Menu
 



Προδοσίες επεισόδιο 21
Η Μαρίνα αποφασίζει να προχωρήσει μόνη της στην έκτρωση και καταφεύγει στη Νάντια, αλλά εκείνη ειδοποιεί το Μάρκο, που την εκπλήσσει ευχάριστα. Στο νοσοκομείο η αποσύνδεση του Άρη καταλήγει σε φιάσκο, καθώς εκείνος δεν συνέρχεται. Η παρουσία της Ζωής πυροδοτεί νέα έκρηξη της Λούσης.Ο Παυλίδης, για να της κάνει το χατίρι, αλλά και για λόγους ασφαλείας, αποφασίζει να της ζητήσει να εξαφανιστεί χωρίς να υπολογίσει την αντίδραση του Ανδρέα. Ο Στέφανος πιέζει τον Ανδρέα να συνεργαστεί με την Αστυνομία, για τη δολοφονική απόπειρα κατά του Άρη.
Προδοσίες επεισόδιο 22
Ο Ανδρέας «βράζει» στο πάθος του για εκδίκηση. Ο Στέφανος, που, φυσικά δεν «ξέρει» για τον Παύλο και τη Μυρτώ, του ζητάει να συναντηθούν, για το θέμα του Άρη. Στο νοσοκομείο ο Αναστασίου ζητάει φάρμακα μη συμβατά με τη θεραπεία του από το Φίλιππο, που βλέπει ξανά την Έλλη.Ο Μάρκος αρχίζει να καταλαβαίνει ότι δε θα είναι εύκολο να πραγματοποιήσει τα σχέδιά του. Με αφορμή την απομάκρυνση της Ζωής, Ανδρέας και Παυλίδης βρίσκονται για πρώτη φορά αντιμέτωποι.
Προδοσίες επεισόδιο 23
Η συνάντηση της Κλαίρης με τη Μαρίνα, αφήνει την τελευταία αντιμέτωπη με ένα σοβαρό δίλημμα. Ο Πετκώφ, από την άλλη μεριά, κάνει στον Παυλίδη μια πρόταση, που του είναι σχεδόν αδύνατον να αρνηθεί, αλλά προκαλεί αναστάτωση και ανατροπές.Ο Αναστασίου φωνάζει το συμβολαιογράφο στο νοσοκομείο, για να συντάξει μια καινούργια διαθήκη. Ο Στέφανος προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Άρη, που είναι σε κώμα, και να τον κάνει να συνέλθει.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top