Menu
 

mygreekblogspot
KENDAL vs BARAN KARAGUL Μαύρο Τριαντάφυλλο εξελίξεις: Μπαράν εναντίον Κεντάλ
Η φωτιά που βάζει ο Μπαράν στο εργοστάσιο σημαίνει… πόλεμο με το θείο του, ο οποίος βλέπει την κατάσταση να ξεφεύγει από τον έλεγχό του και γίνεται πιο σκληρός από ποτέ! Όταν ο μικρός παίρνει την απόφαση να δώσει το μικρό Μεχντί πίσω στη Σιμπέλ, τα πράγματα θα φτάσουν στα άκρα και δεν θα υπάρχει γυρισμός… 0 Ριζά βρίσκεται στο αρχοντικό, όταν τον καλούν στο κινητό για να του πουν ότι το εργοστάσιο καίγεται! Η Εμπρού και η Ναρίν φτάνουν πρώτες εκεί αναζητώντας τον Μπαράν και καταφέρνουν να μπουν από ένα παράθυρο στη φλέγόμενη αποθήκη! Βρίσκουν μέσα το μικρό και μαζί αναζητούν διέξοδο, καταλήγοντας στη σκεπή του κτιρίου. Ξαφνικά, η Εμπρού γλιστράει, η Ναρίν απλώνει το χέρι της για να την πιάσει και πέφτουν και οι δύο στο ειδικό στρώμα που έχουν στήσει οι πυροσβέστες από κάτω.
ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ
Πίσω στο σπίτι, ο Μεχντί ξυπνά και κλαίει και ο Κεντάλ φωνάζει την Οζλέμ, αλλά στη θέση της εμφανίζεται η Εμινέ. Συνειδητοποιώντας πως δεν είναι κανείς άλλος στο αρχοντικό, ζητά ένα ποτήρι νερό κι ο Ασίμ σπεύδει να το φέρει. Όμως, το αγόρι δεν μπορεί να περπατήσει γρήγορα και ο Κεντάλ κάνει ένα άσχημο σχόλιο. Τότε η Εμινέ χάνει την υπομονή της, αρπάζει το ποτήρι απ’ το χέρι του γιου της κι αφού του ρίχνει όλο το νερό στα μούτρα, του λέει πως όλοι οι άλλοι βρίσκονται στο εργοστάσιο, που έχει αρπάξει φωτιά! Ευτυχώς, η όλη περιπέτεια λήγει χωρίς θύματα, αλλά αφήνει ανεξίτηλα σημάδια στην οικογένεια Σαμβερντί… Ο ίδιος ο Κεντάλ δεν μπορεί να ηρεμήσει- έχοντας δει τις ζημιές που έγιναν στο εργοστάσιο, γυρνά στο αρχοντικό και ρωτά τη Ναρίν: «Πού είναι ο γιος σου;». Η Καντριγέ τον βλέπει να φέρεται απότομα στη νύφη της και του ζητά το λόγο, όμως αυτός της απαντά θυμωμένος: «Το εργοστάσιο καταστράφηκε κι ο Μπαράν ήταν αυτός που άναψε τη φωτιά! Κατέστρεψε τους κόπους μιας ζωής». Τον αναζητά σαν τρελός κι όταν τον βρίσκει στο εργαστήρι του Φιράτ είναι έτοιμος να τον χτυπήσει αλλά φτάνουν ο Κενάν με τη Ναρίν και Εμπρού και αποφεύγονται τα χειρότερα... Πίσω στο σπίτι, η Καντριγέ βλέπει τι συμβαίνει και καταλαβαίνει πως τα μυστικά και τα ψέματα θα διαλύσουν τελικά την οικογένεια… Ξαφνικά, συνειδητοποιεί ότι έχει χάσει το κλειδί της μυστικής πόρτας και κατεβαίνει στο υπόγειο να το βρει, όμως η Οζλέμ την ακούει και προλαβαίνει να το αφήσει στα καλάμια, εκεί όπου της είχε πέσει…

O ΜΕΧΝΤΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΓΓΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΙΜΠΕΛ!
Η Αντά και ο Σερντάρ καταλήγουν τσακώνονται όταν εκείνη παρεξηγεί τα λόγια του και θεωρεί ότι δεν θέλει να παντρευτεί. Ο Μπαράν, απ’ τη μεριά του, πάει στο αρχοντικό αποφασισμένος να διορθώσει μια αδικία και παίρνει το μικρό Μεχντί με σκοπό να τον παραδώσει στη μητέρα του. Η Ναρίν και η Οζλέμ προσπαθούν να τον εμποδίσουν, όμως αυτός τους φωνάζει: «Θέλετε να μεγαλώσει κι αυτός μέσα στο ψέμα, όπως μεγάλωσα εγώ;», και φεύγει. Όταν φτάνει στο σπίτι της Φικριγέ και δίνει το μωρό στη Σιμπέλ, όλοι ξέρουν πως ο Κεντάλ δεν πρόκειται να αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους. Και πράγματι, μόλις εκείνος μαθαίνει τα καθέκαστα, πηγαίνει να βρει τον Μπαράν στο σπίτι του Φιράτ και τσακώνεται άγρια μαζί του! Οι δυο τους βρίσκονται πάνω στην ταράτσα και, πάνω στον καβγά, μια σπρωξιά είναι αρκετή για να πέσει ο μικρός στο χώμα!

Δημοσίευση σχολίου

 
Top