Menu
 

Ραγισμένες Καρδιές ολα τα νεα επεισοδια 2ος κύκλος 85-86-87-88-89-90-91-92-93-94 RAGISMENES kardies, paramparca season 2 ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΥΚΛΟΣ Β Paramparca
Μπορεί η αγαπημένη σας σειρά «Ραγισμένες καρδιές» να τελειώνει την Τετάρτη 10/2, ωστόσο το TV Ζάπινγκ κάθε εβδομάδα θα σας παρουσιάζει αποκλειστικά τα επεισόδια του β΄ κύκλου που παίζεται αυτή την περίοδο στην Τουρκία και που δεν θα δείτε στην Ελλάδα.
Ο Τζιχάν σώζει τη Χαζάλ Paramparca Hazal Cihan
Το πρώτο επεισόδιο του β΄ κύκλου της σειράς «Ραγισμένες καρδιές» ξεκινάει με τα ουρλιαχτά της Χαζάλ η οποία καλεί σε βοήθεια, αφού πέφτει στα παγωμένα νερά του Βοσπόρου με το αναπηρικό αμαξίδιό της. Συγχρόνως εκείνη την ώρα σκάει η βόμβα στο γκαράζ. Η Γκιουλσερέν τρέχει στη Χαζάλ και ο Τζιχάν στο γκαράζ ρωτώντας με αγωνία: «Η Ντιλαρά πού είναι;». «Εχει φύγει», του απαντάει ο σωματοφύλακας, ενώ η Τζανσού τρέχει έξω και φωνάζει στον Τζιχάν: «Μπαμπά, τρέξε! Η Χαζάλ έπεσε στη θάλασσα». Ο Τζιχάν και η Γκιουλσερέν πέφτουν στα παγωμένα νερά για να σώσουν την κόρη τους. Η Χαζάλ βρίσκεται σε λιπόθυμη κατάσταση και οι γονείς της προσπαθούν να της κάνουν μαλάξεις μέχρι που συνέρχεται. Στο μεταξύ, η Ντιλαρά μαθαίνει για την έκρηξη και τρέχει στην έπαυλη. Στο δρόμο τηλεφωνεί στην Τζανσού η οποία της λέει: «Η Χαζάλ έπεσε στη θάλασσα. Είναι καλά τώρα, την έσωσε ο μπαμπάς και την πάνε στο νοσοκομείο για έλεγχο». Την ίδια ώρα, η Κεριμάν μαθαίνει πως ο αδελφός της πυροβολήθηκε από τον πατέρα τής Νουράι. «Γρουσούζα, ο πατέρας σου τον πυροβόλησε», λέει η Κεριμάν στη Νουράι και φεύγει για το νοσοκομείο. Ο Τζιχάν διώχνει τη γυναίκα που πρόσεχε τη Χαζάλ, ενώ η κοπέλα συνεχίζει να συμπεριφέρεται άσχημα στην Τζανσού, η οποία αναρωτιέται: «Πόσες φορές να ζητήσω συγγνώμη;».
Ενταση ανάμεσα σε Ντιλαρά Γκιουλσερέν
Η Γκιουλσερέν καθώς χαϊδεύει τα πόδια της Χαζάλ, ξεσπάει σε λυγμούς και η κόρη της προσπαθεί να την καθησυχάσει: «Είμαι καλά, ηρέμησε». Ωστοσο, η Χαζάλ ανακαλύπτει πως μετά το ατύχημα που είχε, αρχίζει να νιώθει ξανά τα πόδια της, αλλά δεν αποκαλύπτει σε κανέναν τίποτα. Την Γκιουλσερέν την πιάνουν σπασμοί από την ένταση και η Τζανσού τρέχει κοντά της. Κοντά της όμως τρέχει και ο Τζιχάν. Η Ντιλαρά που επιστρέφει στην έπαυλη βρίσκει τον Τζιχάν να κρατάει από το χέρι την Γκιουλσερέν και να την παρηγορεί. Η Ντιλαρά γίνεται έξαλλη, ενώ η Γκιουλσερέν παίρνει την τσάντα της να φύγει: «Πού θα με αφήσεις μόνη μου εδώ; Σε παρακαλώ, μη φεύγεις. Θέλω την Γκιουλσερέν στο πλευρό μου! Δεν θέλω να φύγει», φωνάζει η Χαζάλ. «Θα έχεις εδώ την Ντιλαρά παιδί μου! Θα έρθω ξανά!», της λέει η Γκιουλσερέν και φεύγει. Η Ντιλαρά πάει πίσω από την Γκιουλσερέν και της λέει: «Τελικά θέλεις να πάρεις ό,τι έχω. Τον άντρα μου, τα παιδιά μου, το σπίτι μου. Ομως το σχέδιό σου τελείωσε εδώ, κατάλαβα το σκοπό σου. Από τη μέρα που χτύπησε η Χαζάλ παλεύεις για να μπαινοβγαίνεις εδώ». Η Γκιουλσερέν κάνει να φύγει και πέφτει πάνω στον Τζιχάν, ο οποίος ξεσπάει εναντίον όλων και λέει: «Δεν θα φύγει κανείς από αυτό το σπίτι! Εβαλαν βόμβα στο αυτοκίνητό μου και κινδυνεύουμε όλοι μας». Παράλληλα, η Σολμάζ καταφέρνει να πάρει ένα στοιχείο που θα της επιτρέψει να κάνει τεστ DNA ανάμεσα στον Αλπέρ και την Ντιλαρά.
Ο Οζκάν συνέρχεται
Στο μεταξύ, ο Οζάν αφήνεται ελεύθερος και πάει στο γραφείο του Τζιχάν. Εκεί εξηγεί στον πατέρα του ότι μάλλον κάποιος του έστησε παγίδα. Ο Τζιχάν κοιτάει τον Γιλντίριμ: «Το άτομο αυτό λες να έχει σχέση με τη βόμβα;», ρωτάει ο επιχειρηματίας και ο Οζάν σοκάρεται που μαθαίνει τα νέα. Στην έπαυλη φτάνει και ο Ραχμί, ο οποίος επίσης μένει άναυδος αφού δεν έχει ιδέα τι συμβαίνει. Αργότερα ο Οζάν επιστρέφει στο σπίτι του και η Ντιλαρά τον επιπλήττει αφού ανησύχησε που έλειπε όλο το βράδυ. Μετά του λέει για την παρουσία της Γκιουλσερέν στην έπαυλη: «Είμαστε όλοι εδώ, για ποιο λόγο δεν φεύγει; Ανοιξε τα μάτια σου! Δεν βλέπεις ότι αυτή η γυναίκα θέλει να εδραιώσει τη θέση της στο σπίτι μας; Δεν είναι μόνο ότι θέλει τον πατέρα σου αλλά και ό,τι έχουμε», του λέει η Ντιλαρά. Και συνεχίζει: «Εντάξει, μπορεί να αντιδράς τώρα, αλλά μια μέρα θα θυμηθείς τα λόγια μου». Αργότερα ο Τζιχάν ανακοινώνει στην οικογένεια ότι κανένας δεν θα φύγει από το σπίτι μέχρι να σιγουρευτούν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος. Η Ντιλαρά ξεσπάει: «Αυτή η γυναίκα θα φύγει από το σπίτι μας, πάει και τελείωσε!». Ομως ο Τζιχάν διαφωνεί. Στο μεταξύ, ο Οζκάν ξεπερνάει τον κίνδυνο και ξυπνάει από το κώμα.

Γιάννα Παπανικολάου
Διαβάστε περισσότερα στο TV Ζάπινγκ που κυκλοφορεί!

Δημοσίευση σχολίου

 
Top