Menu
 

Λατρεμένοι μου γείτονες -Δείτε σε video το επεισόδιο 42 της σειράς του Mega

Η οικογένεια του διάσημου πλαστικού χειρουργού Βύρωνα Παπαπαύλου (Γιώργος Κωνσταντής) και της μεγαλοαστής κοσμικογράφου Μιράντας (Αριέττα Μουτούση) φαίνεται να τα έχει όλα: Ένα πολυτελές σπίτι σε ακριβό προάστιο, ένα μαγευτικό κήπο ιδανικό για την καλλιέργεια μπονζάι, μια πισίνα με γαλάζια νερά και ένα γήπεδο του μπάντμιντον για να παίζουν τα τρία τους παιδιά.
Όλα αυτά, βέβαια, μέχρι τη στιγμή που στη διπλανή μεζονέτα μετακομίζει η λαϊκή (πιο λαϊκή δεν γίνεται) οικογένεια Μουστοξίδη. Η οικογένεια ενός μανάβη, του Μπάμπη (Κώστας Κόκλας) και μιας κομμώτριας, της Πελαγίας (Άβα Γαλανοπούλου), που πλούτισε από τη μια στιγμή στην άλλη, όταν η δεκάχρονη κόρη τους, Μπέττυ (Νεφέλη Κανάκη) κέρδισε το 1ο Βραβείο στο Διαγωνισμό Τραγουδιού Super Dream Idol 2007, καθώς και μια επιταγή 400.000 €
Λατρεμένοι μου γείτονες -Επεισόδιο 42 

Η Ολίβια μετά το συμβάν με τον Άρη θέλει να απομακρύνει την Ιφιγένεια από κοντά του και δεν περιορίζεται σε επιπλήξεις αλλά τα βάζει και με τους διπλανούς. Η Πελαγία και ο Μπάμπης, όμως, δεν παίρνουν χαμπάρι γιατί έχουν άλλα προβλήματα να λύσουν. Η Ιουλία έχει ζητήσει τη βοήθειά τους για να αντιμετωπίσει την αδερφή της, την Ερασμία.
Η Ερασμία είναι καλόγρια, έχει να βγει 25 χρόνια από το μοναστήρι της και νομίζει ότι η Ιουλία είναι παντρεμένη μ' έναν εφοπλιστή κι έχει δυο παιδιά.
Λόγω της κατάστασης της υγείας της - έχει πει πως θέλει να δει την Ιουλία γιατί πεθαίνει - η Πελαγία καταστρώνει ένα σχέδιο, σύμφωνα με τον οποίο, ο Μπάμπης είναι εφοπλιστής, η Ιουλία γυναίκα του, τα αγόρια γιοι τους, η Μπέτυ υιοθετημένη κόρη τους και η Πελαγία οικιακή βοηθός.
Οι φίλοι του Άρη τον αναγκάζουν να παραδεχτεί ότι είναι ερωτευμένος με την Ιφιγένεια. Ο Άρης και η Ιφιγένεια παραδέχονται τον έρωτά τους αλλά τον κρατούν μυστικό! Εντωμεταξύ, τα πράγματα με την αδελφή της Ιουλίας δεν πάνε όπως τα σχεδίασε η Πελαγία. Η καλόγρια λέει ψέματα. Όχι μόνο δεν πεθαίνει αλλά έχει σκοπό να μείνει μαζί τους για το υπόλοιπο της ζωής της!
Δείτε το video ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

 
Top