Menu
 

Στην Κύπρο, η Αναστασία εκτός από τη μάχη που δίνει για να ξανακερδίσει τον Ματθαίο, ειδικά μετά την εμφάνιση της Αριάδνης, προσπαθεί να βρει τον αληθινό ένοχο, αυτόν που κρύβεται πίσω από τη σατανική σκευωρία που στήθηκε εις βάρος του Ματθαίου, αλλά και της σχέσης τους.

Ολες οι έρευνες που έχει κάνει μέχρι τώρα δείχνουν ένα άνθρωπο, τον Πάτροκλο. Ολα συνηγορούν στο ότι ο Πάτροκλος είναι αυτός που έκλεψε τους κωδικούς από το κινητό του Νεκτάριου και έκανε τη μεταφορά χρημάτων από το λογαριασμό της εταιρείας του Ματθαίου στον Σηφαλάκη. Ο Πάτροκλος όμως δεν μπορεί να τα έκανε όλα αυτά μόνος του και για ποιο λόγο, άλλωστε! Κάποιος άλλος τον καθοδήγησε, κάποιος που είχε μεγαλύτερο συμφέρον. Ολες αυτές οι σκέψεις βασανίζουν την Αναστασία αλλά και την πεισμώνουν ακόμα περισσότερο μέχρι να μπήξει το μαχαίρι στο κόκκαλο.

Τις σκέψεις της αυτές έχει προσπαθήσει να τις μεταφέρει και στον Ματθαίο, ο οποίος όμως είναι τόσο πληγωμένος που δεν θέλει ν’ ακούσει τίποτα, αλλά και στη Μελίνα με τον Αχιλλέα. Μάλιστα, μια μέρα που το ζευγάρι την έχει κρατήσει για φαγητό στο σπίτι, η Αναστασία λέει στον Αχιλλέα: «Με τη Μελίνα το έχω συζητήσει ήδη, αλλά όσο περνάνε οι μέρες βεβαιώνομαι ότι κάποια βρομοδουλειά έχει κάνει ο Πάτροκλος με τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς». Ο Αχιλλέας όμως θέλει να της πάει τη σκέψη και λίγο παρακάτω και της απαντάει: «Δεν θα μου έκανε εντύπωση, αλλά αν είναι έτσι, τότε ο εγκέφαλος είναι ο θείος σου ο Διαμαντής. Το αποκλείεις;».

Η Αναστασία που ήδη έχει συγκρουστεί μια φορά με τον Διαμαντή γι’ αυτό το θέμα, έχει αρχίσει να κλονίζεται και όσο κι αν προσπαθεί να δικαιολογήσει τον αγαπημένο της θείο, τώρα πλέον δεν μπορεί και έτσι αναγκάζεται να παραδεχτεί: «Τίποτα δεν αποκλείω, αλλά θα το ψάξω απ’ όλες τις πλευρές».
Από τη Μαρία Μεταξητινού
Διαβάστε περισσότερα στο TiVi Σίριαλ που κυκλοφορεί!

Δημοσίευση σχολίου

 
Top