Menu
 

ogun kaptanoglu KARAGUL Ογούζ Ογκιούν Καπτάνογλου Ogün Kaptanoğlu διοικητής Oğuz Mavro Triantafyllo
Κάνει ελεύθερη πτώση και αναρρίχηση, έχει δίπλωμα καπετάνιου, θέλει να μάθει να κάνει κατάδυση και το όνειρό του ήταν να γίνει πιλότος του F16. Ο τηλεοπτικός Ογούζ από το «Μαύρο τριαντάφυλλο» ή κατά κόσμον Ογκιούν Καπτάνογλου, έχει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα να πει... Και τα λέει!

Τι είναι αυτό που κάνει να ξεχωρίζει το «Μαύρο τριαντάφυλλο»;

«Η σειρά είναι πρώτη σε τηλεθέαση και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις πάνω από 6.500.000 τηλεθεατές την παρακολουθούν. Ο κόσμος στην αρχή πίστεψε πως πρόκειται για μια σειρά “κράχτη”, όμως μετά από μερικά επεισόδια κατάλαβε τι συμβαίνει. Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από άσχημα πράγματα, αλλά κάθε χαρακτήρας έχει τη δική του ιστορία. Κάθε επεισόδιο έχει διαφορετικούς χαρακτήρες, διαφορετικές ιστορίες και μπορεί να μάθει κανείς νέα πράγματα. Ποτέ δεν αποδυναμώθηκε όσον αφορά τη δράση της».

Ποιος χαρακτήρας της σειράς σε επηρεάζει περισσότερο;

«Η σειρά μιλάει για γεγονότα που ακόμα συμβαίνουν στη νοτιοανατολική Τουρκία. Για παράδειγμα, ο χαρακτήρας της Οζλέμ είναι σαν άνεμος στο αρχοντικό. Εχει ζήσει πολλές δυσκολίες στη ζωή της και γίνεται δέκτης των όσων συμβαίνουν στο αρχοντικό. Είναι μια γυναίκα που έχασε το παιδί της και μια άλλη γυναίκα πηγαίνει στο αρχοντικό για να πάρει τη θέση της. Δυστυχώς αυτό είναι κάτι που συμβαίνει στην πραγματικότητα και μάλιστα στις μέρες μας».

Τι ήθελες να γίνεις όταν ήσουν παιδί;

«Ηθελα να γίνω πιλότος μαχητικού αεροπλάνου. Πάντα ήταν το όνειρό μου να πετάξω με ένα F16. Πήγα σε στρατιωτική σχολή και δούλεψα πολύ για να γίνω πιλότος μαχητικού. Ημουν πολύ καλός μαθητής. Ομως εξαιτίας κάποιων προβλημάτων υγείας και κάποιων αλλαγών στη ζωή μου δεν τα κατάφερα, αλλά χαίρομαι πολύ γι’ αυτό που είμαι σήμερα».

Η υποκριτική πώς μπήκε στη ζωή σου;

«Το 1997 έκανα προγραμματισμό στην τηλεόραση και όταν πήγα στην Κωνσταντινούπολη το 2003 ξεκίνησα μαθήματα υποκριτικής».

Σου αρέσει περισσότερο η τηλεόραση ή ο κινηματογράφος;

«Ο κινηματογράφος. Μπορεί στην τηλεόραση να υποδυθείς ένα ρόλο που θα κρατήσει δύο, τρεις, τέσσερις σεζόν, αλλά μετά θα ξεχαστεί, ενώ στον κινηματογράφο κάνεις ένα ρόλο και μένει».

Τι σημαίνει για σένα η υποκριτική;

«Τις περισσότερες φορές προσπαθούμε μέσα από έναν πραγματικό χαρακτήρα να υποδυθούμε έναν φανταστικό. Ουσιαστικά προσπαθούμε να κρύψουμε την πραγματικότητα. Αυτή είναι μια διαδικασία που απαιτεί σκληρή δουλειά και αν το περάσεις στον κόσμο, τότε έχεις κερδίσει. Η υποκριτική είναι σαν ένα ρούχο που το βγάζεις στην καθημερινή σου ζωή και το φοράς στον εκάστοτε χαρακτήρα».

Ηταν το όνειρό σου να γίνεις διάσημος;

«Οχι, δεν είχα τέτοιο όνειρο ποτέ. Εργαζόμουν πίσω από τις κάμερες για περίπου 17 χρόνια. Μετά έκανα διαφορετικές δουλειές. Σ’ αυτό το διάστημα ούτε είχα όνειρα ούτε ήθελα να γίνω διάσημος».
ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
Διαβάστε περισσότερα στο TiVi Σίριαλ που κυκλοφορεί!

Δημοσίευση σχολίου

 
Top