Menu
 



ΓΑΛΑΤΕΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 51
Ο Καράγιωρκης απειλεί τον εκβιαστή του, ενώ στη συνέχεια έρχεται στα χέρια με τον Πολυδεύκη εξαιτίας της Ερατώς. Η Φλουρεντζού παροτρύνει την Ερατώ να πάει στη Μόρφου, αλλά εκείνη αντιστέκεται. Το φλερτ του μουχτάρη στην Αννέττα γίνεται πιο επίμονο. Η Μόρφου βομβαρδίζεται και αυτό θα έχει σειρά γεγονότων αποκαλύψεων καθώς ο Πετρής φτάνει στη Μόρφου, ενώ η αλήθεια για το φόνο της Ζαφείρας έρχεται στο φως.
ΓΑΛΑΤΕΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 52
Στην Λεμεσό ο Αντζιουλής ξαναπαίρνει τον έλεγχο του καπαρέ και προσπαθεί να ξαναβάλει σε τάξη την Ρίτα και την Φανούλλα, η οποία δεν ξέρει ακόμα πως να διαχειριστεί την εγκυμοσύνη της. Η Μαριγώ ανησυχεί πως τώρα που θα φύγει για τη Χίο θα είναι πιο εύκολο για τον Καράγιωρκη να κερδίσει τη δίκη για τα κτήματα.Στου Μόρφου η Γαλάτεια παίρνει κάποιες καθοριστικές αποφάσεις για την σχέση της με τον Πετρή ενώ ο Πετρής βρίσκεται σε άγνοια, απασχολημένος με την κατάσταση της μητέρας του και τις επιθέσεις του Καράγιωρκη.
ΓΑΛΑΤΕΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 53
Ο Καράγιωρκης επιστρέφει από την Λευκωσία με πολύ σημαντικά νέα σχετικά με την υγεία του. Ο Αντζουλής προσπαθεί να πείσει τη Φανούλλα να κάνει έκτρωση. Ο Στεφανής θέλει να προστατεύσει την Ερατώ, ενώ η Φλουρεντζού πιάνει δουλειά για τα καλά στο αρχοντικό παρά τη δυσαρέσκεια του Καράγιωρκη.Ο Πετρής αποφασίζει να σηκώσει το ανάστημα του και να αντιμετωπίσει τον Καράγιωρκη, ενώ η Γαλάτεια ετοιμάζει την εκδρομή με τον Λευτέρη. Η Μαριγώ δέχεται μία μεγάλη έκπληξη όταν εμφανίζεται στο χωριό ο γιος της, ο Στράτος.
ΓΑΛΑΤΕΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 54
Ο Πολυδεύκης δεν βλέπει με καλό μάτι τον Λευτέρη. Η Μαριγώ είναι σε δίλυμμα αν θα πρέπει να πάει στη Χίο τώρα που επέστρεψε ο γιος της μετά από 20 χρόνια. Μουχτάρης, Αντζιουλής και Καράγιωρκης ανησυχούν για την εμφάνιση του Στράτου στο χωριό και ποιο ρόλο θα παίξει στην υπόθεση της δίκης. Ο Καράγιωρκης στέλνει δυο άντρες στο φωτογραφείο για να φοβερίσουν τον Στεφανή και να πάρουν τις φωτογραφίες και τα αρνητικά. Η Πολύμνια νιώθει για άλλη μια φορά ντροπιασμένη από τον άντρα της. Η Φανούλλα μαθαίνει ένα μυστικό που την αφορά.
ΓΑΛΑΤΕΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 55
Ο Πολυδεύκης προσπαθεί να πείσει τον Πετρή να μιλήσει με τη Γαλάτεια ώστε να τα βρουν, ενώ η Αννέττα ρίχνει λάδι στη φωτιά. Η Φανούλλα παίρνει την απόφαση της για την εγκυμωσύνη. Η απόφαση της Μαριγώς να ορίσει πληρεξούσιο της τον Στράτο ώστε να μην αναβληθεί η δίκη φέρνει αναστάτωση στον Καράγιωρκη και τον Αντζουλή. Ο Τζώννη επισκέπτεται την Ρίτα για να αγοράσει το χωράφι και της εκφράζει τον θαυμασμό του. Οι άντρες που στέλνει ο Καράγιωρκης πάνε στο φωτογραφείο, και βρίσκουν τον Στεφανή, ενώ ο Πετρής βρίσκει κάτι που θα αναστατώσει τα σχέδια του για τη Γαλάτεια.
ΓΑΛΑΤΕΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 56
Η συμπλοκή Στεφανή με τους ληστές φέρνει δυσάρεστα αποτελέσματα. Η Φανούλλα όταν μαθαίνει τα γεγονότα συγκλονίζεται. Ο Πετρής είναι σε άσχημη κατάσταση μετά από αυτό που ανακάλυψε. Η Φλουρεντζού κατηγορεί τον Καράγιωρκη μπροστά στην κόρη του. Ο Στράτος παρηγορά τη Πολύμνια και έρχονται πιο κοντά. Η Γαλάτεια προσπαθεί να μάθει από την Φλουρεντζού ποια είναι η μητέρα της. Μία απροσδόκητη συνάντηση του Πετρή και της Γαλάτειας τους γεμίζει και τους δύο ταραχή.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top