Menu
 



Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς Επεισόδιο 120, 121, 122 Β" Κύκλος To daxtylidi ths fwtias

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς Επεισόδιο 120 Β" Κύκλος To daxtylidi ths fwtias
Ο Ορφέας μπαίνει στη διαδικασία να αποκαλύψει στη Μαρίνα όσα συνέβησαν μεταξύ αυτού και της Ελευθερίας. Εκείνη δεν μπορεί ή μάλλον δεν θέλει να καταλάβει τι συμβαίνει. Νομίζει ότι της μιλάει απλά για ένα φιλί που αντάλλαξαν οι δυο τους και πριν προλάβει να του απαντήσει, εκείνη αρχίζει να του φωνάζει και τον πετάει έξω από το δωμάτιο, ενώ εκείνος συνεχίζει να της λέει να τον συγχωρέσει. Η Μαρίνα όμως έχει πάρει πλέον τις αποφάσεις της. Πέφτει στο πάτωμα και κλαίει σαν μικρό παιδί. Ο άνθρωπος που αγάπησε όσο τίποτα στον κόσμο την πλήγωσε για δεύτερη φορά. Η Σοφία τον βλέπει να στέκεται έξω από την πόρτα της Μαρίνας τού λέει και τον διώχνει. Ο Ορφέας κλαίει έξω από την πόρτα της και την ίδια στιγμή, ο Πέτρος βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση μετά τις αποκαλύψεις. Ζητά από τη Σοφία να φάνε όλοι μαζί. Ο Ορφέας εξομολογείται στη Σαζέμ τι συνέβη. Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα επικοινωνεί με τη Νεφέλη. Της ζητάει να περάσει αύριο βράδυ από το σπίτι. Όσο για τη Σοφία, γιορτάζει και πάει να συγχαρεί την Ελευθερία που πέτυχε να φέρει εις πέρας το σχέδιό της. Παράλληλα, της ζητάει να κερδίσουν τον χαμένο χρόνο, αλλά η Ελευθερία έχει τιε επιφυλάξεις της. Η Σαζέμ προσπαθεί να δει τη Μαρίνα. Η Μαρίνα και της ζητάει να φύγει γιατί έχει πολλά να σκεφτεί. Η Ηρώ την ίδια στιγμή μιλάει με το αγέννητο παιδί της όταν επικοινωνεί μαζί της η Σοφία και της ζητάει να βρουν μια λύση για το παιδί. Ο Στέφανος βρίσκεται στο σπίτι της Σοφίας που τον περιθάλπει μετά το χτύπημα. Στο μεταξύ, η Σαζέμ με την Ελευθερία σχεδιάζουν πως θα σκοτώσουν τη Σοφία.

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς Επεισόδιο 121 Β" Κύκλος To daxtylidi ths fwtias
Ο Ορφέας πηγαίνει να βρει την Ηρώ. Της αποκαλύπτει ότι απάτησε την Μαρίνα με την αδερφή της και ότι θα πάει να της μιλήσει και θα φύγει, αυτή θέλει να πάει μαζί του, αλλά αυτό δεν δέχεται. Στη συνέχεια, η Ηρώ πηγαίνει στη Σοφία, και της ζητάει να ρίξει το παιδί, αλλά η Σοφία αρνείται. Στο μεταξύ, ο Ορφέας προσπαθεί να αυτοκτονήσει βάζοντας ένα πιστόλι στον κρόταφό του. Η Μαρίνα μοιάζει αποφασισμένη να πέσουν οι μάσκες και να αποκαλύψει όλα όσα γνωρίζει για το παρελθόν. Η Σαζέμ ρίχνει το δηλητήριο στα πιάτα που την ενδιαφέρουν -του Πέτρου και της Σοφίας- αλλά οι εξελίξεις θα την προλάβουν… Στο δείπνο η Μαρίνα παίρνει την κατάσταση στα χέρια της, και οι αποκαλύψεις αρχίζουν. Όλα ξεκίνησαν όταν εμφανίστηκαν τα δαχτυλίδια, τα οποία έδειχναν πού βρίσκεται ένας θησαυρός πολλών εκατομμυρίων. Το ένα το είχε ο Πέτρος και το άλλο ο Σωκράτης που είχε πάρει από τη μητέρα της Σαζέμ. Ο Σωκράτης έβγαλε τους κωδικούς και τους έραψε στο κεφάλι του γιου του. 0 Πέτρος όμως τους αποκάλυψε στην υπουργό Αναστασία Οδυσσέως, που το έδωσε σε έναν τύπο, τον Ραμίρεζ. Αυτός είχε απαγάγει τη Μαρίνα και την έδεσε σε μια βόμβα με χρονόμετρο, έτσι ο Ορφέας αναγκάστηκε να παραδώσει τους κωδικούς για να σώσει τη Μαρίνα, χωρίς να ξέρει ότι η βόμβα ήταν ψεύτικη. Οι κωδικοί ωστόσο ήταν λάθος. Το πραγματικό δαχτυλίδι το είχε κλέψει η Κατερίνα από τον Ορφέα, η οποία με τη σειρά της το έδωσε στον Στέφανο και μετά στη Σοφία.

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς Επεισόδιο 122 Β" Κύκλος To daxtylidi ths fwtias
Όλα αυτά τα χρόνια η Μαρίνα ζούσε σε ένα παραμύθι πιστεύοντας ότι ο πατέρας της ήταν καλός άνθρωπος. Ωστόσο, οι αποκαλύψεις δεν αφήνουν παραπονεμένο τον Ορφέα. Η Μαρίνα συνειδητοποιεί ότι την πλησίασε για να πάρει το δαχτυλίδι, ενώ αποκαλύπτεται και η σχέση της Ελευθερίας με τον Ορφέα. Την ίδια στιγμή, κουκουλοφόροι εισβάλλουν στο σαλόνι μετά όπλα προτεταμένα. Απειλούν να τους σκοτώσουν όλους αν δεν πάρουν το δαχτυλίδι από τη Σοφία. 0 Ορφέας τότε μπαίνει μπροστά στη Μαρίνα για να την προστατεύσει. Φωνάζει και τότε μια σφαίρα τον πετυχαίνει και πέφτει αιμόφυρτος στο πάτωμα. Την ίδια στιγμή, την ώρα που ο Πέτρος πάει να τους ρίξει, μια σφαίρα τον ρίχνει νεκρό. Ο Στέφανος που κρύβεται μέσα στο δωμάτιο καταλαβαίνει ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει και αποφασίζει να δράσει. Κλείνει τα φώτα και πυροβολεί τους δύο δράστες την ώρα που η Σοφία ετοιμάζεται να τους δώσει το δαχτυλίδι.

TO DAXTILIDI TIS FOTIAS NEA EPISODIA 123-124-125-126-127

Δημοσίευση σχολίου

 
Top