Menu
 

Karagül Melek Sebahat Kumaş karagul mavro triantafyllo Μελεκ Μαυρο Τριανταφυλλο
Τη Σεμπαχάτ Κουμάς την γνωρίσατε μέσα από τη σειρά “Μαύρο τριαντάφυλλο” όπου υποδύεται τη Μελέκ, τη μικρή αδελφή του Κεντάλ. Η ηθοποιός που έχει συμμετάσχει και σε άλλες πετυχημένες σειρές, όπως ο “Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής” και το “Ανταναλί”, μίλησε για την καριέρα της, για τη σειρά, αλλά και για τη ζωή της.
Είναι αλήθεια πως δεν έχεις σπουδάσει υποκριτική;

“Πολλές φορές σκεφτόμουν και έλεγα στον εαυτό μου 'μακάρι να είχα πάρει ένα πτυχίο'. Γι' αυτό και σε σχέση με τους συνομήλικους συναδέλφους μου έπρεπε να δουλεύω πολύ περισσότερο. Αφού αποφάσισα ότι η υποκριτική είναι το επάγγελμα που θα κάνω μέχρι το τέλος της ζωής μου, γράφτηκα σε σχολή. Δουλεύω μέρα και νύχτα για να βελτιώσω τον εαυτό μου.
Η συμμετοχή σου στο “Μαύρο τριαντάφυλλο” τι παραπάνω σου έχει δώσει υποκριτικά;

“Ολοι οι πρωταγωνιστές αλλά και όσοι βρίσκονται πίσω από τις κάμερες έχουν εργαστεί πάρα πολύ για μένα. Χάρη σ' αυτούς η σειρά έγινε ένα σχολείο για μένα. Με τους τηλεοπτικούς παρτενέρ μου έμαθα να κοιτάζω μέσα στα μάτια των ανθρώπων και να κινούμαι εκεί”.

Στο “Μαύρο τριαντάφυλλο” ποιοι σε έχουν βοηθήσει να εξελιχθείς;

“Εμαθα πολλά από τον Μεσούτ Ακουστά (Κεντάλ) κοιτάζοντάς τον μέσα στα μάτια και με το να τον εμπιστεύομαι σε κάθε σκηνή μας. Και με την Σερίφ Σεζέρ (Καντριγιέ) όταν δουλεύω παίρνω μια διαφορετική γεύση. Ομως μέχρι σήμερα όπου κι αν δούλεψα είχα πολλή βοήθεια και στήριξη από τους συναδέλφους μου”.
Ποιο είναι το μυστικό που το “Μαύρο τριαντάφυλλο' είναι πάντα στην κορυφή της τηλεθέασης;

“Η αρμονία που υπάρχει στην ομάδα βγάζει μια φιλικότητα και η ειλικρίνεια που φαίνεται στον τηλεθεατή. Ετσι νομίζω... Ωστόσο τα νούμερα τηλεθέασης έχουν να κάνουν και με την τύχη. Σε όλα τα έργα υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν σκληρά, ξοδεύουν πολύ χρόνο και φυσικά θέλουν να δικαιωθούν από αυτό. Ακόμα κι αν μια σειρά δεν πάει καλά στα νούμερα, δεν πρέπει ποτέ να λέμε πως φταίει η ομάδα”.
Πολλοί συνάδελφοί σου εκφράζουν κατά καιρούς δυσφορία για τις συνθήκες εργασίας. Εσείς πώς είστε στο “Μαύρο τριαντάφυλλο”;

“Η αλήθεια είναι πως στην Τουρκία οι συνθήκες εργασίας αλλά και το ωράριο είναι πιο σκληρά από άλλες χώρες. Αυτό συμβαίνει εξαιτίας της διάρκειας του κάθε επεισοδίου. Δυστυχώς αυτό επηρεάζει περισσότερο τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες παρά εμάς τους ηθοποιούς. Αυτοί κουράζονται πιο πολύ. Εγώ νιώθω τυχερή γιατί μέχρι στιγμής δεν έχω συνεργαστεί ξανά με τόσο εργατικό προσωπικό. Θεωρώ πως είναι καλό το γεγονός ότι τα γυρίσματα γίνονται εκτός Κωνσταντινούπολης, που έχει μεγάλη κίνηση κι έτσι ένα γύρισμα διαρκεί περισσότερη ώρα”.
Από τη Γιάννα Παπανικολάου
Διαβάστε περισσότερα στο TiVi Σίριαλ που κυκλοφορεί!

Δημοσίευση σχολίου

 
Top