Menu
 


Κλινική περίπτωση επεισόδιο  17 της σειράς του Mega

Ένας ιδιόμορφος μεγαλοχειρουργός που ένα παράξενο παιχνίδι της ζωής τον έφερε από την καλύτερη κλινική του κόσμου στο αγροτικό ιατρείο της γραφικής ελληνικής επαρχίας. Τι γίνεται, όμως, όταν αυτός ο μεγαλογιατρός φοβάται το αίμα, όταν αυτός ο ιδιόρρυθμος, σχεδόν αντικοινωνικός, μανιακός με την τάξη γιατρός αποφασίζει να εγκατασταθεί σε ένα μικρό χωριό; Πώς βλέπουν τον διάσημο μεγαλογιατρό οι καλόκαρδοι, απλοϊκοί και συχνά αφελείς κάτοικοι; Μικρές ιστορίες καθημερινής τρέλας βιώνει ο Μάρκος Στάικος στη νέα του ζωή. Mε τον έρωτα να καραδοκεί, οι συγχωριανοί του τον φέρνουν πολλές φορές στα όριά του. Παράλληλα, όμως, οι καλόκαρδοι αυτοί άνθρωποι τού δείχνουν και μια άλλη, πιο χαλαρή και χαρούμενη πλευρά της ζωής. 
Κλινική περίπτωση επεισόδιο  17 περίληψη

Μετά από την πρώτη τους νύχτα ως ζευγάρι, ο Μάρκος και η Αντριάνα ζουν δυο διαφορετικές πραγματικότητες. Ο Μάρκος είναι ενθουσιασμένος και με το χαμόγελο κολλημένο στα χείλη. Η Αντριάννα, πάλι, έχει απογοητευτεί από τη συνεύρεσή τους, την οποία περίμενε τόσο καιρό. 

Αποφασίζει να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά και πάλι ο Μάρκος δεν δείχνει το πάθος που περίμενε εκείνη. Ο Μάρκος κάνει το μεγάλο βήμα και εμπιστεύεται τον Νικήτα για να νικήσει την αιματοφοβία του. Παρόλο που οι τεχνικές του ψυχολόγου δεν του γεμίζουν το μάτι, αυτήν τη φορά, έχει κάθε λόγο να παλέψει με τους δαίμονές του, προκειμένου να κρατήσει κοντά του την Αντριάννα. 

Ο Νικήτας θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του και τα αποτελέσματα μένει να φανούν... Στο μεταξύ, καταφθάνει στο χωριό ο γιος του Πάνου, μαζί με το συγκρότημά του. Ο Πάνος τούς φιλοξενεί και εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να κερδίσει το χαμένο έδαφος με τον Μιχάλη.
Δείτε το Video ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

 
Top