Menu
 



Μπρούσκο Επεισόδιο 545 Mprousko
Η Βασιλική, θα ζήσει μια εφιαλτική νύχτα, καθώς ο Ροκάκης θα μπει σπίτι της και θα δολοφονήσει τον Πέτρο. Η αστυνομία θα συλλάβει για τον φόνο άδικα κάποιον άλλο… Η Μελίνα και ο Αχιλλέας, χωρίς να ξέρουν τι γίνεται στα Χανιά, εξακολουθούν να περνάνε ευτυχισμένες μέρες με τα δυο μωρά τους. Κι ενώ ο Αχιλλέας επιστρέφει στη δουλειά γεμάτος νέες ιδέες, ο Νεκτάριος αποφασίζει να πάρει άδεια και να πάει με την Αλεξάνδρα μια εκδρομή, λέγοντας στη Δήμητρα ότι πάει στην Κρήτη για δουλειά. Η Γεσθημανή, μέσα στη νύχτα το έχει σκάσει από το σπίτι του Σήφη για να πάει στη Δάφνη να παίξουν χαρτιά και ο Σήφης χωρίς να το ξέρει φεύγει από το σπίτι, με αποτέλεσμα η Στεφανία να ξυπνήσει και να ανακαλύψει ότι είναι μόνη της μέσα στο σπίτι. Η Χρυσάνθη νευριάζει πολύ με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του Πάτροκλου και φεύγει θυμωμένη για την Κύπρο. Μια σειρά συμπτώσεων θα έχουν ως αποτέλεσμα ο Σήφης να συναντηθεί επιτέλους με την Άλκηστη….

Μπρούσκο Επεισόδιο 546 Mprousko
Η χημεία που υπάρχει μεταξύ Σήφη και Άλκηστης, είναι τόσο έντονη που γίνεται αντιληπτή απ' τον Παύλο. Δάφνη, Μανωλιός και Γεσθημανή, επιβεβαιώνουν το άλλοθι του Μηνά κι αφήνεται ελεύθερος, ενώ η Βασιλική παραμένει στην ασφάλεια κι ανακρίνεται για τη δολοφονία του Πέτρου. Τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα στη Κύπρο, βάζοντας σ' αγωνία τον Αχιλλέα και την Μελίνα, για την φίλη τους. Ο Πάτροκλος, σχεδιάζοντας ν' αγοράσει αμπέλια, ζητάει νέο δάνειο από τον τοκογλύφο, μπαίνοντας έτσι σε επικίνδυνα και συγχρόνως παράνομα μονοπάτια. Η Κωνσταντίνα, ταράζεται όταν μαθαίνει απ' τη Γεσθημανή πως ο Μανωλιός νταραβερίζεται με μία αλλοδαπή από την Σκωτία. Ο Μάρκος, σώζει τη Λουκία από τα χέρια του Νικηφόρου, που τυφλωμένος απ' τη ζήλια την χτυπάει και την απειλεί. Στο μεταξύ, η Βασιλική, έχοντας αφεθεί ελεύθερη, ειδοποιεί την Μελίνα και τον Αχιλλέα, ότι ταξιδεύει την επομένη για Κύπρο, αγνοώντας ότι σε απόσταση αναπνοής ο Ροκάκης παρακολουθεί την κάθε της κίνηση….

Μπρούσκο Επεισόδιο 547 Mprousko
Κι ενώ η Βασιλική πάει Κύπρο για να δει τη Μελίνα και τον Αχιλλέα, το ζευγάρι την «εκδικείται» και ταξιδεύει μέχρι την Αθήνα, προκειμένου να χαρεί τον έρωτά του, σε εκείνο το ίδιο ξενοδοχείο που βρέθηκαν το πρώτο βράδυ που γνωρίστηκαν, πριν τρία χρόνια. Στο μεταξύ ο Ροκάκης μπαίνει στο σπίτι της Βασιλικής ανενόχλητος, καθώς φαίνεται να τον έχει καταλάβει μια εμμονή γι΄ αυτήν. Ο Πάτροκλος συναντάει τον μυστηριώδη άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από τον Τζιράκη κι ένα νέο κεφάλαιο ξεκινάει στις μάλλον παράνομες δραστηριότητές του. Ο Ματθαίος συζητάει με τον Σήφη και την Αναστασία για την καινούργια τους συνεργασία με τους Ιταλούς παραγωγούς, αλλά δεν καταφέρνουν να συνεννοηθούν και καταλήγουν σε έναν μεγάλο καβγά. Η Δάφνη επισημαίνει στην Κωνσταντίνα ότι έχει πέσει σε κατάθλιψη και προσπαθεί να βρει τρόπους να τη βοηθήσει…

Μπρούσκο Επεισόδιο 548 Mprousko
Η διάθεση του Σήφη χαλάει, όταν στη συνάντησή του με την Άλκηστη, αναγκάζεται να υποστεί και την παρουσία του συζύγου της και παλιού συμμαθητή του, του Αλκιβιάδη. Παρά τις αντιδράσεις της Μελίνας, ο Αχιλλέας πυροδοτεί μια νέα κόντρα με το Σήφη, απαιτώντας να πάρουν οι Ματθαίοι, μεγαλύτερο ποσοστό από τους Γιαννακάκηδες στη συνεργασία με την Ιταλία. Η Αναστασία κι ο Ματθαίος εξακολουθούν να κρύβουν πίσω απ' την αντιπαλότητα την αγάπη που νιώθουν ο ένας για τον άλλον. Κι ενώ όλοι έχουν πειστεί ότι τα αναμμένα φώτα και τα τηλέφωνα που γίνονται από το σπίτι της Βασιλικής, είναι έργο του Μηνά που μπαινοβγαίνει εκεί κρυφά, ο Αχιλλέας αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Παράλληλα, η Δάφνη πασχίζει να μάθει τα στοιχειώδη περί υγιεινής, στο Μηνά και στο Μανωλιό, όμως η τσαπατσουλιά τους έχει ως αποτέλεσμα να γεμίσει το σπίτι μυρμήγκια…. Στο μεταξύ, ο Νεκτάριος υποδέχεται τη Χρυσάνθη με μια ζεστή αγκαλιά, συγκινώντας την, ενώ την ίδια στιγμή ο Διαμαντής βάζει τον Μάνθο να κατασκοπεύσει τις κινήσεις των Ματθαίων. Ο Σήφης θα δεχτεί σπίτι του μια ξαφνική επίσκεψη που θα του δώσει μεγάλη χαρά.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top