Menu
 



Χωρίς Εσένα Επεισόδια 106-107-108
Χωρίς Εσένα Επεισόδιο 106
Η Μαρία και ο Γιάννης, υπόσχονται στην Κάτια οτι θα μείνουν μακριά από την Φοίβη, γι' αυτό και αποφεύγουν με κάθε τρόπο τις συναντήσεις μαζί της. Ο Δημήτρης όμως, έχει διαφορετική άποψη. Την ίδια ώρα, η Άννα έχει τόσο πολύ άγχος πριν από την εκπομπή, που καταφέρνει τελικά να τα πάει χάλια. Η Αλεξάνδρα όμως, θα σταθεί σαν καλός της άγγελος, όταν ο Στάθης θα θελήσει να την αντικαταστήσει. Καλός άγγελος όμως θα είναι η Αλεξάνδρα και για την Έλενα, που μπλεγμένη στα δίχτυα μιας παρεξήγησης, αποφεύγει μετά τη λύση της, να βγει ραντεβού με τον Μιχάλη. Η έλξη που ασκεί η νεαρή αεροσυνοδός στο Γιάννη, κάνουν τη Νάντια να εφεύρει επιστροφή του Νάσου, προκειμένου να τον κάνει να ζηλέψει. Κι ενώ η ασθένεια του Δημήτρη προχωρά χωρίς κανείς να το αντιλαμβάνεται, οι παρεμβάσεις της Φοίβης και η συνεχής της παρουσία, ωθούν την Κάτια, να ξεκαθαρίσει μια και καλή την κατάσταση….

Χωρίς Εσένα Επεισόδιο 107
Ο Στάθης εμψυχώνει την Άννα που κάνει την προσπάθεια της με την εκπομπή. Η ατμόσφαιρα μεταξύ τους αλλάζει καθώς έρχονται κοντά. Τα γλυκά της Άννας κερδίζουν τα Στάθη και γίνονται ο κώδικας συνεννόησης τους. Όταν βρίσκονται μαζί με την Αλεξάνδρα στο σπίτι του Στάθη, μια σπίθα ανάμεσα σ' αυτόν και την Άννα , μια στιγμιαία έλξη , τους ξαφνιάζει και τους δυο. Ο Μιχάλης καλεί την Έλενα σπίτι του για να την πλησιάσει αλλά την ίδια στιγμή βρίσκεται εκεί η Μαρία κάνοντας την Έλενα να ζηλέψει και να αμφισβητήσει το ενδιαφέρον του Μιχάλης απέναντι της. Ο Γιάννης κι η Νάντια μαζί δεν κάνουν και χώρια δε μπορούν, μέχρι που ο Μιχάλης αποφασίζει με ένα παράδοξο τρόπο να τους φέρει κοντά. Η Χριστίνα μαθαίνει πως το παιδί της Εύας είναι του Στάθη, ενώ ο Δημήτρης που παλεύει με το χρόνο , πιστεύει πως ακόμα η Μαρία σκέφτεται το Μιχάλη...

Χωρίς Εσένα Επεισόδιο 108
Ο Μιχάλης εξομολογείται στον Γιώργο, πως η Έλενα είναι ότι καλύτερο του έχει συμβεί, αλλά σκέφτεται ακόμα τη Μαρία και δεν μπορεί να την ξεπεράσει. Ο Γιώργος τον συμβουλεύει να ξεχάσει τη Μαρία και να δώσει μια ευκαιρία στην Έλενα, αφού φαίνεται πως αυτή η κοπέλα νοιάζεται πραγματικά γι αυτόν και είναι ερωτευμένη, ενώ η Μαρία, είναι χαμένη υπόθεση. Η Έλενα λέει με τη σειρά της τους φόβους της πως ο Μιχάλης δεν έχει ξεπεράσει τη Μαρία, στην Αλεξάνδρα. Η Αλεξάνδρα την διαβεβαιώνει πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο και την ενθαρρύνει να επενδύσει στην σχέση της με τον αδελφό της. Η Φοίβη τηλεφωνεί στην Μαρία και της ζητάει επίμονα να συναντηθούν. Εκείνη δέχεται απρόθυμα. Στη συνάντηση της αποκαλύπτει πως ο Γιάννης είναι θυμωμένος μαζί της και δεν της μιλάει. Η Κάτια μαλώνει την Μαρία που μίλησε στην Φοίβη και της λέει πως δεν πρέπει να της έχει εμπιστοσύνη. Πως αυτή η γυναίκα δεν ήρθε για καλό. Ο Μιχάλης αναλαμβάνει πρωτοβουλία να τα ξαναφτιάξει στον Γιάννη με την Νάντια και αποτυγχάνει. Στο μεταξύ ο Στάθης με την Άννα, έρχονται όλο και πιο κοντά και μια σπίθα έχει αρχίσει να ανάβει ανάμεσά τους. Η Χριστίνα σκέφτεται να αποκαλύψει στον Γιώργο πως το παιδί που περιμένει η Εύα, δεν είναι δικό του, αλλά του πατέρα του, ενώ την Εύα την πνίγουν οι τύψεις γι' αυτό το θέμα, αλλά δεν τολμάει να το πει η ίδια στον Γιώργο. Σε μια πολύ προσωπική στιγμή ο Μιχάλης παρασύρεται και φωνάζει την Έλενα, «Μαρία».
Χωρίς Εσένα Επεισόδιο 109-110-111

Δημοσίευση σχολίου

 
Top