Menu
 

Λατρεμένοι μου γείτονες -Δείτε σε video το επεισόδιο 44 της σειράς του Mega

Η οικογένεια του διάσημου πλαστικού χειρουργού Βύρωνα Παπαπαύλου (Γιώργος Κωνσταντής) και της μεγαλοαστής κοσμικογράφου Μιράντας (Αριέττα Μουτούση) φαίνεται να τα έχει όλα: Ένα πολυτελές σπίτι σε ακριβό προάστιο, ένα μαγευτικό κήπο ιδανικό για την καλλιέργεια μπονζάι, μια πισίνα με γαλάζια νερά και ένα γήπεδο του μπάντμιντον για να παίζουν τα τρία τους παιδιά.
Όλα αυτά, βέβαια, μέχρι τη στιγμή που στη διπλανή μεζονέτα μετακομίζει η λαϊκή (πιο λαϊκή δεν γίνεται) οικογένεια Μουστοξίδη. Η οικογένεια ενός μανάβη, του Μπάμπη (Κώστας Κόκλας) και μιας κομμώτριας, της Πελαγίας (Άβα Γαλανοπούλου), που πλούτισε από τη μια στιγμή στην άλλη, όταν η δεκάχρονη κόρη τους, Μπέττυ (Νεφέλη Κανάκη) κέρδισε το 1ο Βραβείο στο Διαγωνισμό Τραγουδιού Super Dream Idol 2007, καθώς και μια επιταγή 400.000 €
Λατρεμένοι μου γείτονες -Επεισόδιο 44 

Η Ολίβια συγκλονισμένη απ' το τατουάζ στο μπράτσο του Άρη με το όνομα της κόρης της βάζει τον Ηλία να μάθει τι συμβαίνει. Εν τω μεταξύ, η μικρή Μπέτυ πρόκειται να πάρει μέρος στις γυμναστικές επιδείξεις του σχολείου και πρέπει να ξεπεράσει τη φοβία της.
Ο Μπάμπης αναλαμβάνει να της δώσει το καλό παράδειγμα και να της εμφυσήσει το ατρόμητο πνεύμα της οικογένειας Μουστοξύδη, καταφέρνοντας, όμως, το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα...
Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, η Φρόσω βάζει την ιδέα στην Πελαγία και εκείνη με τη σειρά στον Μπάμπη, ότι ο Άρης και η Ιφιγένεια έχουν μπλέξει με κακές παρέες. Μέσα στην απελπισία τους, ο Μπάμπης και ο Ηλίας αποφασίζουν να αναλάβουν δράση..
Δείτε το video ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

 
Top