Menu
 

To-Soi-sou-Epeisodio-59-60-bkyklos

Το σόι σου δείτε τι θα δούμε στα νέα επεισόδια 59 - 60 Β κύκλος 

ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 59 Περίληψη

Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε να αποκαλύπτεται ότι η Μπέλα, ίσως, δεν είναι γνήσια κόρη Χαμπέα και αυτό πέφτει σαν βόμβα στην οικογένεια και όλοι προσπαθούν να ανακαλύψουν τι πραγματικά συμβαίνει. 

Ο Βαγγέλης ζει το μελόδραμα μιας ενδεχόμενης απιστίας, η Μπέλα τη σαπουνόπερα ενός παράνομου έρωτα και ο Μιχάλης την ελληνική ταινία μιας ταξικής ανισότητας με πρωταγωνίστρια πάντα τη Χαρούλα! 
Η Χαρούλα, βέβαια, προσπαθεί να τους συνεφέρει, αλλά είναι δύσκολο να διατηρήσει την ψυχραιμία της όταν η Λυδία και ο Σάββας της λένε ότι το πιθανότερο είναι να της έδωσαν λάθος μωρό στο μαιευτήριο…



Το σόι σου επεισόδιο 60 

Ένας θεατρικός συγγραφέας και σκηνοθέτης, γιος παλιού συναδέλφου του Μενέλαου, επισκέπτεται το σπίτι των Τριαντάφυλλων, με σκοπό να ζητήσει απ’ την Αλεξάνδρα να του παραχωρήσει κάποια γλυπτά της για το σκηνικό του νέου φιλόδοξου έργου που ετοιμάζει. 
Εκεί συναντάει τυχαία την Αντωνία και ενθουσιάζεται, καθώς βλέπει στο πρόσωπό της την ιδανική γι’ αυτόν πρωταγωνίστρια! 
Την πείθει να δοκιμαστεί στον ρόλο, αλλά εκείνη επιμένει η διαδικασία να γίνει μυστικά, πράγμα που τους βάζει όλους σε μεγάλους μπελάδες, αφού η Λυδία αναγκάζεται να πει ψέματα στο Σάββα για να καλύψει την Αντωνία, με αποτέλεσμα να τον κάνει να πιστέψει πως… τον απατάει! 

Δημοσίευση σχολίου

 
Top