Menu
 



Δεν Σε Συγχωρώ Επεισόδιο 82 Den Se Sygxwrw,
Η Βιρχίνια ομολογεί στη Βερόνικα ότι ο Μαρτίν την παντρεύτηκε για να την εκδικηθεί. Η Βερόνικα λέει στον Μαρτίν ότι δε θέλει να τον ξαναδεί. Εκείνος επιμένει και προκαλεί το θυμό του Εμιλιάνο με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια. Στο μεταξύ η Βιρχίνια μαλώνει με τη Μαριάννα. Η 'Αννα Πέρλα ανακοινώνει στον παππού της ότι είναι έγκυος και προκαλεί την οργή του.

Δεν Σε Συγχωρώ Επεισόδιο 83 Den Se Sygxwrw,
Η 'Αννα Πέρλα κρύβει την εγκυμοσύνη της από τον Πάμπλο και είναι αποφασισμένη να αγωνιστεί για το μωρό της. Ο Εμιλιάνο παρακαλεί τη Βερόνικα να του δώσει μία ευκαιρία και της κάνει καντάδα. Η Ματίλντε ανακαλύπτει στο τάμπλετ της Βιρχίνια μία φωτογραφία της με τον Ντιμίτριο και της το παίρνει. Η Βιρχίνια τη ρίχνει από τις σκάλες και η Ματίλντε χτυπάει άσχημα στο κεφάλι.

Δεν Σε Συγχωρώ Επεισόδιο 84 Den Se Sygxwrw,
Ο Χόρχε λέει στη Βιρχίνια να φύγει από το σπίτι και η Σάλμα τον απειλεί ότι θα ζητήσει διαζύγιο. Η Μαριάννα εκδικείται τη Βιρχίνια και στέλνει ένα γράμμα στη Βερόνικα όπου της λέει όλη την αλήθεια. Η Βιρχίνια αποκαλύπτεται μπροστά σε όλους ενώ ο Ντανιέλ χάνει τη δουλειά του. Στο μεταξύ ο Χούλιο εξομολογείται στον Κρεσένσιο τα αισθήματά του για την Άννα Πέρλα.

Δεν Σε Συγχωρώ Επεισόδιο 85 Den Se Sygxwrw,
Ο Χόρχε σοκάρεται με τη δήλωση της Σάλμα ότι η Βιρχίνια είναι κόρη της αλλά εκείνη δικαιολογείται. Η Βιρχίνια πείθει και πάλι τη Σάλμα ότι είναι αθώα και όλοι έχουν στραφεί εναντίον της. Ο Ντανιέλ εκβιάζει τη Βιρχίνια να του δώσει χρήματα για να μην δώσει ένα βίντεο στη Βερόνικα. Η Μαγκνταλένα παρηγορεί τη Βερόνικα που φοβάται για τη ζωή της Ματίλντε .

Δεν Σε Συγχωρώ Επεισόδιο 86 Den Se Sygxwrw,
Ο γιατρός ανακοινώνει στη Βερόνικα ότι η Ματίλντε ίσως δε μπορέσει να μιλήσει και να περπατήσει ξανά. Στο μεταξύ ο Χόρχε κάνει σχέδια για τον Εμιλιάνο και τη Βερόνικα. Ο Κρεσένσιο θυμώνει με τη Μπλανκίτα και κλειδώνει τις εγγονές του στο δωμάτιο. Τότε ο Χοακίν αγανακτεί και ο Κρεσένσιο τον απολύει. Ο Πάμπλο επιμένει να μιλήσει με την 'Αννα Πέρλα όταν εμφανίζεται ο Μανουέλ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top