Menu
 



Τα πέντε κλειδιά Επεισόδιο 35
Η Κυβέλη πετάγεται από τον ύπνο της. Είναι τα γενέθλια του παιδιού της σήμερα. Φεύγει από το σπίτι, αλαφιασμένη, ζητώντας να μην την ακολουθήσει κανείς. Ο Πάρης αποφασίζει να κρατήσει τον έρωτά του για τη Σούγκαρ, πλατωνικό. Ο Ορέστης ψάχνει στο δωμάτιο της Κυβέλης, κάποιο στοιχείο που θα τον βοηθήσει να τη βρει, αλλά βρίσκει κάτι που θα τον ανησυχήσει.

Τα πέντε κλειδιά Επεισόδιο 36
Η Κυβέλη πέφτει από τα σύννεφα με την εξομολόγηση του Ορέστη. Θυμώνει και τον διώχνει από κοντά της. Η Κατερίνα και η Κυβέλη υποψιάζονται τη Μάριον ακόμα και για την απαγωγή της μικρής. Αυτή η γυναίκα είναι αδίστακτη. Η Νάντια βρίσκει μια απρόσμενη συμμαχία στο σπίτι. Η ζωή της Σούγκαρ βρίσκεται σε κίνδυνο. Χρειάζεται επειγόντως εγχείρηση

Τα πέντε κλειδιά Επεισόδιο 37
Ο Τζίμης γίνεται ο σωματοφύλακας της Μάριον. Η Μαρία βοηθά τον Πάρη να φτάσει στο νοσοκομείο και να σταθεί στο πλευρό της Σούγκαρ. Η Νάντια μαθαίνει ότι ο Τζίμης δουλεύει για τη Μάριον και γίνεται έξαλλη. Η Κυβέλη ζητά από τη Μάριον όλη την αλήθεια κι εκείνη της δείχνει το βίντεο που έχει τραβήξει με τον Ορέστη.

Τα πέντε κλειδιά Επεισόδιο 38
Η Χαρίκλεια μαθαίνει από τη Μαρία για την εγχείρηση της Σούγκαρ και ενημερώνει το Τζίμη για να τον ξεκολλήσει από τη Νάντια. Ο Πάρης επιστρέφει στο νοσοκομείο και βλέπει το Τζίμη με τη Σούγκαρ. Η Κίκα έχει ένα κρυφό ραντεβού και ο Ηλίας την υποψιάζεται. Η Άννα φέρεται ύποπτα. Είναι απότομη και κάνει καψόνια στη Χαρίκλεια, τη Μαρία και την Βέρα που αποφασίζουν να αντιδράσουν.

Τα πέντε κλειδιά Επεισόδιο 39
Η Κυβέλη με την Κατερίνα προσπαθούν να βρουν τρόπο να εκτελέσουν την εντολή των απαγωγέων. Αυτό που της ζητούν να κάνει είναι ανέφικτο. Ο Ορέστης προσπαθεί ξανά να πλησιάσει την Κυβέλη αλλά εκείνη δείχνει να είναι εντελώς αδιάφορη. Η Σούγκαρ προσπαθεί να πείσει τον Πάρη ότι δεν θα είναι ποτέ ξανά μαζί με το Τζίμη

Δημοσίευση σχολίου

 
Top