Menu
 



Προδοσίες Επεισόδιο 6
Ενώ όλοι , ετοιμάζονται για το ταξίδι, μαζί και η Ζωή , την οποία αναζητά ο Στέφανος, η Μυρτώ μπαίνει στο νοσοκομείο με αιμορραγία, όπου την επισκέπτεται ο Παύλος. Μόλις αναρρώσει λίγο επισκέπτεται τον Αναστασίου, ο οποίος της ζητάει να τον χειρουργήσει εκείνη για τον κακοήθη όγκο. Η Μαρίνα φεύγει για την Αθήνα χωρίς να μπορέσει να πει τίποτα στο Μάρκο για την εγκυμοσύνη της. Η πίεση της κατάστασης προκαλεί τον Ανδρέα να κάνει μια βουτιά στο παρελθόν και να συναντήσει την πρώην γυναίκα του Λουίζα, που πολλά χρόνια την είχε ξεγραμμένη και να της ζητήσει να πείσει τον Άρη να μην έρθει μαζί του στο επικίνδυνο ταξίδι. Ο Παυλίδης βλέπει ότι θα πρέπει να συνεργαστεί με τον Πετκώφ, πράγμα που ευνοούν η Λούση και ο Πέτερ, οι οποίοι, σε μια ερωτική συνάντηση ξεκαθαρίζουν την σχέση τους. Η Λούση του λέει ότι αυτή είναι το αφεντικό και ο Πέτερ πρέπει να υπηρετεί τα σχέδιά της.
Προδοσίες Επεισόδιο 7
Ο Άρης κάνει τα αδύνατα – δυνατά για να πάρει μαζί του τη Ζωή. Ο Ανδρέας αντιδρά, αλλά ο Παυλίδης δείχνει συνεργάσιμος. Η Λούση και ο Πέτερ προωθούν τα δικά τους σχέδια. Ο Στέφανος, από την άλλη, αποφασίζει να τη διαγράψει και να αφοσιωθεί στην καινούργια πραγματικότητα, προσπαθώντας να επανασυνδεθεί με την γυναίκα του τη Μυρτώ. Ο Παύλος συγκρούεται με τη Ρενιέρη, που ζηλεύει το ενδιαφέρον του για τη Μυρτώ. Εκείνη, πάλι ανησυχεί για την κατάσταση του Αναστασίου, που φαίνεται ότι είναι μη αναστρέψιμη. Η Μαρίνα δε μπορεί για άλλη μια φορά να μιλήσει για την εγκυμοσύνη της με τον Μάρκο και η Κλαίρη κάνει μια ακόμη κίνηση για να τους χωρίσει.
Προδοσίες Επεισόδιο 8
Ο Άρης , κρυφά από όλους εκτός από τον Παυλίδη , κατορθώνει να εξασφαλίσει την παρουσία της Ζωής. Ο Μάρκος, πείθει τον Πέτερ να βοηθήσει την οικογένεια της Μαρίνας να ορθοποδήσει. Ο Παυλίδης και ο Ανδρέας δέχονται Άραβες τοποτηρητές στο ταξίδι, που ξεκινά με τους χειρότερους οιωνούς. Είναι σαν να πηγαίνουν κατευθείαν στο θάνατο. Η Λουίζα, που αποφασίζει να δει τον Άρη, φτάνει μετά την αναχώρηση του πλοίου, κι έχει μια συνάντηση με τον Στέφανο. Ο Πέτερ βλέπει τη Λούση που φέρνει τον Άρη με το αυτοκίνητο στο πλοίο. Η Λούση αποχαιρετάει τον Άρη και τον φιλάει έντονα. Ο Πέτερ λέει στον Αντρέα να πετάξει τον Άρη στη θάλασσα.
Προδοσίες Επεισόδιο 9
Ο Πέτερ βοηθά τη Λούση να πραγματοποιήσει το όνειρό της, να συνεργαστεί με τον Πετκώφ, εν αγνοία του Παυλίδη. Η Κλαίρη εξακολουθεί να πιέζει το Μάρκο, που αντιδρά, αλλά μένει παθητικός. Η Μαρίνα αρνείται την έκτρωση, που της προτείνει η Αλεξάνδρα, αλλά καταλαβαίνει ότι πρέπει επιτέλους να τολμήσει.Στο πλοίο η κατάσταση είναι έκρυθμη, καθώς ο Ανδρέας ανακαλύπτει τη Ζωή και επιμένει να φύγει κι εκείνη και ο Άρης. Εν τω μεταξύ η διαδρομή γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη, επειδή τα σχέδια των Αράβων οδηγούν το πλοίο στην εμπόλεμη ζώνη. Η Λούση αντιλαμβάνεται ότι στο πλοίο γίνονται πράγματα που δεν γνωρίζει και προσπαθεί να εκμαιεύσει από τον Πέτερ τι συμβαίνει.
Προδοσίες Επεισόδιο 10
Ο Ανδρέας καλεί το Στέφανο στη Βηρυτό να παραλάβει τον Άρη με τη Ζωή παθαίνει σοκ όταν μαθαίνει ότι έχει δεσμό με τον αδερφό του και συνειδητοποιεί ότι είναι διχασμένος ανάμεσα στις δύο γυναίκες.Ο Παυλίδης δέχεται πιέσεις από τον Πετκώφ να συνεχίσει το ταξίδι στην Ταρσό. Η Λούση και ο Πέτερ συγκρούονται και έρχονται σε αντιπαράθεση. Μετά και την αποχώρηση του Άρη η κατάσταση στο πλοίο γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνη και η εξελίξεις είναι ανεξέλεγκτες. Ένα επείγον περιστατικό στο νοσοκομείο φέρνει πολύ κοντά τη Μυρτώ με τον Παύλο τη στιγμή, που ο Στέφανος είναι για μια ακόμα φορά απών.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top