[recent][featured2 autoplay]

BROUSKO 637-638-639-640-641-642-643-644

A+ A-


ΜΠΡΟΥΣΚΟ Επεισόδια 637
Ο Αχιλλέας με τη Μελίνα και ο Σήφης με την Άλκηστη επιστρέφουν από το Άμστερνταμ στην Ελλάδα, αλλά κι εκεί τους περιμένουν νέα προβλήματα. Ο Ματθαίος έχει πεισμώσει και δεν θέλει με τίποτα την Μελίνα στην εταιρία. Η Μελίνα από την πλευρά της, θυμώνει με τον Αχιλλέα γιατί πιστεύει πως δεν την εμπιστεύεται και δεν εκτιμά τις ικανότητές της στη δουλειά. Στα Χανιά, ο Αλκιβιάδης δίνει τελεσίγραφο στην Άλκηστη, να παρατήσει τη δουλειά της και να αφοσιωθεί στην οικογένεια. Ο Παύλος προειδοποιεί τον Πάτροκλο να μην ξαναμιλήσει άσχημα στη Χρυσάνθη κι αυτός σε ένα από τα γνωστά ξεσπάσματά του, αποκαλύπτει για μια ακόμα φορά το πραγματικό του πρόσωπο. Κι ενώ ο Διαμαντής εξακολουθεί να εκβιάζει τον Χαρίδημο, στο σπίτι του Μύρου εμφανίζεται ξαφνικά η μανούλα του από το Τέξας.και οι αποκαλύψεις που θα κάνει θα είναι μία μεγάλη έκπληξη για όλους!

ΜΠΡΟΥΣΚΟ Επεισόδια 638
Η κατάσταση ανάμεσα σε Αχιλλέα και Μελίνα, φτάνει στα άκρα και η Μελίνα ετοιμάζεται να πάρει τα παιδιά και να πάει στα Χανιά. Η Αλεξάνδρα κινδυνεύει και μπαίνει επειγόντως στο χειρουργείο. Στο μεταξύ το κύκλωμα των τοκογλύφων δεν σταματάει να «καθαρίζει» κόσμο στα Χανιά, σε μια επίδειξη δύναμης του Αλκιβιάδη, προς αυτούς που του χρωστάνε λεφτά.Το σκοτεινό πρόσωπο του Αλκιβιάδη, αποκαλύπτεται στην Άλκηστη και αυτή η αποκάλυψη την κάνει να εξαφανιστεί από τον Σήφη, ο οποίος την αναζητά με μεγάλη αγωνία. Όταν τελικά θα την βρει, η στάση της απέναντί του θα τον αφήσει άναυδο. Η Δήμητρα, σε μια έκρηξη οργής εναντίων των Ματθαίων βάζει στη Μελίνα να ακούσει την μαγνητοφωνημένη συνομιλία του Αχιλλέα με τον Ματθαίο, γεγονός που θα αποτελέσει για τη Μελίνα το έναυσμα για την τελειωτική της απόφαση.

ΜΠΡΟΥΣΚΟ Επεισόδια 639
Από φόβο μήπως ο Αλκιβιάδης κάνει κακό στο Σήφη, η Άλκηστις του ζητάει να χωρίσουν, λέγοντάς του ψέματα ότι δεν νιώθει τίποτα γι' αυτόν. Η Μελίνα, συγκλονισμένη απ' τις αποκαλύψεις της Δήμητρας για τον Αχιλλέα, κρατάει παγερή στάση απέναντί του. Η ζήλια τυφλώνει τον Ματθαίο, όταν η Αναστασία του ανακοινώνει την απόφασή της να συζήσει με τον Ανδρέα και ζητάει απ' τον τελευταίο να πάει στην Κύπρο προκειμένου να συζητήσουν.Ο Χαρίδημος εμφανίζεται στη Κωνσταντίνα θέλοντας να της δώσει εξηγήσεις, αλλά εκείνη τον διώχνει έξαλλη. Στο μεταξύ η Δάφνη επιδίδεται ολημερίς κι ολονυχτίς στη θεραπεία καταπολέμησης πόνου του Μύρου για τον πατερούλη… Ο Διαμαντής «βάζει χέρι» στον γιο του, όταν ακούει πως έχει υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο με την Ερνέστα, ενώ λίγο αργότερα μένει σοκαρισμένος μαθαίνοντας ότι ο Πάτροκλος έχει κάνει φόνο. Ο Αχιλλέας χάνει τη γη κάτω απ' τα πόδια του, όταν η Βασιλική τον προειδοποιεί κρυφά για την απόφαση της Μελίνας…

ΜΠΡΟΥΣΚΟ Επεισόδια 640
Η Μελίνα με φιλική προσέγγιση ζητά από το Σήφη να την βοηθήσει να βρει σπίτι στα Χανιά προκειμένου να είναι όλα έτοιμα όταν θα έχει φύγει πλέον οριστικά από την Κύπρο. Από την άλλη η Βασιλική ενημερώνει τον Αχιλλέα για αυτά που έχει μεταφέρει η Δήμητρα στην Μελίνα και τον προειδοποιεί να έχει το νου του.Ο Σήφης έχει κλειστεί στον εαυτό του μετά τον χωρισμό με την Άλκηστις.. αλλά αυτή τη φορά θυμώνει ακόμα πιο πολύ όταν την βλέπει με τον Αλκιβιάδη σε μια τρυφερή τους στιγμή. Ο Χρήστος συνεχίζει ενθουσιασμένος την παράνομη σχέση με την Κορίνα και όλο και βάζει την Αλίκη σε υποψίες με την απόμακρη συμπεριφορά του.. παράλληλα η Κωνσταντίνα έχει μελαγχολήσει μετά και την αποκάλυψη ότι ο Χαρίδημος τους κορόιδευε… Γεσθημανή και η Αλίκη όμως το έχουν βάλει σαν στόχο να ανακαλύψουν ποιος πραγματικά είναι και γιατί τον εκβίαζαν να παίξει αυτό το ρόλο. Η Στέλλα το 'χει βάλει πείσμα να διεκδικήσει και πάλι τον Ματθαίο, ξεκινώντας με μια ριψοκίνδυνη παρακολούθηση έξω από το εστιατόριο που εκείνος έχει ραντεβού με μια άλλη κοπέλα. Ο Ανδρέας κρατάει το λόγο του και κατεβαίνει στην Κύπρο για μια κατ' ιδίαν συζήτηση, κρυφά από την Αναστασία.

Επεισόδια 641
Η Μελίνα έχει πάρει οριστική απόφαση να φτιάξει το επαγγελματικό της μέλλον, όσο επώδυνες και αν είναι οι συνέπειες… Ο Σήφης τη βοηθάει και της συμπαραστέκεται, παρότι θεωρεί την απόφασή της παρορμητική και λανθασμένη. Ο Ματθαίος απαιτεί από τον Αντρέα, που έχει πάει κρυφά στην Κύπρο, να μην συγκατοικήσει με την Αναστασία στο ίδιο σπίτι που μένει και ο γιός του..Η απάντηση του Αντρέα, είναι σκληρή και απόλυτη. Ο Σήφης και η Άλκηστις είναι διαλυμένοι από τον χωρισμό τους, ενώ η Δάφνη αποφασίζει να αποκαλύψει στον Μύρο το ένοχο μυστικό του παρελθόντος της. Ο Παύλος είναι σε απελπιστική κατάσταση με το θέμα των χαλασμένων κρασιών του, καθώς οι πληροφορίες από όλη την Ελλάδα για το προβληματικό προϊόν, πυκνώνουν.Όλοι οι Ματθαίοι με τα παιδιά τους, μαζεύονται στο σπίτι του Ματθαίου και περνούν όμορφες οικογενειακές στιγμές, όμως ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα του Σήφη, επιφυλάσσει στον Αχιλλέα την πιο δυσάρεστη έκπληξη της ζωής του.

ΜΠΡΟΥΣΚΟ Επεισόδιο 642 Τρίτη 27/12/16 Mprousko,
Η Γεσθημανή με την Αλίκη προσπαθούν να ανακαλύψουν ποιος κρύβεται πίσω από την εμφάνιση του ψεύτικου πατερούλη στο Μύρο και όλα δείχνουν ότι φτάνουν κοντά στην αλήθεια. Η Μελίνα προς στιγμή διστάζει να εγκαταλείψει τον Αχιλλέα καθώς είναι εpωτευμένη μαζί του. Η Κωνσταντίνα δεν μπορεί να κλείσει μάτι από τις... σeξουαλικές επιδόσεις της Δάφνης και του Μύρου ενώ ο Παύλος είναι πλέον πεπεισμένος πως τα χαλασμένα κρασιά του στην αγορά είναι σαμποτάζ από κάποιον συντοπίτη του. Η Χρυσάνθη εκνευρίζεται όταν μαθαίνει ότι ο Πάτροκλος πηγαινοέρχεται στην Κύπρο. Από την άλλη, η Δήμητρα παίρνει την απόφαση να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και εισβάλει στο σπίτι της Αλεξάνδρας, αιφνιδιάζοντας το Νεκτάριο. Στο μεταξύ... κι ενώ Σήφης μαθαίνει από τον Ανδρέα το όνομα του τοκογλύφου... μια απρόσμενη παρουσία ταράσσει τον Αλκιβιάδη και τον Πάτροκλο τη στιγμή που οι δυο τους συζητούν και σχεδιάζουν τις επόμενες κινήσεις τους και τα "χτυπήματά" τους στην πιάτσα...

ΜΠΡΟΥΣΚΟ Επεισόδιο 643 Τετάρτη 28/12/16 Mprousko,
Μετά την πληροφορία του Ανδρέα ότι ο Αλκιβιάδης είναι μπλεγμένος στο κύκλωμα των τοκογλύφων, ο Σήφης αρχίζει να συνδυάζει τα γεγονότα με τη στάση που κρατά η Άλκηστις απέναντί του. Ο Αχιλλέας είναι αναστατωμένος από την παράξενη συμπεριφορά της Μελίνας. Αγνοώντας, όμως, τα σχέδιά της, πιστεύει πως ότι κι αν συμβαίνει θα το ξεπεράσουν. Η Παναγιώτα αποκαλύπτει στη Δάφνη και την Κωνσταντίνα το μυστικό της σχετικά με το ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας του Μύρου. Ο Παύλος έχει άσχημο καυγά με τον Πάτροκλο με τον οποίο πιάνεται στα χέρια για τη στάση του απέναντι στη Χρυσάνθη. Από την άλλη ο Αντρέας αποφασίζει να βοηθήσει στη διαλεύκανση του σαμποτάζ που έγινε στο καινούργιο κρασί του Παύλου. Όλοι σπεύδουν να προλάβουν τη Στέλλα που αποφάσισε να πέσει με αλεξίπτωτο! Στο μεταξύ η Αλίκη και η Γεσθημανή εισβάλουν κρυφά στο σπίτι του Διαμαντή με σκοπό να βρουν στοιχεία που τον συνδέουν με την υπόθεση του ψευτο-Χαρίδημου. Όμως, λόγω μιας συγκυρίας, εγκλωβίζονται στο σπίτι και δεν μπορούν να φύγουν...

ΜΠΡΟΥΣΚΟ Επεισόδιο 644 Πέμπτη 29/12/16 Mprousko,
Όλοι είναι έκπληκτοι από το τόλμημα της Στέλλας να πηδήξει με αλεξίπτωτο. Ο Διαμαντής επιστρέφει σπίτι του, τη στιγμή που η Γεσθημανή με την Αλίκη παραμένουν εκεί εγκλωβισμένες, διατρέχοντας μεγάλο κινδυνο να τις ανακαλύψει. Ο Ανδρέας, με τον τρόπο του, επιβάλει στην Αναστασία να έχει, έστω και τυπικά, μια πιο ανθρώπινη στάση απέναντι στη Χρυσάνθη. Κατόπιν ο Ανδρέας ταξιδεύει στην Αθήνα προκειμένου να ξεσκεπάσει αυτόν που κρύβεται πίσω από το σαμποτάζ που έγινε στο καινούργιο κρασί του Παύλου. Παράλληλα ο Αλέξης δέχεται νέες απειλές. Ο Διαμαντής στριμώχνεται από το Σήφη και τελικά του ομολογεί τη μισή αλήθεια για την ιστορία του ψευτο-Χαρίδημου. Ο Αλκιβιάδης γίνεται έξαλλος από την αδιαφορία της Άλκηστης απέναντί του και της δείχνει τη βiαιη πλευρά του. Η Μελίνα, χωρίς να πει τίποτα στον Αχιλλέα, φτάνει στα Χανιά και συναντά τον Σήφη με άκρα μυστικότητα.Στο μεταξύ η Αναστασία αντιλαμβάνεται να τριγυρνά στον κήπο της μια αντρική φιγούρα..

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.