Menu
 

Χωρίς εσένα επεισόδιο 81.
Η Εύα βλέπει πόσο δύσκολο είναι ο Γιώργος να χωρίσει την Χριστίνα και παίρνει την απόφαση να επέμβει εκείνη ώστε να διευκολύνει την κατάσταση. Από τον Μιχάλη ζητάει ο Δημήτρης να συνεχίσουν τα μαθήματα με τον Γιάννη. Στο σπίτι του ο Γιώργος καλεί την Εύα, όπου της επιφυλάσσει μια πολύ μεγάλη έκπληξη. Η Άννα μαζί με τον Παύλο έχουν διαφωνία για το αν θα πρέπει να δεχθούν την πρόταση που τους έκανε η Αλεξάνδρα, ώστε να κάνει μια εκπομπή για την μικρή...

Χωρίς εσένα δείτε επεισόδιο 82
Η Άννα λέει στον Παύλο ότι η αίτηση που έκαναν ώστε να κρατήσουν επίσημα τη Ρίμα στο σπίτι τους νόμιμα έγινε δεκτή μέχρι να βρεθεί κάποιος δικός της. Το πρόγραμμα της πειραματικής και ριψοκίνδυνη θεραπείας που ήθελε να μπει ο Δημήτρης ακυρώνεται επειδή είναι πολύ επικίνδυνο και αυτό φέρνει μεγάλη ανακούφιση στην Κάτια αλλά και στη Λήδα, ενώ ο ίδιος είναι απελπισμένος αφού θεωρούσε αυτή την θεραπεία την τελευταία του ελπίδα. Οι κρίσεις γίνονται όλο και πιο έντονα και με μεγάλη συχνότητα.

Χωρίς εσένα επεισόδιο 83
Η Κάτια προσπαθεί να πείσει τον Δημήτρη, ώστε εκείνος να μην επιτρέψει να έρχονται κοντά ο Μιχάλη με τον Γιάννη αλλά η προσπάθεια της θα πέσει στο κενό. Έκπληκτη μένει η Μαρία όταν ο Γιάννης της αποκαλύπτει ότι κάνει μαθήματα με τον Μιχάλη στην αερολέσχη. Ο Σέργιος ενώ ετοιμάζονται για το γάμο του με την Εύα του μπαίνουν υποψίες ότι κάτι τρέχει ανάμεσα σε εκείνη αλλά και τον Γιώργο.

Χωρίς εσένα επεισόδιο 84
Τη Μαρία ρωτάει ο Στάθης αν ο Γιώργος και η Εύα έχουν σχέση. Η Μαρία αποφεύγει την απάντηση, αλλά μόλις πάει να πει στην Εύα για τις υποψίες που έχει ο Στάθης ο Μιχάλης διαφωνεί και την εμποδίσει. Ο Σέργιος θα βοηθήσει τον Γιώργο με την Εύα να θολώσουν τα νερά κι έτσι θα στείλουν μια είδηση στα social media ότι ο Γιώργος θα είναι ο κουμπάρος του παιδιού που θα κάνει ο Σέργιος με την Εύα.
Σύντομα τα νέα επεισόδια της σειράς Χωρίς Εσένα Επεισόδια 85-86-87-88

Δημοσίευση σχολίου

 
Top