Menu
 

Η Μαρία Μιχαήλ μπαίνει καθημερινά στα σπίτια των τηλεθεατών μέσα από την κοινωνική-δραματική σειρά του STAR «9 μήνες». Η ίδια αποκαλύπτει όσα πρόκειται να συμβούν στη ζωή της Μαρίνας -την οποία υποδύεται- και πώς εξελίσσεται η σχέση της με τον Μάνο. Επιπλέον, πώς αντιδρά η κόρη της όταν μάθει όλη την αλήθεια;
Τη φετινή χρονιά πρωταγωνιστείς στην καθημερινή σειρά 9 μήνες. Τι ξεχωριστό είχε αυτή η πρόταση και την αποδέχτηκες;
«Πάνω από όλα είχε ένα ξεχωριστό σενάριο, μια καλοφτιαγμένη ιστορία με πολλές ανατροπές και γρήγορες εξελίξεις. Επίσης μια μοναδική συνέπεια στην εξέλιξη του κάθε ρόλου ξεχωριστά».
Είσαι ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα και την αποδοχή που έχει η σειρά;
«Πώς μπορώ να μην είμαι όταν παίρνω μέρος σε μια καλοφτιαγμένη σειρά σε όλα τα επίπεδα -από το σενάριο και τη σκηνοθεσία μέχρι τις ερμηνείες- που την αγκαλιάζει ο κόσμος; Νομίζω δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για έναν ηθοποιό».

Εχουν γίνει συζητήσεις για να προχωρήσετε και σε δεύτερο κύκλο επεισοδίων;
«Δεν μας έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα. Τουλάχιστον όχι ακόμα».

Εχεις εντοπίσει κάποια κοινά στοιχεία με τη Μαρίνα;
«Ενα κοινό μας στοιχείο είναι ότι δεν της αρέσει να πληγώνει τους άλλους ακόμα κι αν τους αξίζει!».
Πιστεύεις ότι η «επανάσταση» που κάνει η Μαρίνα θα της βγει σε καλό;
«Σίγουρα. Μόνο και μόνο που τόλμησε να το κάνει βγήκε κερδισμένη. Επαναστάτησε κι αυτό θέλει τόλμη και δύναμη. Προσωπικά τη θαυμάζω. Πολλές γυναίκες ζουν σωματική και ψυχολογική βία στο γάμο τους και δεν βρίσκουν το θάρρος να αντισταθούν ή να επαναστατήσουν. Αν η ζωή τής φέρει δυσκολίες σίγουρα το προτιμάει από το να ζει σ’ έναν νεκρό γάμο».

Για χρόνια υπήρξε η γυναίκα που φοβόταν να προχωρήσει και να σηκώσει το κεφάλι, μέχρι που έκανε την επανάστασή της χωρίς να υπολογίσει τίποτα. Εσύ στη θέση της πώς θα αντιδρούσες αν βρισκόσουν στην ίδια κατάσταση;
«Θα έφευγα όπως η Μαρίνα, με τη μόνη διαφορά ότι θα το έκανα πολύ πιο νωρίς. Ισως από την πρώτη μέρα που έβλεπα την κτητικότητα. Και παλιότερα αλλά και σήμερα υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν το ταίρι τους “ιδιοκτησία” τους. Είναι ένα από τα πράγματα που δεν μπορώ, δεν δέχομαι και κατακρίνω!».

Η Ελσα θα μάθει επιτέλους την αλήθεια για το ποιος είναι ο πραγματικός της πατέρας;
«Θα το μάθει κάποια στιγμή, όμως κάτω από περίεργες συνθήκες».

Πώς θα αντιδράσει όταν μάθει πως ο πατέρας της είναι ο άντρας με τον οποίο είναι ερωτευμένη;
«Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο να μαθαίνεις πως ο πατέρας σου είναι κάποιος άλλος και όχι αυτός που σε μεγάλωσε. Πόσο μάλλον να είσαι ερωτευμένη μ’ αυτόν τον άνθρωπο».

Θα καταφέρει η Μαρίνα να φέρει ξανά κοντά της την Ελσα;
«Κάνει διάφορα αλλά οι προσπάθειες είναι αποτυχημένες. Ελπίζει ότι θα γίνει κάποια στιγμή και είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα γι’ αυτό».

Φημολογείται ότι ο Κυριάκος και η Αντρη οργανώνουν σχέδιο δολοφονίας εναντίον της Μαρίνας και του Μάνου. Τι ακριβώς θα συμβεί;
«Η αλήθεια είναι ότι όντως οργανώνουν ένα σχέδιο δολοφονίας, αλλά μέχρι τώρα… ζω!» (γέλια).

Εχουμε δει πολλές φορές τη Μαρίνα να έρχεται σε κόντρα με την Εύα. Ποια είναι τελικά η σχέση τους; Υπάρχει ζήλια μεταξύ τους;
«Καμία ζήλια. Η Μαρίνα και η Εύα αγαπάνε η μία την άλλη. Αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι η Εύα προστατεύει τη Μαρίνα και τη στηρίζει. Βέβαια, πολλές φορές διαφωνούν όπως όλα τα αδέλφια».

Ο Κυριάκος γιατί πιστεύεις αντιδράει τόσο υπερβολικά; Από εγωισμό επειδή τον παράτησε η Μαρίνα ή επειδή πράγματι κατά βάθος την αγαπάει;
«Ο Κυριάκος είναι από αυτούς τους άντρες που προαναφέραμε. Εχει μπερδέψει την αγάπη με την “ιδιοκτησία”. Τη θεωρεί κτήμα του. Δεν μπορούσε να φανταστεί ποτέ ότι η γυναίκα του θα τον εγκατέλειπε παρά τα όσα έκανε. Εχασε τον κόσμο του και πληγώθηκε ο εγωισμός του. Δεν πιστεύω ότι την αγαπά πραγματικά. Δεν σαπίζεις στο ξύλο τον άλλον από αγάπη, παρά μόνο από… αρρωστημένη αγάπη!».

Η Μαρίνα κρύβει άλλα μυστικά;
«Αυτό ήταν το μυστικό της ζωής της. Στην πορεία, όμως, βγαίνουν στην επιφάνεια περισσότερα γι’ αυτήν. Δηλαδή πώς μεγάλωσε και το λόγο που κατέληξε με τον Κυριάκο».

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο
Διαβάστε περισσότερα στο TV24 που κυκλοφορεί!

Δημοσίευση σχολίου

 
Top