Menu
 



ZODIA ASTRA 14/4/16 Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία εξυπηρετεί άριστα τα σχέδια σου στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα κι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για ζητήσεις και να πετύχεις το... κάτι παραπάνω στις επιδιώξεις σου. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Κρόνος στον Τοξότη μπορεί να αναδείξει δυσκολίες και προβλήματα στην σχέση σου με ένα συγγενικό σου πρόσωπο.

Ερωτικά
Μια είδηση που περιμένεις ίσως τελικά να μην είναι και τόσο ευχάριστη, οπότε για την ώρα κράτα μικρό καλάθι. Αν πάντως είσαι μόνος/η, μπορεί να σου γίνει μια πρόταση από ένα άτομο αρκετά μεγαλύτερης ηλικίας.


ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία σε γεμίζει με αισιοδοξία και σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα με τα οποία μπορείς να περάσεις όμορφα και να μοιραστείς πολλά. Επιπλέον όμως μπορεί να αποκομίσεις και κάποια πιο... χειροπιαστά πειστήρια της κοινωνικής και οικονομικής επιτυχίας σου! Από την άλλη πλευρά όμως, ίσως προκύψει ένα έκτακτο όσο και αναγκαίο έξοδο.

Ερωτικά
Μια πρόταση μπορεί να σε ενθουσιάσει, ίσως όμως είναι προτιμότερο να περιμένεις και να μην αποφασίσεις κάτι σημαντικό σήμερα, αφού το πιθανότερο είναι να μπλέξεις σε μια κατάσταση με χρόνια προβλήματα.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία σε βοηθά να βρεις λύσεις «από το πουθενά», ιδιαίτερα σε οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα. Επιπλέον, φαίνεται πως οι συνθήκες ευνοούν τον εμπλουτισμό του σπιτιού σου με όσα θεωρείς ότι του λείπουν. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Κρόνος μπορεί να σε πικράνει μέσω της στάσης ενός προσώπου από το φιλικό σου περιβάλλον.

Ερωτικά
Στην παρούσα φάση είναι πολύ πιο εύκολο να «φορτωθείς» με τα προβλήματα των άλλων, παρά να βρεις ανταπόκριση για τα δικά σου, οπότε καλό είναι να... κάνεις την ανάγκη φιλοτιμία, προσδοκώντας καλύτερες ημέρες!



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία μπορεί να σου φέρει μια ευχάριστη είδηση και γενικότερα να συμβάλλει σε μια ζωηρή όσο και ευχάριστη καθημερινότητα. Στο πρόγραμμα είναι και μια «έξοδος» με σκοπό την... καλοπέραση σου, πριν όμως συμβούν όλα αυτά φρόντισε να εκπληρώσεις στο ακέραιο τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σου, που ολοένα και αυξάνονται!

Ερωτικά
Όσο επιμελημένη κι αν είναι η προσπάθεια σου να τραβήξεις την προσοχή ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει μπορεί τελικά να μην έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, οπότε καλό είναι να μην κάνεις αχρείαστες θυσίες ή παραχωρήσεις.



ΛΕΩΝ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία θα σε βοηθήσει να πετύχεις εύκολα και γρήγορα έναν σημαντικό στόχο σου και να βελτιώσεις το εισόδημα σου, αρκεί να μην κλείσεις τα μάτια σε μια εύκολη λύση ή προσφορά επιμένοντας να επικρατήσεις... σώνει και καλά «με την αξία σου»! Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να μην αδιαφορήσεις για τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Ερωτικά
Η δική σου διάθεση είναι σχετικά «χαλαρή», δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με τους άλλους, οπότε σε επικοινωνιακό επίπεδο τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα, ίσως μάλιστα να παρεξηγηθείς ως «ασόβαρος/η».



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο Δίας σου δίνει την ευκαιρία να προοδεύσεις και να αναπτυχθείς, είτε διαθέτεις τα αναγκαία προσόντα, είτε... όχι, μην κάθεσαι λοιπόν να μετράς και να υπολογίζεις τα δεδομένα σε μια υπόθεση όπου ο παράγων τύχη παίζει τον πιο ουσιαστικό ρόλο. Αντίθετα, η προνοητικότητα και η υπευθυνότητα σου μπορεί να πιάσουν τόπο σε ένα οικογενειακό ή περιουσιακό θέμα σου.

Ερωτικά
Καλό είναι να περιορίσεις κάπως τις προσδοκίες σου, αφού παρότι όλα μπορεί να ξεκινήσουν με τους καλύτερους οιωνούς, τελικά θα προκύψουν κάποια προβλήματα, που δεν θα σου επιτρέψουν να χαρείς τον έρωτα σου όπως θα ήθελες.




ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία μπορεί να σου προσφέρει μια ανέλπιστη βοήθεια σε ένα οικονομικό ζήτημα ή να σου εξασφαλίσει μια πηγή χρηματοδότησης, εκεί που τα πράγματα έδειχναν αδιέξοδα. Επιπλέον ίσως μάθεις ένα πολύτιμο μυστικό. Από την άλλη πλευρά όμως, ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός/η στις μετακινήσεις αλλά και τις συμφωνίες σου.

Ερωτικά
Τα πράγματα δεν εξελίσσονται σύμφωνα με τις επιθυμίες σου αλλά θα ήταν μέγα λάθος να «τα ζορίσεις»! Αντίθετα, είναι σκόπιμο να αναζητήσεις μια συμβιβαστική οδό, πριν η σχέση σου ψυχρανθεί.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία μπορεί να σου προσφέρει «στο πιάτο» μια πρόταση συνεργασίας που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις εύκολα τα όποια προβλήματα σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που έχει τις «άκρες» του και θα σε διευκολύνει. Παράλληλα όμως στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα αναμένονται έκτακτες υποχρεώσεις.

Ερωτικά
Αν ενδιαφέρεσαι για μια σχέση ικανή να σου προσφέρει κοινωνική ή οικονομική κάλυψη, τότε βρίσκεσαι στον σωστό δρόμο. Αν όμως επιζητάς κάτι πιο βαθύ, τότε μάλλον πρέπει να περιμένεις μια... άλλη ευκαιρία!



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Όταν ο Δίας έχει... κέφια, έχεις κι εσύ κάθε λόγο να αισιοδοξείς, φρόντισε όμως να «αυγατίσεις» την τύχη σου κάνοντας τις σωστές κινήσεις-επενδύσεις κι όχι να την σπαταλήσεις σε μεγαλεπήβολα σχέδια που σε ξεπερνούν. Σε κάθε περίπτωση πάντως μπορείς να αξιοποιήσεις άμεσα την υποστήριξη ενός ισχυρού προσώπου, ώστε να βρεθείς σε πλεονεκτική θέση.

Ερωτικά
Εδώ τα πράγματα δεν είναι το ίδιο εύκολα και το πρώτο που καλείσαι να κάνεις είναι να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στις ανάγκες ή τα προβλήματα των άλλων. Αν πάλι «μπεις» σε μια σχέση, να ξέρεις ότι θα ταλαιπωρηθείς.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις μια οικογενειακή ή επαγγελματική υπόθεση σου, κατά τα άλλα όμως, ενδέχεται να εκνευριστείς από την επιπόλαιη στάση κάποιου/ας, που απλά είναι σε... άλλη φάση! Πριν όμως εξαντλήσεις την αυστηρότητα σου, σκέψου ότι μερικές φορές η «χαλαρότητα» και το παιχνίδι μπορεί να έχουν καλύτερα αποτελέσματα από την τήρηση του πρωτοκόλλου.

Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να συναντήσεις ένα πρόσωπο που συγκεντρώνει πολλές από τις προδιαγραφές σου και το... ακόμη καλύτερο είναι πως θα σου δώσει τον αναγκαίο χρόνο, ώστε να γνωριστείτε καλύτερα, χωρίς πιέσεις και βιασύνες.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία σε βοηθά να καλύψεις τις ανάγκες σου και με το... παραπάνω, ίσως μάλιστα να λάβεις κι ένα χρήσιμο δώρο ή ένα έκτακτο «μπόνους». Φρόντισε ωστόσο να μην προβείς σε αχρείαστες σπατάλες, μετατρέποντας τελικά την αισιοδοξία σου σε έναν κακό σύμβουλο. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος, μπορεί να αναδείξει προβλήματα των φίλων σου.

Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο με το οποίο σας χωρίζουν αρκετά χρόνια ηλικίας, αυτό όμως δεν συνιστά κατ' ανάγκη πρόβλημα, από την στιγμή που υπάρχουν κοινά ενδιαφέροντα και το επιθυμητό πνευματικό επίπεδο!



ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Επικοινωνιακά τα πράγματα δείχνουν... μια χαρά, ίσως μάλιστα να λάβεις κάποιες υποσχέσεις που θα σε «ανεβάσουν» ψυχολογικά. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με καλή παρέα και να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Ωστόσο, μένοντας στο «τώρα», καλό είναι να μην αμελήσεις τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντα σου, αφού το πιθανότερο είναι να κριθείς αυστηρά γι' αυτό.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις την ευκαιρία να επιλέξεις μεταξύ... πολλών υποψηφίων και βέβαια το αποτέλεσμα θα είναι ανάλογο με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της κρίσης σου! Άλλο πράγμα η καλοπέραση κι άλλο ο αληθινός έρωτας...

Πηγή: astrology-gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Top