Menu
 

Καθώς η μάρκα συνεχίζει την επίθεσή της στην αγορά crossover, η Renault είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει τo KADJAR, το πρώτο κατηγορίας C crossover της. To νέο KADJAR πρόκειται να αποκαλυφθεί μέσω μιας εκστρατεία στα Social Media.

Ένα νέο όνομα για ένα νέο crossover

Το όνομα KADJAR προέρχεται από το KAD και το JAR. Το KAD είναι εμπνευσμένο από το “quad” αντιπροσωπεύει ένα όχημα που...

πάει οπουδήποτε στους τέσσερις τροχούς και το JAR υπενθυμίζει τις γαλλικές λέξεις ευέλικτο και «jaillir» που αντιπροσωπεύει την ευκινησία. Ο ήχος και η ορθογραφία του ονόματος έχουν μια εξωτική αίσθηση που υποδηλώνει την περιπέτεια και την ανακάλυψη νέων οριζόντων.

Το αρχικό γράμμα «Κ», είναι ενδεικτικό της ευρωστίας του μοντέλου και το KADJAR ταιριάζει απόλυτα με την ήδη υπάρχουσα γκάμα της Renault crossovers, δηλαδή το Captur και το Koleos.

#KADJAR: Το όνομα της καμπάνιας teaser που θα επιτρέψει στους πελάτες να ανακαλύψουν το νέο Renault KADJAR μέσω των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Από σήμερα 26η του Ιανουαρίου 2015, η Renault θα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα κοινωνική μέσα ενημέρωσης για να παρουσιάσει το KADJAR. Νέες φωτογραφίες και βίντεο θα αναρτώνται καθημερινά πριν αποκαλυφθεί πλήρως το νέο Renault KADJAR στις 2 Φεβρουαρίου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top