Menu
 

Λατρεμένοι μου γείτονες -Δείτε σε video το επεισόδιο 40 της σειράς του Mega

Η οικογένεια του διάσημου πλαστικού χειρουργού Βύρωνα Παπαπαύλου (Γιώργος Κωνσταντής) και της μεγαλοαστής κοσμικογράφου Μιράντας (Αριέττα Μουτούση) φαίνεται να τα έχει όλα: Ένα πολυτελές σπίτι σε ακριβό προάστιο, ένα μαγευτικό κήπο ιδανικό για την καλλιέργεια μπονζάι, μια πισίνα με γαλάζια νερά και ένα γήπεδο του μπάντμιντον για να παίζουν τα τρία τους παιδιά.
Όλα αυτά, βέβαια, μέχρι τη στιγμή που στη διπλανή μεζονέτα μετακομίζει η λαϊκή (πιο λαϊκή δεν γίνεται) οικογένεια Μουστοξίδη. Η οικογένεια ενός μανάβη, του Μπάμπη (Κώστας Κόκλας) και μιας κομμώτριας, της Πελαγίας (Άβα Γαλανοπούλου), που πλούτισε από τη μια στιγμή στην άλλη, όταν η δεκάχρονη κόρη τους, Μπέττυ (Νεφέλη Κανάκη) κέρδισε το 1ο Βραβείο στο Διαγωνισμό Τραγουδιού Super Dream Idol 2007, καθώς και μια επιταγή 400.000 €
Λατρεμένοι μου γείτονες -Επεισόδιο 40 

Η Πελαγία ανακαλύπτει ότι δεν έχει με τίποτα να ασχοληθεί όλη μέρα και από αντίδραση το ρίχνει στο φαΐ. Ο Μπάμπης ανησυχεί ότι θα γίνει σα βαρέλι και ψάχνει να βρει τρόπους για να την βοηθήσει.
Εντωμεταξύ η Ολίβια και ο Ηλίας από εκεί που ήταν στα πρόθυρα διαζυγίου, έρχονται πολύ-πολύ κοντά, όταν ανακαλύπτουν ότι περιμένουν το τρίτο τους παιδί! Δυστυχώς, όμως, στο καπάκι, μαθαίνουν και κάποια πολύ δυσάρεστα νέα.
Οι επενδύσεις τους έχουν πιάσει πάτο κι είναι αναγκασμένοι να πουλήσουν το σπίτι και να μετακομίσουν σε κάποια πιο "φθηνή" γειτονιά.
Τα παιδιά παθαίνουν πανικό, δε θέλουν με τίποτα. Μέσα σε όλα αυτά ο Άρης και η Λίζα δεν έχουν βρει καθόλου χρόνο να μείνουν τελείως μόνοι τους. Όλο κάποιο εμπόδιο τυχαίνει κι όταν τελικά τα καταφέρνουν, ο Άρης ανακαλύπτει ότι το μυαλό του τρέχει συνεχώς στην Ιφιγένεια. Κι αυτή με τη σειρά της δεν πάει πίσω. Δε θέλει να το παραδεχτεί, αλλά η έλευση της Λίζας της έχει ξυπνήσει μεγάλη ζήλια.
Ο Μπάμπης τελικά βρίσκει τον τρόπο να κάνει την Πελαγία να σταματήσει να τρώει. Την κάνει επιχειρηματία αγοράζοντας το μισό ενός γκλαμουράτου κομμωτηρίου στην Κηφισιά που το έχει μια παλιά του φίλη η Φρόσω. Και σαν να μην έφτανε αυτό Μπάμπης και Πελαγία αποφασίζουν να κάνουν μία ακόμα επένδυση: Αγοράζουν το σπίτι των Γαληνών προκειμένου οι λατρεμένοι τους γείτονες να μη φύγουν ποτέ από κοντά τους.
Δείτε το video ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

 
Top