Menu
 

Μαύρο Τριαντάφυλλο εξελίξεις... ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ... Mavro Triantafyllo Karagul
Ο Κενάν προχωρά ακάθεκτος στο σχέδιό του και ο Κεντάλ διαπιστώνει έντρομος πως ολόκληρη η περιουσία του έχει υποθηκευτεί! Μια αναπάντεχη είδηση αναστατώνει ευχάριστα το αρχοντικό, αλλά προκαλεί ντόμινο αντιδράσεων… Συγκεκριμένα, η Καντριγέ ανακοινώνει στις νύφες και στην κόρη της ότι εγκρίνει τον γάμο Ογούζ – Ναρίν. Στα πρόσωπα όλων ζωγραφίζεται ένα χαμόγελο. Ωστόσο η Εμινέ δεν μπορεί παρά να παρατηρήσει προβληματισμένη: «Εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Όμως τι θα γίνει με τον Μπαράν και τον Κεντάλ;». «θα φωνάξουν, θα ξαναφωνάξουν και στο τέλος θα σταματήσουν» απαντά με σιγουριά η «κεφαλή» της οικογένειας.
Τη χαρούμενη κουβέντα κρυφακούει η Οζλέμ, που λέει όλο ειρωνεία: «Συγχαρητήρια, με το καλό, κυρία Ναρίν! Να δούμε όμως τι θα πει και ο γιος σου». Οι γυναίκες την κοιτούν ενοχλημένες και τότε η κοπέλα εκφράζει το παράπονό της στην πεθερά της: «Για μένα και τον Κασίμ αναστατώσατε όλο τον κόσμο, γιατί ήταν θέμα τιμής. Θα δώσετε όμως τη Ναρίν στον Ογούζ. Πολύ ωραία!». Για μια ακόμα φορά η Οζλέμ νιώθει πως γίνονται διακρίσεις εις βάρος της. Αντιθέτους, η Ναρίν υπήρξε ανέκαθεν η… εκλεκτή της οικογένειας, αυτή που της συγχωρούνται όλα τα «στραβοπατήματα».
Επιταγή… φάντασμα Έπειτα από όλες τις ίντριγκες και τις θανάσιμες παγίδες που έστησε σε αυτούς που βρέθηκαν στον δρόμο του, φαίνεται πως επιτέλους ο Κεντάλ βρήκε τον μάστορά του στο πρόσωπο του Κενάν. Έντρομος, ο αδίστακτο άντρας ενημερώνεται ότι ολόκληρη η περιουσία του υποθηκεύτηκε όσο εκείνος πάλευε για τη ζωή του. «Κόπηκε μια επιταγή 20 εκατομμυρίων και δεσμεύτηκαν όλα σας τα χρήματα» τον ενημερώνει ο λογιστής της εταιρίας. Έξαλλος, ο Κεντάλ επιτίθεται στη Οζλέμ, καθώς αυτή υπέγραφε στην θέση του όταν εκείνος πάλευε να κρατηθεί στη ζωή. Την αρπάζει από τα μαλλιά ουρλιάζοντας: «Λέγε! Σε ποιον έδωσες την επιταγή;». Η κοπέλα παραδέχεται ότι δεν ξέρει, αφού εκτελούσε τις εντολές του Κενάν. Ο Κεντάλ τη χαστουκίζει και τη μεταφέρει με τη βία στην τράπεζα. Μπροστά στα μάτια του έκπληκτου διευθυντή, απαιτεί να λυθεί το πρόβλημα: «Εγώ δεν ενέκρινα τίποτα. Σε ποιον κόπηκε η επιταγή;» Όμως ο διευθυντής τον αφήνει άφωνο: «Δεν ξέρουμε, γιατί ήταν ανώνυμη. Επίσης, τα 10 εκατομμύρια είναι από τα χρήματά σας στην τράπεζα. Τα άλλα 10 δόθηκαν από δάνειο. Έτσι, μπήκαν υποθήκη όλα σας τα υπάρχοντα!» Ταραγμένος, ο Κεντάλ βγαίνει εκτός εαυτού και η ασφάλεια της τράπεζας αναγκάζεται να τον πετάξει έξω. Τότε απευθύνεται στην Οζλέμ: «Ώστε έγινες ένα με τον Κενάν και μαζί σκάψατε τον λάκκο μου!». Προκειμένου να γλιτώσει από την οργή του και ταυτόχρονα να τιμωρήσει τις γυναίκες της οικογένειας, η Οζλέμ αποκαλύπτει τα εξής: «Δεν σκάβω εγώ τον λάκκο σου, αλλά όλοι οι άλλοι. Η Καντριγέ θα παντρέψει τον Ογούζ με τη Ναρίν. Κι όπως φαίνεται, ο Μπαράν θα σμίξει ξανά με τη μητέρα του».
Ολέθρια σύγκρουση Κεντάλ – Κενάν Μόλις περνά την πόρτα του αρχοντικού, ο Κεντάλ φωνάζει: «Ναρίν, παντρεύεσαι τον Ογούζ; Συγχαρητήρια! Δεν θα ασχοληθώ μαζί σου, γιατί θα σε κανονίσει ο Μπαράν. Βαρέθηκα πια! Κάντε ό,τι νομίζετε» Στη συνέχεια μπαίνει… μαινόμενος στο σπίτι του Κενάν και τον αρπάζει από τον γιακά, ενώ η Φικριγέ προσπαθεί να τον ηρεμήσει: «Χρησιμοποίησες την Οζλέμ για να μου τα πάρεις όλα» Αφού διώχνει τη μητέρα του, σχεδόν ατάραχος, καθώς το σχέδιό του προχωρά ρολόι, ο Κενάν ανοίγει τα χαρτιά του: «Τι θα κάνεις; Θα παραπονεθείς στη μητέρα σου; Καλύτερα πες στη Ναρίν ότι σκότωσες τον άντρα και τον αδερφό της. Στον Μπαράν πως σκότωσες τον πατέρα και τον θείο του και ότι τον πήρατε από τη βιολογική του μητέρα», «Τι θες από μένα;» τον ρωτά ταραγμένος ο Κεντάλ. Και εκείνος του απαντά με βλέμμα γεμάτο ικανοποίηση: «Δεν ανακατεύομαι στις δουλειές του Θεού, αλλά θέλω να πεθάνεις! Τελείωσες, Κεντάλ!».Μαύρο Τριαντάφυλλο ...

Δημοσίευση σχολίου

 
Top