Menu
 

mygreekblogspot
Δίδυμα Φεγγάρια νεα Επεισόδια 66-67-68-69-70 DIDYMA FEGGARIA
Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 66 DIDYMA FEGGARIA
Ο Στέργιος απαγάγει το παιδί που έχει η Ελισάβετ για να καταφέρει να την απειλεί.Κάτι ξεκινάει ανάμεσα στον παιδοψυχολόγο και στον Φίλιππο που την έφερε στο σπίτι για τον Νικόλα.Η Κατερίνα θα πάει και θα δώσει την απάντηση στον Αντώνη σχετικά με την πρόταση γάμου που της έκανε, ενώ θα την δούμε λίγο αργότερα να του κάνει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη. Οι εξελίξεις τρέχουν με την Λίτσα και τον Δημήτρη να είναι πανικοβλημένοι και θα χειροδικήσουν ενάντια στον Μπρούνο με αποτέλεσμα να τον άφησαν αναίσθητο.Η Εύα θα πάει στο σπίτι του Παύλου και εκεί θα τον στριμώξει για τα καλά, αφού έχει μάθει όλη την πραγματική αλήθεια που αφορά τον αδερφό του τον Αντρέα. Τελικά ο Στέργιος τα καταφέρνει και η Ελισάβετ θα υποκύψει στις έντονες απειλές του και θα στήσει ένα πολύ πανούργο σχέδιο ενάντια στον Φίλιππο.

Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 67 DIDYMA FEGGARIA
Ο Φίλιππος κι η Μαρουσώ έχουν σοκαριστεί με τη συμπεριφορά της υποτιθέμενης Αγάπης, ενώ η Εύα προσπαθεί να φοβίσει τον Παύλο με πληροφορίες για το θάνατο του Αντρέα. Την ίδια στιγμή ο Μπρούνο μεταφέρεται στο νοσοκομείο, σε κακή κατάσταση. Παράλληλα ο Αντώνης και η Κατερίνα χωρίζουν, ύστερα από σφοδρή διένεξη για το παιδί κι εκείνος πηγαίνει για λίγες μέρες στου Φίλιππου. Εκεί τους ειδοποιούν τηλεφωνικά πως ο Γιάννης πρέπει να κάνει μια εγχείρηση. Έτσι η Μαρουσώ κι ο Φίλιππος μαθαίνουν ξαφνικά για την ύπαρξη του Γιάννη. Αργότερα η Αγάπη πηγαίνει στο Φίλιππο, μην αντέχοντας πια μακριά του. Εκεί ο Φίλιππος καταλαβαίνει την απάτη της Ελισάβετ και πηγαίνουν με την Αγάπη να την αντιμετωπίσουν. Την ίδια στιγμή ο Παύλος μαθαίνει πως η Αλίκη βρίσκεται στο σπίτι της Αρετής.

Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 68 DIDYMA FEGGARIA
Ο Παύλος κάνει την υπέρβαση και αποφασίζει να πάρει τα κλειδιά του εξοχικού απ’ την Αρετή και να πάει να βρει την Αλίκη.. Η Ελισάβετ με την Αγάπη έρχονται για ακόμη μια φορά σε σφοδρή αντιπαράθεση.. Η Αγάπη ρωτάει ευθέως τον Φίλιππο για τη γυναίκα που είχε στο σπίτι του.. Στο μεταξύ, ο Δημήτρης πάει στο σπίτι της Λίτσας και πιάνει για άλλη μια φορά τον Θόδωρο εκεί.. Χωρίς να το σκεφτεί βάζει δίλημμα στη μάνα του.. ή αυτός.. ή ο Θόδωρος!! Ο Μπρούνο ρωτάει την Ελισάβετ αν βλέπει ακόμα τον Δημήτρη και μένει άφωνος απ’ την απάντησή της.. Ο Αντώνης πέφτει απ’ τα σύννεφα μόλις μαθαίνει ότι ο μικρός Γιάννης, είχε κάποια επιπλοκή μετά το χειρουργείο του.. Από μια διαβολική σύμπτωση, η Αγάπη πάει στο σπίτι της Αρετής για να πάρει κάτι και πετυχαίνει εκεί.. την Αλίκη!

Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 69 DIDYMA FEGGARIA
Η Αγάπη, κυριευμένη από ένα ανεξήγητο αίσθημα ασφάλειας που της δημιουργεί η Αλίκη, κάθεται μαζί της στο εξοχικό και συζητούν. Ταραγμένη η Αλίκη, όταν φεύγει η κόρη της, ικετεύει την Αρετή να πείσει τον Παύλο να της πει την αλήθεια. Την ίδια στιγμή ο Απόστολος εκμυστηρεύεται στην Αμαλία, ότι η θεραπεία του Παύλου στο Λονδίνο εγκυμονεί παρενέργειες. Παράλληλα ο Φίλιππος κι η Αγάπη καταφεύγουν σ’ ένα ξενοδοχείο, όπου παρακολουθούνται από άνθρωπο του Στέργιου, ο οποίος το μαθαίνει αμέσως και απαιτεί από την Ελισάβετ να κάνει μια ακόμα ύπουλη κίνηση. Συγχρόνως η Σίλα συνειδητοποιεί ότι ο Δημήτρης κλέβει χρήματα από το πορτοφόλι της. Ο Παύλος υπόσχεται πως όταν γυρίσει από το ταξίδι του, θα ομολογήσει στην Αγάπη πως είναι υιοθετημένη. Τη στιγμή όμως που εκστομίζει την υπόσχεση, τον ακούει η Λένια.

Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 70 DIDYMA FEGGARIA
Ο Παύλος φεύγει στο Λονδίνο για τη θεραπεία του, όμως έχει κρύψει από όλους τη σοβαρότητα της κατάστασής του. Κι ενώ όλοι του εύχονται να γυρίσει γρήγορα και γερός, αυτός ξέρει ότι ίσως τα πράγματα να μην πάνε καλά… Η Σίλα αντιλαμβάνεται ότι ο Δημήτρης της κλέβει χρήματα κι αντίστροφη μέτρηση αυτής της σχέσης έχει αρχίσει… Με την απουσία του Παύλου, ο Στέργιος ξαναβρίσκει τον κακό του εαυτό. Δείχνει στην Αγάπη τις φωτογραφίες της με το Φίλιππο και την απειλεί ότι θα πάρει την επιμέλεια της κόρης τους… Και τα χειρότερα έρχονται, όταν μπαίνει στον εκδοτικό οίκο του Φίλιππου με τους φίλους του, βάζει φωτιά κι η περιουσία του Φίλιππου καίγεται μπροστά στα μάτια του.

Δίδυμα Φεγγάρια νεα Επεισόδια 71-72-73-74-75 DIDYMA FEGGARIA

Δημοσίευση σχολίου

 
Top