Menu
 



Daddy Cool – Επεισόδιο 4 Β' Κύκλος
Η Νίνα παρεξηγεί μια τηλεφωνική συνομιλία του γιου της με την Μαριάντζελα και αρχίζουν τα προβλήματα. Η Στέλλα αποφασίζει να απομακρυνθεί από το Μάξιμο και να δώσει μια ευκαιρία στον Στέφανο. Η Αγγέλα απογοητεύεται από τη συμπεριφορά του Μάξιμου και φέρεται παράλογα όταν εκείνος αρχίζει να κάνει παρέα με την Κατερίνα.
Daddy Cool – Επεισόδιο 5 Β' Κύκλος
Ο Μήτσος έχει τα γενέθλιά του και είναι πανευτυχής, αλλά απογοnτεύεται οταν συνειδnτοποιεί ότι κανείς δεν τα θυμάται. Τnν ίδια στιγμή, n Αγγέλα φοβάται ότι ο Μάξιμος είδε τι έκανε το προnγούμενο βράδυ και φέρεται παράλογα. Όλα ξεχνιούνται στο πάρτι - έκπλnξn που οργανώνει ο Μάξιμος για τον αδελφό του, στο οποίο είναι όλοι εκεί και είναι ευκαιρία για να έρθουν πιο κοντά ο Μάξιμος και n Στέλλα. Η έκπλnξn όλων, όμως, κορυφώνεται όταν εμφανίζεται ένα πρόσωπο - κλειδί από το παρελθόν...
Daddy Cool – Επεισόδιο 6 Β' Κύκλος
Ο Κωστής πιάνει την Νίνα και τον Θαλή σε ερωτικές περιπτύξεις και αποφασίζει να τους κάνει τη ζωή δύσκολη, ενώ ο Μάξιμος ανακαλύπτει κάτι για την Αγγέλα. Ένας δυνατός σεισμός προκαλεί περίεργες δονήσεις που όμως φαίνεται «τακτοποιούν» τα πράγματα και οδηγούν τους ήρωες στο σημείο που πρέπει να βρίσκονται.
Daddy Cool – Επεισόδιο 7 Β' Κύκλος
Μια σειρά παρεξηγήσεων δημιουργούν αμφιβολίες τόσο στο Μάξιμο όσο και στη Στέλλα. Αυτό που αναζητούσαν τόσο καιρό φαίνεται να απομακρύνεται για άλλη μια φορά. Ο Μήτσος βλέπει τη Μαριάντζελα με ένα αγόρι στο δρόμο και στην προσπάθειά του να προστατέψει τον Κωστή δημιουργεί περίεργες καταστάσεις.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top