Menu
 



ZODIA ASTRA 15/4/16 Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο
Zwdia, provlepseis 15-4-2016 Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 15/4/2016
ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα σε ευνοεί σε όλα τα επίπεδα! Κατ' αρχήν θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να διασκεδάσεις κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, ίσως όμως είναι προτιμότερο να επικεντρωθείς σε ένα νέο ξεκίνημα, αξιοποιώντας τις εμπνεύσεις και την δημιουργικότητα σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να σου φέρει μια απρόσμενη όσο και ευχάριστη οικονομική εξέλιξη ή ένα απρόσμενο δώρο.

Ερωτικά
Τουλάχιστον για σήμερα έχεις τον τρόπο σου για να κερδίζεις την προσοχή των άλλων, αν όμως τα πράγματα «σοβαρέψουν» καλό είναι να μην προτιμήσεις κάποιον/α με «κλασικά» προσόντα αλλά ένα «αουτσάιντερ»!


ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η συγκυρία είναι κατάλληλη για να θέσεις σε εφαρμογή τα σχέδια σου, έχοντας μάλιστα την κρυφή υποστήριξη κάποιων «υψηλά ιστάμενων» ή ενός χρηματοδότη. Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός αναδεικνύει δυνατότητες που πίστευες πως δεν είχες αλλά απ' ότι φαίνεται τελικά τις διαθέτεις και μάλιστα με το... παραπάνω! Έχε λοιπόν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου ακόμη κι αν νομίζεις ότι κάποια πράγματα σε ξεπερνούν..

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να σε φέρει κοντά σε ιδιαίτερους όσο και αξιοσημείωτους ανθρώπους, αρκεί να βοηθήσεις κι εσύ προς αυτήν την κατεύθυνση, διευρύνοντας την κοινωνικότητα σου και συμμετέχοντας σε ποικίλες εκδηλώσεις.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός σε βοηθά να πετύχεις το... αδιανόητο αφού όσο πιο δύσκολο δείχνει ένα εγχείρημα, τόσο καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας έχεις. Αντίθετα όμως πρόσεξε μήπως τελικά την «πατήσεις» σε μια υπόθεση που δείχνει απλή ή εύκολη αλλά έχει αρκετές «ασύμμετρες» πτυχές. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει σε νέες γνωριμίες, όπως επίσης και σε αυξημένες μετακινήσεις ή επαφές.

Ερωτικά
Από την στιγμή που είσαι ανοικτός/η στο απρόοπτο, η συμμετοχή σου σε μια κοινωνική εκδήλωση ή συνάντηση μπορεί τελικά να αποδειχθεί καταλυτική για την προσωπική σου ζωή, αλλάζοντας άρδην τα... πάντα!.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός δείχνει πρόθυμος να σου προσφέρει κάποιες πολύ ξεχωριστές ή ιδιαίτερες στιγμές, ενώ δεν αποκλείεται να σε φέρει σε επαφή με άτομα που παρά την διαφορετικότητα τους, μπορείτε να συντονιστείτε σε κοινούς ρυθμούς. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα αναμένεται να συμβάλλει θετικά στα οικονομικά σου κι ίσως σε φέρει κοντά σε έναν ισχυρό παράγοντα, που μπορεί και θέλει να σου προσφέρει κάτι... μοναδικό!.

Ερωτικά
Η σχέση σου με ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον φαίνεται να παίρνει άλλες διαστάσεις κι αν είσαι διαθέσιμος/η, ίσως αξίζει να κάνεις το μεγάλο βήμα, σπάζοντας ενδεχομένως και κάποια ταμπού.



ΛΕΩΝ

Γενικά
Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σου είναι «δίκοπο μαχαίρι», αφού από την μια πλευρά μπορεί να συμβάλλει στην ανάδειξη των προσόντων σου, από την άλλη όμως η ανάγκη σου να εντυπωσιάσεις μπορεί να καταλήξει σε μια μικρή... τραγωδία, αν δεν διαθέτεις τα κατάλληλο υπόβαθρο. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να κάνεις την διαφορά ποντάροντας κυρίως στις πνευματικές σου αρετές κι όχι στις... παραξενιές σου! .

Ερωτικά
Ένα πρόσωπο που σχετίζεται με το εξωτερικό έχει όλες τις προδιαγραφές για να αλλάξει το καθεστώς στην προσωπική σου ζωή, κάτι όμως που, εκ των πραγμάτων, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, θα δημιουργήσει αντιδράσεις.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Παρότι είσαι κάπως δύσπιστος/η απέναντι σε οτιδήποτε γίνεται εκτός προγράμματος, ίσως ήρθε η στιγμή να κάνεις μια εξαίρεση. Ο ενεργός Ουρανός μπορεί να συμβάλλει θετικά σε μια νομική υπόθεση ή τις σπουδές σου, ενώ ίσως σου γίνει μια πρόταση για ένα ταξίδι που παρά τις αρχικές επιφυλάξεις σου θα σε εντυπωσιάσει. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να φροντίσεις θέματα που αφορούν στην υγεία και την διατροφή σου.

Ερωτικά
Αν νοιώσεις πως κουράστηκες από «τα ίδια και τα όμοια» στην προσωπική σου ζωή, μάλλον φταίει η τάση σου να βολεύεσαι σε καταστάσεις που τις έχεις «ορίσει» με τον νου ακόμη κι αν δεν σε αντιπροσωπεύουν πλήρως. Κάνε λοιπόν την... υπέρβαση!



ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα θα σου δώσει την ευκαιρία να εμπλουτίσεις τις γνωριμίες σου, ερχόμενος/η σε επαφή με σημαίνοντα πρόσωπα, ικανά να σε βοηθήσουν σε ποικίλες υποθέσεις. Επιπλέον, με την συνδρομή του ενεργού Ουρανού ίσως αποκομίσεις κι ένα σημαντικό όσο και απρόβλεπτο κέρδος. Παράλληλα, είναι σκόπιμο να είσαι γενικά πιο ανοικτός/η στις εκπλήξεις και τις καινοτομίες, αφού έχεις να ωφεληθείς πολλά.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη απέναντι σου, δείχνει πρόθυμη να σε εκπλήξει ευχάριστα με μια «εξωτική» εμπειρία. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, αρκέσου στο «παιχνίδι» ώστε να μην υπάρξουν περαιτέρω συνέπειες.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα σε βοηθά να μάθεις πολλά πράγματα για τους άλλους και ιδιαίτερα τους απανταχού ανταγωνιστές σου, ίσως όμως να αποκαλυφθούν και κάποια δικά σου αδύνατα σημεία. Επιπλέον, μπορεί να συμβάλλει θετικά στην δουλειά σου, ιδιαίτερα σε σχέση με την διαφήμιση ή την προώθηση της. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να δεις θετικά μια μάλλον παράδοξη συνεργασία, που όμως θα σε ωφελήσει.

Ερωτικά
Μια επαγγελματική συνάντηση μπορεί να γίνει αφορμή απρόβλεπτων καταστάσεων κι αν είσαι ανοικτός/η στις προκλήσεις, μια νέα γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί... ταχύτατα σε έναν μεγάλο έρωτα.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σου, ίσως όμως να σε ωφελήσει περισσότερο αν κυνηγήσεις μια επαγγελματική ευκαιρία, από αυτές που δεν παρουσιάζονται κάθε μέρα. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να εξαντλήσεις την πρωτοτυπία σου αλλά και να αιφνιδιάσεις ευχάριστα τους ανθρώπους που αγαπάς.

Ερωτικά
Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να «φρεσκάρεις» την προσωπική σου ζωή, δίνοντας στον άνθρωπο σου να καταλάβει ότι δεν τον θεωρείς δεδομένο και δεν είναι άσχημη ιδέα να το πιστοποιήσεις με ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός μπορεί να συμβάλλει σε μια ανεξήγητη όσο και ξαφνική κρίση στο σπίτι ή της οικογένεια σου, παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να σου προσφέρει μια μοναδική οικονομική ευκαιρία ή να σε βοηθήσει να αποκτήσεις κάτι που θέλεις πολύ. Επιπλέον, η μέρα είναι ιδανική για να διασκεδάσεις αλλά και να κάνεις μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή.

Ερωτικά
Όταν «κολλάς» σε ένα πρόσωπο που δεν είναι και τόσο «θερμό» απέναντι σου αλλά το σύμπαν σου... στέλνει άλλο, σίγουρα ξέρει κάτι περισσότερο από σένα. Άνοιξε λοιπόν την καρδιά σου στην έκπληξη και δεν θα χάσεις!



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να δεις θετικά την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια αλλά παράλληλα μπορεί να συμβάλλει θετικά στην ρύθμιση ενός οικογενειακού ή περιουσιακού ζητήματος, ιδιαίτερα αν κινηθείς με γνώμονα την αλήθεια και πέρα από συμφέροντα με την στενή έννοια του όρου. Επιπλέον, η Σελήνη στον Λέοντα προάγει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.

Ερωτικά
Την ίδια στιγμή που ένας «δικός σου» άνθρωπος συμπεριφέρεται παράξενα ή παράλογα, ένα ευχάριστο όσο και απρόοπτο «συναπάντημα», μπορεί να σου φτιάξει την διάθεση, ανατρέποντας το σκηνικό.



ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Με την Σελήνη στον Λέοντα, πολλά από αυτά που ζητάς ή εύχεσαι να συμβούν στην δουλειά σου, μπορείς να τα έχεις εύκολα και γρήγορα, αρκεί να δημοσιοποιήσεις τις προθέσεις σου. Ακόμη, ο ενεργός Ουρανός ευνοεί τα ταξίδια αλλά και την απόκτηση ενός μεταφορικού μέσου ή μιας πολύτιμης συσκευής με μάλλον απροσδόκητο τρόπο. Μπορεί επίσης να πάρεις μια πολύ ευχάριστη είδηση ή μια χαρά από συγγενικό σου πρόσωπο.

Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να σου προκύψει και μια νέα όσο και ξεχωριστή γνωριμία, ωστόσο μην προχωρήσεις αν δεν είσαι έτοιμος/η να δοκιμάσεις καινούρια πράγματα και να αλλάξεις την μέχρι τώρα νοοτροπία σου.

astrology-gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Top