ή θα χτυπήσεις νέες πόρτες, θα κάνεις νέα σχέδια.

Με τον Κρόνο στον Τοξότη, τα ζητήματά σου θα είναι οικονομικού τύπου, δικά σου ή κοινά. Από 15/6-17/9 που θα βρίσκεται στο Σκορπιό, θα έχεις διλήμματα σε έρωτα και καριέρα. Ήρθε η ώρα για τα οριστικά ξεκαθαρίσματα.
Οι Σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού τον Απρίλιο και τον Σεπτέμβριο θα φέρουν στην επιφάνεια θέματα άσκησης και διατροφής καθώς και αλλαγές συνηθειών ή μια νέα βάση στην καριέρα. Με τις Ηλιακές εκλείψεις την ίδια περίοδο, θα ασχοληθείς με την ερωτική σου ζωή. Αν είσαι μόνη, κάτι ιδιαίτερα δελεαστικό φαίνεται να μπαίνει στη ζωή σου.

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα σου δώσει απίστευτη δύναμη και θα σε βοηθήσει να επεκταθείς, ίσως και στο εξωτερικό.
Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σού δίνει έμπνευση.
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από 17/3-11/4 ευνοεί σχέσεις, συνεργασίες, οικονομικά. Από 25/7-6/9 θα είναι ανάδρομη και οι προσπάθειές σου θα πέφτουν στο κενό.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με τον Κρόνο στο απέναντι ζώδιο, το 2015 θα πιεστείς, θα πάρεις τα μαθήματά σου. Θα ασχοληθείς με την τάση σου για ελευθερία, αντέχεις ή πνίγεσαι στις σχέσεις σου; Τα επαγγελματικά σου θα δυσκολέψουν, θα χρειαστεί να επιδείξεις υπομονή, πείσμα, επιμονή. Θα πρέπει να αποδείξεις τις ικανότητές σου σε ανώτερα πρόσωπα. Θα χαλαρώσεις για λίγο με τον Κρόνο στο Σκορπιό από 15/6-17/9. Από Σεπτέμβρη, θα αποφασίσεις αν θα συνεχίσεις ή αν θα σπάσεις σχέσεις και συνεργασίες.

Ευτυχώς, ο Δίας στον Λέοντα ως τις 11/8 θα σου δίνει διέξοδο, είτε με ταξίδια, είτε με άλλους τρόπους που θα σε βοηθάνε να εξελιχτείς. Θα σου ανοίξει τους ορίζοντες, θα γνωρίσεις νέο κόσμο, θα επικοινωνείς, θα παρακολουθήσεις εκπαιδευτικά προγράμματα, θα μπεις σε νέους κύκλους. Περνώντας στην Παρθένο, από 12/8, θα πάρεις αποφάσεις, θα δεις κατά πόσο αντέχεις σχέσεις και συνεργασίες. Το σκηνικό αλλάζει. Θα περάσεις από τη θεωρία στην πράξη. Θα μπεις σε διλήμματα ερωτικά αλλά και επαγγελματικά. Θα αντικρίσεις την αλήθεια κατάματα.

Οι Σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού τον Απρίλιο και τον Σεπτέμβριο μπορεί να φέρουν έναν απόγονο, μια νέα σχέση, νέες δραστηριότητες. Οι Ηλιακές εκλείψεις το ίδιο διάστημα στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων φέρνουν ριζικές αλλαγές σε χώρο ή αντικείμενο εργασίας. Καλό θα ήταν να συμβουλευτείς αγαπημένα πρόσωπα.
Ο Ουρανός στον Κριό θα σε βοηθήσει να κάνεις θετικές αλλαγές που τις έχεις τεράστια ανάγκη. Ο Ερμής στο ζώδιό σου επίσης σε σπρώχνει προς αυτές από 1/5-8/7.

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από 11/4-8/5 ευνοεί οικονομικά θέματα. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς θολώνει την κρίση σου, φέρνει λάθη και εξαπατήσεις στην καριέρα, όμως σού δίνει έμπνευση και νέες ιδέες για να πας παρακάτω.

Ο Άρης στο ζώδιό σου, από 12/5-24/6 φέρνει αποκαλύψεις και παίρνεις κρίσιμες αποφάσεις.
Το 2015, προχώρα με πειθαρχία και κόψε κακές συνήθειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το 2015 είναι ήπια χρονιά. Οι ρυθμοί σου πέφτουν και ασχολείσαι με γνώσεις, ταξίδια, συγγενικό περιβάλλον.
Με το Δία στο Λέοντα ως τις 11/8 θα βελτιωθούν τα οικονομικά σου είτε μέσω μιας αύξησης είτε μέσω μιας άλλης πηγής εσόδων. Η ερωτική σου ζωή θα ενισχυθεί. Περνώντας στην Παρθένο, από 12/8, θα ανέβεις σκαλοπάτια στην καριέρα και θα ακολουθήσεις νέες εκπαιδεύσεις. Μπορεί να ασχοληθείς και με το σπίτι σου ή με τους συγγενείς σου. Ένας ονειρεμένος έρωτας μπορεί να σε ταξιδέψει και να βγεις από τη ρουτίνα σου.

Με τον Κρόνο στον Τοξότη, θα ασχοληθείς με την καθημερινότητά σου, τις σχέσεις σου με συναδέλφους, με την υγεία και την διατροφή σου. Ο Κρόνος στο Σκορπιό, από 15/6-17/9 θα δοκιμάσει τις αντοχές της σχέσης σου και θα σου δείξει το σωστό δρόμο.

Με τις Σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού τον Απρίλιο και το Σεπτέμβριο θα θελήσεις να εδραιωθείς στον επαγγελματικό τομέα με σκληρή δουλειά και πίστη στις δυνατότητές σου. Οι Ηλιακές εκλείψεις την ίδια περίοδο μιλάνε για αλλαγές.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σού δίνει ρομαντισμό και ιδέες για επέκταση. Το ένστικτό σου θα σε βοηθήσει.
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από 8/5-5/6 ευνοεί σχέσεις, συνεργασίες, οικονομικά.

Το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα φέρνει τα πάνω-κάτω σε σχέσεις ή συνεργασίες με αιφνίδιο τρόπο.
Ο Άρης στο ζώδιό σου, από 21/6-9/8 και από 12/11 στο Ζυγό σε κάνει νευρική και δημιουργεί εντάσεις που οδηγούν τα πράγματα στα άκρα.

ΛΕΩΝ

Ο Δίας στο ζώδιό σου ως τις 11/8 σού ανοίγει το δρόμο, σε καλεί να πιστέψεις σε ένα όραμα, σε ένα πάθος. Οι προοπτικές είναι ευχάριστες σε σχέσεις και συνεργασίες, η ψυχολογία σου ανεβαίνει. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να μυθοποιείς τον έρωτα ούτε να εγκλωβίζεσαι σε ένα εχθρικό περιβάλλον που θα έχει προκληθεί από την φιλοδοξία σου ή την επαγγελματική σου καταξίωση. Μια εγκυμοσύνη είναι πιθανή.

Προσοχή στα κιλά και τα χρέη. Περνώντας στην Παρθένο, από 12/8, θα ενδιαφερθείς για τα έσοδά σου από τη δουλειά ή για την δημιουργία μιας σχέσης πέρα από πάθη.
Ο Κρόνος στον Τοξότη θα φέρει νέες γνωριμίες αν είσαι μόνη ή μπορεί να αποφασίσεις να προχωρήσεις τη σχέση σου. Με τον Κρόνο στο Σκορπιό, από 15/6-17/9, θα κληθείς να πάρεις σοβαρές αποφάσεις. Ή προχωράς τη σχέση σου ή φεύγεις. Εξάλλου, τίποτα δεν κρατά για πάντα. Σπίτι και οικογένεια βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Θα ξεκαθαρίσεις πολλά πράγματα μέσα σου σε συναισθηματικό επίπεδο.

Οι Σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού τον Απρίλιο και το Σεπτέμβριο αλλάζουν τη φιλοσοφία σου στην καριέρα. Μπορεί να αποφασίσεις να αλλάξεις περιβάλλον. Οι Ηλιακές εκλείψεις στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων το ίδιο διάστημα αλλάζουν την ιεραρχία αξιών. Το χρήμα αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα ενώ και η σχέση σου δοκιμάζεται.

Ο Ουρανός στον Κριό θα σε βοηθήσει να κάνεις τις αλλαγές που έχεις ανάγκη. Θα σε ανανεώσει μέσα από ταξίδια, γνωριμίες, συμφωνίες με το εξωτερικό, θα βελτιώσει την καθημερινότητά σου.
Ο Άρης στο ζώδιό σου από 9/8-25/9 θα φέρει εντάσεις. Πρόσεχε τις κινήσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δούλεψε σωστά με τον εαυτό σου το πρώτο εξάμηνο για να ανταμειφθείς το δεύτερο καθότι με τον Δία στο ζώδιό σου, από 12/8, και το Βόρειο δεσμό εκεί από τον Νοέμβριο, η ζωή σου θα αποκτήσει καλές προοπτικές. Βγες από το κατεστημένο και αφουγκράσου τις επιθυμίες σου.
Με τον Δία στο Λέοντα ως τις 11/8, ασχολήσου με τον εαυτό σου, την ψυχή σου, τις διαθέσεις σου, τις ικανότητές σου. Κάνε κάτι για το κοινό καλό ή μια ψυχανάλυση. Από 12/8, κάνεις restart στην προσωπική ή επαγγελματική σου ζωή. Μπορεί ένας έρωτας να σε ταξιδέψει ή μια νέα δουλειά να σε ανεβάσει στα ουράνια.

Με τον Κρόνο στον Τοξότη, θα πάρεις αποφάσεις που αφορούν το περιβάλλον, το σπίτι ή το σύντροφο. Μπορεί να αποφασίσεις να δουλέψεις σε χώρο σπιτιού ή να βάλεις νέες βάσεις στην εργασία. Με τον Κρόνο στον Σκορπιό, από 15/6-17/9 θα χαλαρώσεις. Νέες καταστάσεις θα σε ανανεώσουν και θα κάνεις ένα καλό ξεκαθάρισμα. Μπορεί να αποφασίσεις και μια μετακόμιση. Το σίγουρο είναι πως από το Σεπτέμβριο, θα βάλεις γερές βάσεις στον ερωτικό ή επαγγελματικό τομέα.
Οι Σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού τον Απρίλιο και τον Σεπτέμβριο θα ταρακουνήσουν τον οικονομικό τομέα.

Οι Ηλιακές εκλείψεις στον άξονα του ζωδίου σου το ίδιο διάστημα μαζί με τον Βόρειο δεσμό εκεί φέρνουν καρμικές αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες.
Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σού δίνει δύναμη.

Ο Ποσειδώνας στο απέναντι ζώδιο θολώνει την κρίση σου και φέρνει εξαπατήσεις. Μπορεί να είσαι πιο καχύποπτη ή να μην βλέπεις ξεκάθαρα.
Προσοχή στις εντάσεις όταν ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σου από 25/9-12/11.

ΖΥΓΟΣ

Το 2015 ίσως να είναι και η συνέχεια του 2014. Συνεχίζεις να διδάσκεσαι και να ανακαλύπτεις πράγματα.
Ο Δίας στο Λέοντα ως τις 11/8 ενισχύει την κοινωνικότητά σου, γνωρίζεις κόσμο, φλερτάρεις. Βάζεις νέους επαγγελματικούς στόχους ή δημιουργείς μια ομάδα. Ένας απόγονος επίσης είναι πιθανό σενάριο. Ερωτικά, ακολούθησε την καρδιά σου. Με την είσοδό του στην Παρθένο, από 12/8, πάρε το χρόνο σου σε ερωτικά και επαγγελματικά θέματα και μίλα με ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν.

Με τον Κρόνο στον Τοξότη, ασχολήσου με την πνευματικότητα και απομακρύνσου από κοντινά πρόσωπα που σε κουράζουν. Μια μετακόμιση είναι πιθανή. Με τον Κρόνο στον Σκορπιό, από 15/6-17/9, θα πεις πράγματα που πονάνε, λίγα λόγια και καλά. Θα δυσκολευτείς και οικονομικά.

Με τις Σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα του ζωδίου σου τον Απρίλιο και τον Σεπτέμβριο καλείσαι να βρεις ισορροπίες ανάμεσα σε προσωπική και επαγγελματική ζωή. Θα δώσεις χώρο σε πρόσωπα που αγαπάς ή θα αναζητήσεις νέους έρωτες και επαγγελματικά όνειρα. Με τις Ηλιακές εκλείψεις στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων το ίδιο διάστημα ασχολείσαι με την υγεία σου και την καθημερινότητά σου, με το κατά πόσο αισθάνεσαι άνετα στο περιβάλλον σου, πόσο ελεύθερα νιώθεις.
Ουρανός και Πλούτωνας σε φρενάρουν. Ο Πλούτωνας σε κάνει καχύποπτη συναισθηματικά. Μπορεί να φέρει και μια μετακόμιση.

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου από 8/11-5/12 αποκτάς αισιοδοξία ενώ ερωτικά και οικονομικά θέματα προωθούνται.
Ο Βόρειος δεσμός στο ζώδιό σου ως τον Νοέμβριο βοηθά σχέσεις και συνεργασίες.
Με τον Άρη στον Κριό από 20/2-31/3 και στο ζώδιό σου από 12/11 θα υπάρχουν εντάσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε οριστική ρήξη σχέσεις και συνεργασίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έφυγε ο Κρόνος από το ζώδιό σου και ελπίζω τουλάχιστον να σε έμαθε να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου. Το 2015 θα αναδείξεις τα ταλέντα σου και θα προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω.
Ο Δίας στο Λέοντα ως τις 11/8 θα φέρει στη ζωή σου έναν έρωτα σταθμό που θα σε κάνει να ξεχάσεις όλες τις δύσκολες στιγμές που πέρασες και θα σε βγάλει από τη ρουτίνα. Επαγγελματικά, μπορείς πλέον να ανέβεις, να έχεις όφελος ή να αλλάξεις περιβάλλον. Με την είσοδό του στην Παρθένο, από τις 12/8, θα χαλαρώσεις μέσα σε μια σχέση που σου ταιριάζει ή θα ξεκινήσεις νέες δραστηριότητες κρατώντας τον ηγετικό ρόλο.

Με τον Κρόνο στον Τοξότη, πατάς πλέον σε σταθερό έδαφος, επεκτείνεις τις γνώσεις σου και προχωράς χωρίς φόβο και συγκρίσεις. Με τον Κρόνο στο ζώδιό σου από 15/6-17/9 θα δοκιμαστείς. Μπορεί ένα άτομο από το παρελθόν να επιστρέψει στη ζωή σου και να σου διαταράξει τις ισορροπίες σου. Θα ζεις το παρών και θα σχεδιάζεις για το μέλλον.

Θα έχεις περιορισμούς, θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα που είχες παραμελήσει. Θα νιώσεις καλύτερα όταν φύγουν από τη ζωή σου άνθρωποι που σε κούραζαν ψυχολογικά, συναισθηματικά ή σε επιβάρυναν οικονομικά. Κάνε τα τελικά ξεκαθαρίσματα και άσε χώρο στο καινούργιο. Σχέσεις και συνεργασίες που δεν έχουν τίποτα άλλο να σου δώσουν θα τελειώσουν. Κράτα μόνο ότι έχει προοπτική.

Οι Σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού τον Απρίλιο και τον Σεπτέμβριο σε καλούν να φροντίσεις την υγεία σου, τη διατροφή σου και να αλλάξεις τις συνήθειές σου. Οι Ηλιακές εκλείψεις το ίδιο διάστημα στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων φέρνουν διλήμματα στον ερωτικό τομέα. Μπορεί να αποφασίσεις να προχωρήσεις τη σχέση σου ή να αποκτήσεις έναν απόγονο. Ευκαιρίες για να κάνεις νέα πράγματα θα υπάρχουν αλλά τίποτα δεν θα γίνεται εύκολα, θα χρειαστούν υποχωρήσεις.

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σού δίνει τρομακτική δύναμη, θα είσαι πιο δυναμική από ποτέ. Θα υπάρξουν αποκαλύψεις και συ πλέον θα λες τα πράγματα με το όνομά τους. Δίπλα σου θα μείνουν όσοι αξίζουν.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σού δίνει έμπνευση και δημιουργικότητα για να κάνεις όσα επιθυμείς. Ο ρομαντισμός θα ξεχειλίζει, η ευαισθησία σου θα αγγίζει τους γύρω σου.
Με τον Άρη στον Ταύρο από 31/3-12/5 θα κυριαρχεί αρνητικότητα και εκνευρισμός.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Κρόνο αγκαζέ, το 2015 θα δώσεις εξετάσεις σε βασικούς τομείς της ζωής σου. Θα ζοριστείς επαγγελματικά ή ερωτικά, μπορεί να νιώσεις μοναξιά και ο ενθουσιασμός σου να μετατραπεί σε ψυχρή λογική. Υπομονή και επιμονή, ακολούθησε τη ροή των καταστάσεων και κάνε συμβιβασμούς.

Με το Δία στο Λέοντα ως τις 11/8, δείξε τις ικανότητές σου, ταξίδεψε, κάνε κάτι ασυνήθιστο, συζήτα για τις ιδέες σου με εξειδικευμένους ανθρώπους. Θα έχεις αισιοδοξία και καλή διάθεση. Με το πέρασμά του στην Παρθένο, από τις 12/8, θα αρχίσουν τα διλήμματα ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια. Μπορεί να θελήσεις να απελευθερωθείς από κανόνες και πρέπει, από το κατεστημένο, από σχέσεις που πιστεύεις πως σε οδηγούν σε μια συμβατική ζωή. Προσοχή και στην υγεία.
Ο Κρόνος στο ζώδιό σου θα σε πιέσει οικονομικά και ερωτικά καθώς σε καλεί να μείνεις σε σχέσεις με κανόνες. Θα υπάρξουν εσωτερικές συγκρούσεις ενώ μπορεί να αποφασίσεις και μια αλλαγή στην καριέρα. Όλα τα πράγματα έχουν μια αρχή, μια μέση, ένα τέλος. Όταν ο Κρόνος γυρίσει στο Σκορπιό, από 15/6-17/9, θα ηρεμήσεις για λίγο.

Οι Σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού τον Απρίλιο και τον Σεπτέμβριο φέρνουν εξελίξεις στην ερωτική και κοινωνική σου ζωή. Θα κάνεις νέες γνωριμίες και μια ενδοσκόπηση με σκοπό να αλλάξεις πορεία. Οι Ηλιακές εκλείψεις το ίδιο διάστημα στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων φέρνουν αλλαγές σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο. Θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις, θα βάλεις νέες και πιο ουσιαστικές βάσεις στη ζωή σου. Κάνε λογικά βήματα γιατί θα χρειαστεί να αναλάβεις το τίμημα των επιλογών σου. Πάρε το τιμόνι στα χέρια σου αλλά η συντροφιά και το όχημα να σου ταιριάζουν.

Ο Ουρανός στον Κριό σε σπρώχνει σε αλλαγές που έχεις ανάγκη σε σημαντικούς τομείς. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή η ανανέωση της ήδη υπάρχουσας σχέσης σου είναι πιθανά σενάρια.
Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα διαμορφώσει τα οικονομικά σου και θα έχεις περισσότερα κέρδη.
Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς φέρνει παραπλανήσεις, εξαπατήσεις, εξιδανικεύσεις σε σπίτι και οικογένεια. Θα είναι δύσκολο να διακρίνεις την αλήθεια από το ψέμα.
Ο Άρης στους Διδύμους από 12/5-24/6 θα σου δώσει δύναμη και εριστικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με το Δία στο Λέοντα ως τις 11/8 θα μείνεις στη σχέση σου και θα μοιράζεσαι πράγματα αν και κάποιες φορές θα νιώθεις την ανάγκη να διώξεις πάγιες απόψεις και συνήθειες. Βρίσκεσαι στο τέλος μιας εποχής και στην αρχή μιας νέας και αυτό μπορεί να σε φοβίζει ή να σε βάλει στην διαδικασία να κάνεις ξεκαθαρίσματα. Τα οικονομικά σου θα ευνοηθούν μέσα από κληρονομικά και ρυθμίσεις ή μέσα από ανθρώπους που θα σε στηρίξουν.

Ένας έρωτας μπορεί να σε ενθουσιάσει και να σκεφτείς πιο σοβαρά τη δέσμευση: προσοχή γιατί μπορεί να έχει το πάνω χέρι. Με την είσοδό του στην Παρθένο, από τις 12/8, θα καταφέρεις να ισορροπήσεις τη ζωή σου. Θα έχεις επαγγελματικά ανοίγματα, θα ταξιδέψεις, θα ηρεμήσεις.

Με τον Κρόνο στον Τοξότη, θα κάνεις μια ενδοσκόπηση με σκοπό να βγάλεις στην επιφάνεια τα κρυμμένα ταλέντα σου. Θα ασχοληθείς με το σώμα σου και θα αλλάξεις τρόπο σκέψης. Ο Κρόνος στο Σκορπιό, από 15/6-17/9, θα δοκιμάσει φιλικές και ερωτικές σχέσεις. Κάποιο άτομο μπορεί να σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου.

Οι Σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού τον Απρίλιο και το Σεπτέμβριο θα σε κάνουν να αλλάξεις στάση στον οικογενειακό και επαγγελματικό τομέα. Θα νιώσεις πως δεν αντέχεις τον ασφυκτικό κλοιό, πως δεν μπορείς να μείνεις εγκλωβισμένη. Οι Ηλιακές εκλείψεις στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων το ίδιο διάστημα θα αλλάξουν τον τρόπο σκέψης σου. Θα ανοίξουν οι πνευματικοί σου ορίζοντες, θα ταξιδέψεις, θα ερωτευτείς. Άσε το ένστικτό σου να σε οδηγήσει.
Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σού δίνει έμπνευση και διαίσθηση.

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς από 27/1-20/2 βοηθάει τα οικονομικά και τις σχέσεις σου.
Το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα θα φέρει ξαφνικές απώλειες, αλλαγές στο περιβάλλον με τα κοντινά σου πρόσωπα. Η προσωπικότητά σου θα αναμορφωθεί, θα βγουν στην επιφάνεια φόβοι, ανησυχίες, ζήλιες που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις άμεσα.

Ο Ουρανός στον Κριό θα φέρει ξαφνικές αλλαγές στα επαγγελματικά αλλά και σε σπίτι και οικογένεια. Υποχώρηση και διπλωματία είναι οι λύσεις.
Προσοχή με τον ανάδρομο Κρόνο από 14/3-2/8 και τον ανάδρομο Πλούτωνα από 17/4-25/9 να μην πάρεις λάθος αποφάσεις που θα σε βάλουν σε ατελείωτες ταλαιπωρίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βρίσκεσαι σε κομβικό σημείο. Με τον Δία στο Λέοντα ως τις 11/8, τόλμα να ερωτευτείς, να παντρευτείς, να κάνεις restart, να δημιουργήσεις κάτι δικό σου επαγγελματικά, να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου, να νιώσεις πως σε υπολογίζουν και σε σέβονται. Θα έχεις ευκαιρίες για σχέσεις και φλερτ. Αν βρίσκεσαι μέσα σε μια προβληματική σχέση, μπορεί ένα τρίτο πρόσωπο να βάλει φωτιές. Αν είσαι μόνη, φλέρταρε και κάνε γνωριμίες μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις. Θα έχεις την ευκαιρία να ανέβεις επαγγελματικά ή να αναζητήσεις ένα νέο περιβάλλον. Με την είσοδό του στην Παρθένο, από 12/8, θα ανταμειφθείς οικονομικά. Το πάθος θα κυριαρχήσει, προσοχή σε παράνομες σχέσεις.

Με τον Κρόνο στον Τοξότη, θα βάλεις σε τάξη όνειρα και στόχους. Θα ξεκαθαρίσεις τις φιλικές σου σχέσεις και θα δεις την προσωπική σου ζωή με άλλη ματιά. Θα βρεθείς σε δίλημμα ανάμεσα στον έρωτα και τη λογική. Νέες ευθύνες μπορεί να αναλάβεις στον επαγγελματικό τομέα. Με τον Κρόνο στο Σκορπιό, από 15/6-17/9, θα προσγειωθείς στην πραγματικότητα. Συγκρούσεις με αφεντικά ή γονείς, απώλειες εργασιακού τύπου είναι πιθανές.

Οι Σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού τον Απρίλιο και τον Σεπτέμβριο επιλύουν θέματα με συγγενείς, μετακινήσεις, ταξίδια. Οι Ηλιακές εκλείψεις στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων το ίδιο διάστημα δυσκολεύουν τα οικονομικά σου. Προσοχή στα έξοδα. Μια σχέση σεξουαλική μπορεί να μετατραπεί σε μόνιμη.
Ο Ουρανός στον Κριό θα ανανεώσει τις σχέσεις σου, θα δεις την αλήθεια κατάματα και θα μάθεις πράγματα που δεν γνώριζες.

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου από 3-27/1 και στο Λέοντα, από 9/8-25/9, προσοχή σε συγκρούσεις με σημαντικά πρόσωπα.
Το 2015 θα σε ξεβολέψει λίγο αλλά θα σε βοηθήσει να σταθείς στα πόδια σου.

ΙΧΘΥΣ

Το 2015 θα φέρει εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, ειδικότερα μετά την άνοιξη. Ζεις στην πραγματικότητα ή ζεις με ψευδαισθήσεις; Αν νιώθεις πιεσμένη στη δουλειά, θα σκεφτείς να κάνεις κάτι δικό σου. Σκέψου καλά πριν πάρεις αποφάσεις μέχρι το καλοκαίρι. Τον Σεπτέμβριο θα νιώθεις καλύτερα, πιο ισορροπημένα, θα έχεις βρει τη χρυσή τομή.

Ο Δίας στο Λέοντα ως τις 11/8 σού δίνει ευθύνες και υποχρεώσεις. Φρόντισε την ψυχική και σωματική σου υγεία αλλά και τη διατροφή σου. Με την είσοδό του στην Παρθένο, από τις 12/8, θα έχεις πολλές ευκαιρίες σε επαγγελματικό και ερωτικό επίπεδο. Οι προσπάθειές σου θα ανταμειφθούν, θα έχεις αυτοπεποίθηση και μπορεί να αποφασίσεις να αποχωρήσεις από χώρους που δεν σου προσφέρουν τίποτα πια. Τόλμα να ονειρευτείς. Ένας έρωτας μπορεί να σου προσφέρει όσα ζητάς και να σε οδηγήσει στην ευτυχία.

Ο Κρόνος στον Τοξότη θα σε πιέσει επαγγελματικά, θα σου κάνει τη ζωή δύσκολη. Μπορεί να κάνεις κάτι δικό σου βρίσκοντας τους κατάλληλους ανθρώπους για συνεργάτες. Η οικογένεια επίσης αλλάζει μορφή. Μπορεί να φύγεις από το πατρικό σου, να παντρευτείς ή να χωρίσεις. Με τον Κρόνο στον Σκορπιό, από 15/6-17/9, κάνε συζητήσεις με έμπειρους ανθρώπους που θα σε καθοδηγήσουν προς το σωστό δρόμο.

Οι Σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού τον Απρίλιο και το Σεπτέμβριο επηρεάζουν τα οικονομικά σου : μεταβολές στη μισθοδοσία σου ή ξαφνικά έξοδα. Με τις Ηλιακές εκλείψεις στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων το ίδιο διάστημα θα εξελιχτείς στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, θα βρεις τη χρυσή τομή. Θα πάρεις καρμικά μαθήματα σε αυτούς τους τομείς όταν περάσει και ο Βόρειος δεσμός στην Παρθένο τον Νοέμβριο.

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σού δίνει όνειρα, στόχους, ανεβάζει την ψυχολογία και την δημιουργικότητά σου. Θα μπουν οι βάσεις για να γίνουν τα όνειρά σου πραγματικότητα. Θα βρεις τεράστια δύναμη για να συνεχίζεις όταν φτάνεις στα όριά σου.
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από 27/1-20/2 σε βοηθάει συναισθηματικά και οικονομικά.

Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου διογκώνει εξιδανικεύσεις και παραπλανήσεις και μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια. Αυτό όμως θα σου προσφέρει μεγαλύτερη αυτογνωσία. Ακολούθησε ανθρώπους που μιλάνε στην ψυχή σου.
Ο Ουρανός στον Κριό φέρνει ξαφνικά έξοδα, εντάσεις και νεύρα που μπορεί να οδηγήσουν τις καταστάσεις στα άκρα.
Με τον Άρη στον Κριό από 20/2-31/3 και στο Ζυγό, από 12/11, πρόσεχε τα έξοδά σου. Ο Άρης στο ζώδιό σου από 12/1-20/2 φέρνει εντάσεις αλλά σου δίνει και δύναμη.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top