Menu
 

Ο Μπουράκ Οζτσιβίτ και η Νεσλιχάν Αταγιούλ είναι το πρωταγωνιστικό ζευγάρι στη νέα τούρκικη τηλεοπτική παραγωγή Kara Sevda. που ξεκίνησε στην Τουρκία  με πολλές προσδοκίες και προβάλλεται στη χώρα μας από το Mega.
Kara Sevda :Επεισόδιο 26 - περίληψη

Το άλμα της Νιχάν από το μπαλκόνι σοκάρει τελείως τους δυο άνδρες και μαζί με τους υπόλοιπους της οικογένειας τρέχουν στο νοσοκομείο.
Ενώ η Νιχάν παλεύει για την ζωή της ,ο Κεμάλ είναι αποφασισμένος να μην φύγει στιγμή από το πλευρό της.

Ο Εμίρ  ανήμπορος περιμένει να δει αν θα ζήσει η Νιχάν ενώ την ίδια ώρα κυκλοφορούν περιοδικά και εφημερίδες με την ιστορία της απαγορευμένης αγάπης του Κεμάλ και της Νιχάν...

Όταν μαθαίνουν για την πτώση της Νιχάν οι δημοσιογράφοι και τα τηλεοπτικά συνεργεία στρατοπεδεύουν έξω από το νοσοκομείο.
Έπεσε κατά λάθος η πήδηξε όταν είδε πως μαθεύτηκε η προδοσία της ? Αυτά είναι τα ερωτήματα των τίτλων των ρεπορτάζ...
Η ιδέα πως μπορεί να χάσει την Νιχάν κάνει τον Κεμάλ ράκος. Ο θυμός του φουντώνει και όταν βλέπει τον Εμίρ τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο να στέκεται πιο εκεί παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και τον σέρνει στο αστυνομικό τμήμα.
Ο Κεμάλ έχει την ακλόνητη πεποίθηση πως η Νιχάν θα ανοίξει τα μάτια της και όταν γίνει αυτό είναι αποφασισμένος να μην την αφήσει να ξαναγυρίσει στον Εμίρ.
Δεν έχει επίσης σκοπό να αφήσει τον Εμίρ ατιμώρητο για όσα έκανε και απαιτεί να αναμετρηθούν οι δυο τους.Το μέρος που διαλέγουν για την μονομαχία τους θα ανοίξει μια νέα σελίδα στη ζωή τους...
Αν τελικά ζήσει η Νιχάν  ο Κεμάλ και κανένας άλλος θα είναι αυτός αυτός που θα καθορίσει το μέλλον τους.
δείτε το video με αγγλικούς υπότιτλους
 ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

 
Top