Menu
 

Julia Nova instagram Βιογραφικο Tzoulia Nova viki Facebook Τζούλια Νόβα υψος Βικιπαίδεια ΤΖΟΥΛΙΑ ΝΟΒΑ ΣΧΕΣΗ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ
Η ξανθιά κούκλα εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του Μάρκου Σεφερλή και μαγνήτισε τα βλέμματα με την ομορφιά της και την τρομερή ομοιότητά της με την Δούκισσα Νομικού.Η 23χρονη Τζούλια Νόβα γεννήθηκε στην Ουκρανία και εργάζεται ως μοντέλο. Εκεί έμεινε μέχρι τα 13 της και στη συνέχεια ήρθε στην Ελλάδα.Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, εντασσόμενη στο πρακτορείο Cristi Models, ενώ ακολούθησαν διάφορες δουλειές σε Ελλάδα και εξωτερικό.Η ενασχόλησή της με την τηλεόραση ξεκίνησε μόλις πέρυσι, όπου συμμετείχε στην πρωινή εκπομπή του Mega με τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού, ως μοντέλο, στη στήλη της μόδας.Αν και σπούδασε Τραπεζικά, δεν θέλησε ποτέ να ασκήσει αυτό το επάγγελμα. Όπως έχει δηλώσει η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «Thema People», το παιχνίδι με τους αριθμούς την άφηνε παγερά αδιάφορη.

Μπορεί η Τζούλια Νόβα να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του ανδρικού πληθυσμού από τη στιγμή που εμφανίστηκε στον «αέρα» του «Mega με μία», ωστόσο οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι το ξανθό κορίτσι της πρωινής εκπομπής είναι δεσμευμένο.Πιο συγκεκριμένα, η Τζούλια Νόβα διατηρεί τα τελευταία χρόνια σχέση με το Γιάννη Μάρκου, ο οποίος είναι εισοδηματίας κι ασχολείται με το real estate.
Height: 1,70 | Waist: 62 | Bust: 85 | Hips: 90 | Shoe Size: 38 | Hair: Blonde | Eyes: green
https://www.facebook.com/julia.cherenova



Η Τζούλια Νόβα έκανε το πρώτο ταξίδι από την Ουκρανία, όπου γεννήθηκε, προς την Ελλάδα σε ηλικία 13 ετών. Δέκα χρόνια αργότερα, τα σύνορα όχι μόνο της πατρίδας μας αλλά ολόκληρου του κόσμου είναι ανοιχτά για εκείνη. Εντυπωσιακά όμορφη και φινετσάτη, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή, είδε τις πόρτες του κόσμου της μόδας να ανοίγουν διάπλατα. Το χρυσό κλειδί που είχε στα χέρια της ήταν, προφανώς, η φυσική της καλλονή.
«Στην Ελλάδα δίνουν μεγάλη σημασία στην ομορφιά», εξομολογείται η Τζούλια στο «thema people» και συμπληρώνει: «Την εποχή που ήρθα μου φαίνονταν όλα βουνό. Δεν ήξερα τη γλώσσα, απείχα από την ελληνική νοοτροπία και για πολύ καιρό παρέμενα άγνωστη μεταξύ αγνώστων. Η εμφάνισή μου, όμως, έκανε κάποιους να με αντιμετωπίσουν με μία εν γένει συμπάθεια».

Σήμερα η Τζούλια Νόβα είναι ένα πολλά υποσχόμενο μοντέλο και ξεχωρίζει ανάμεσα στα κορίτσια της γενιάς της. Είναι μόλις 23 ετών και παρ’ όλα αυτά έχει προλάβει να εντυπωσιάσει σε editorials μόδας, ενώ περπατά με άνεση στα catwalks Ελλήνων σχεδιαστών, αποδεικνύοντας ότι διαθέτει την ξεχωριστή λάμψη που απαιτούν οι διεθνείς πασαρέλες. «Σπούδασα Τραπεζιτικά, αλλά δεν θέλησα ποτέ να ασκήσω αυτό το επάγγελμα. Το παιχνίδι με τους αριθμούς με αφήνει παγερά αδιάφορη. Μπήκα στον χώρο της μόδας τυχαία και παρέμεινα από επιλογή. Τα χρώματα, τα υφάσματα και ο δημιουργικός νους των σχεδιαστών κυριολεκτικά με τρελαίνουν. Η γκαρνταρόμπα μου είναι γεμάτη από ρούχα και αξεσουάρ των Dsquared, Gucci και Αrmani. Η μόδα για κάποιους είναι επάγγελμα και για κάποιους άλλους τρόπος ζωής». Η ενασχόληση της Τζούλιας με την τηλεόραση ξεκίνησε πέρυσι, όταν τη συμπεριέλαβαν στα κορίτσια που παρουσιάζουν τη μόδα στην πρωινή εκπομπή του MEGA. Σήμερα θυμάται ότι την πρώτη φορά που βγήκε μπροστά στην κάμερα έτρεμαν τα πόδια της: «Το προηγούμενο βράδυ με δυσκολία κοιμήθηκα. Από τη δεύτερη μέρα όμως είχε σπάσει ο πάγος, αφού ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού με βοήθησαν να νιώσω οικεία. Πέρασα μια σεζόν γεμάτη εμπειρίες, γι’ αυτό και δέχτηκα να βρεθώ στην ίδια εκπομπή και φέτος, έστω και με άλλο παρουσιαστή».

Αφού εντάχθηκε από την αρχή της σταδιοδρομίας της στο δυναμικό του έγκριτου ελληνικού πρακτορείου Cristi Models, η Τζούλια Νόβα έκανε τις πρώτες επαφές με το εξωτερικό και είδε τις πρωτεύουσες της ευρωπαϊκής μόδας, όπως το Μιλάνο και το Παρίσι, να ανταποκρίνονται. «Το εξωτερικό αποτελεί πάντα μεγάλη πρόκληση γιατί τα μεγέθη είναι πολύ μεγαλύτερα. Η συνεργασία με τους ξένους σε κάνει πιο απαιτητικό στη δουλειά και πιο επαγγελματία. Από αυτή την άποψη θα άφηνα την ασφάλεια της Ελλάδας κυνηγώντας το όνειρό μου σε έναν οίκο-θρύλο όπως ο Dior», τονίζει χαρακτηριστικά. Οπως θα έκανε ένα κορίτσι της ηλικίας της, η Τζούλια αξιοποιεί τον ελεύθερο χρόνο της είτε συντηρώντας την καλλίγραμμη σιλουέτα της στο γυμναστήριο, είτε διασκεδάζοντας μαζί με τους φίλους της. Οπως λέει η ίδια «δουλεύω πολύ, αλλά ελεύθερος χρόνος πάντα υπάρχει. Για μένα οι δικοί μου άνθρωποι είναι το οξυγόνο μου».

Οσο για τη συμμετοχή της στο τελευταίο βιντεοκλίπ του Λευτέρη Πανταζή, η Τζούλια αποκαλύπτει ότι συμφώνησε να συμμετάσχει λόγω της γνωριμίας που είχε ο Ελληνας τραγουδιστής με φίλους της. Πάντως, πέρασε καλά, καθώς ο Πανταζής έχει έναν δικό του τρόπο να αποθεώνει κάθε γυναίκα: «Οι Ελληνες από τη φύση τους είναι αισθησιακοί και οπαδοί του ωραίου. Από αυτή την άποψη υπάρχει ένα υποβόσκον φλερτ παντού, το οποίο, για να είμαι ειλικρινής, μου αρέσει», παραδέχεται.
Julia Nova Βιογραφικο Tzoulia Nova viki Τζούλια Νόβα υψος Βικιπαίδεια ΤΖΟΥΛΙΑ ΝΟΒΑ ΣΧΕΣΗ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

  1. Ανώνυμος13/3/15 13:35

    h Tzoulia Nova den exei kamia sxesi me tin Doukisa, einai poly pio omorfi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/5/15 10:35

    Η δούκισσα έχει μια ομορφιά που δεν περιγράφεται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/5/15 10:38

    Η Τζούλια είναι κούκλα!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/11/15 07:09

    TZOULIA EISAI THEA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top