Menu
 



Kara Sevda Επεισόδιο 84
Μετά τη φυγή της Νιχάν, ο Κεμάλ γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνος και δεν διστάζει να παρασύρει και τον Εμίρ σε ένα παιχνίδι με απρόβλεπτο τέλος. Την ίδια ώρα, ο Οζάν προσπαθεί να δικαιολογήσει την επιστροφή του στηΝιχάν, εκείνη όμως είναι απαρηγόρητη και δεν του συγχωρεί το γεγονός ότι για άλλη μια φορά στάθηκε κατώτερος των περιστάσεων.
Kara Sevda Επεισόδιο 85
Η Νιχάν ψάχνει να βρει παρηγοριά κοντά στηΛεϊλά, όταν όμως ανακαλύπτει ότι κι εκείνη είναι θυμωμένη μαζί της, αναγκάζεται να της πει όλη την αλήθεια για το νοσηρό σχέδιο του Εμίρ και την εισβολή του Κεμάλ στο σπίτι της με την απειλή όπλου. Η Λεϊλά αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα της κατάστασης, ενώ την ίδια ώρα η Ασού κατηγορεί τον Τουφάν πως έπαιξε με τη ζωή του Κεμάλ.
Kara Sevda – Επεισόδιο 86
Η οικογένεια Σόιντερε έχει πολλούς λόγους να γιορτάζει, καθώς όλοι μαθαίνουν τα ευχάριστα νέα για την εγκυμοσύνη της Ζεϊνέπ και αποφασίζουν να της δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία. Στο οικογενειακό τραπέζι που θα ακολουθήσει, ο Ταρίκ ζητάει απ'την Μπανού να τον συνοδεύσει και η Φεχιμέ παίρνει την πρωτοβουλία να καλέσει την Ασού!
Kara Sevda Επεισόδιο 87
Η Νιχάν με τεράστιο ψυχικό κόστος, συνεχίζει να παίζει θέατρο και να παριστάνει πως έχει έναν ευτυχισμένο γάμο με τον Εμίρ, γνωρίζοντας πως ο Κεμάλ την παρακολουθεί. Ο Κεμάλ θα φύγει απογοητευμένος, μην μπορώντας πια να διαψεύσει τα ίδια του τα μάτια.
Kara Sevda Επεισόδιο 88
Οι πολλές συμπτώσεις κάνουν τη Νιχάν καχύποπτη και αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει μεταξύ του Εμίρ και της Ζεϊνέπ. Αποφασισμένη να το εξακριβώσει, θα τους στήσει μια παγίδα. Την ίδια ώρα, ο όμιλος Κοζτζούογλου ανακοινώνει την ίδρυση ενός σχολείου στα πλαίσια της φιλανθρωπικής τους δραστηριότητας με επικεφαλής τη Νιχάν.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top