Menu
 



Μπρούσκο Επεισόδιο 645 4ος Κύκλος
Η Μελίνα βρίσκεται κρυφά από όλους στα Χανιά και ο Αχιλλέας την ψάχνει. Ο Σήφης την παρακινεί να εξηγήσει και να αποκαλύψει τα σχέδια της στον Αχιλλέα, η Μελίνα όμως παραμένει ανένδοτη. Η Αναστασία καταφέρνει και ακινητοποιεί με όπλο έναν από τους άνδρες που έχει στείλει ο Αλκιβιάδης για να παρακολουθεί το σπίτι της.. παρά όμως τις πιέσεις του Ανδρέα η ίδια αρνείται να πάει στην αστυνομία και να καταγγείλει το γεγονός. Την ίδια στιγμή ο Ανδρέας βρίσκεται σε καλό δρόμο για να ξεδιαλύνει την υπόθεση με το σαμποτάζ στα κρασιά του Παύλου. Η Στέλλα κάνει τα αδύνατα δυνατά να αποδείξει στον Ματθαίο ότι ξεπερνάει τις φοβίες της.. Η Γεσθημανή προσεγγίζει την Άλκηστις σε μια προσπάθεια να τους τα ξαναφτιάξει με τον Σήφη, εκείνη όμως την διώχνει.. ενώ ο Αλκιβιάδης γίνεται εξαιρετικά βίαιος μαζί της. Η Δήμητρα πιέζει και απειλεί τον Νεκτάριο, πως προκειμένου να μην μιλήσει στην Μαρίνα για τη σχέση του με την Αλεξάνδρα, θα πρέπει άμεσα να μεταβιβάσει την περιουσία του στα παιδιά τους.

Μπρούσκο Επεισόδιο 646 4ος Κύκλος
Η Μελίνα δεν μπορεί να φύγει απ΄ τα Χανιά για να επιστρέψει Κύπρο και αναγκάζεται να πει ψέματα στον Αχιλλέα ότι βρίσκεται στην Πάφο. Ο Σήφης, παρά τα δικά του προβλήματα, εξακολουθεί να της συμπαραστέκεται. Η Άλκηστις αποφασίζει να ψάξει στο χρηματοκιβώτιο του Αλκιβιάδη, μήπως βρει τις επιταγές που ενοχοποιούν τον πατέρα της, αλλά τελικά βρίσκει άλλα στοιχεία που της επιβεβαιώνουν το πόσο επικίνδυνος είναι ο Αλκιβιάδης με τις ύποπτες δραστηριότητές του. Όταν η Μελίνα θα επιστρέψει τελικά στην Κύπρο, θα αντιμετωπίσει την επίθεση του Αχιλλέα, που θα την κατηγορήσει για τη στάση της απέναντί του, χρησιμοποιώντας επιχειρήματα που θα θυμώσουν ακόμα περισσότερο τη Μελίνα και θα ισχυροποιήσουν την απόφασή της. Ο Σήφης «καρφώνει» στη Δάφνη την εμπλοκή του Διαμαντή στην υπόθεση του Χαρίδημου και η Δάφνη τρέχει αμέσως να του ζητήσει τον λόγο. Η Στέλλα αποφασίζει να κατανικήσει μια ακόμα φοβία παρασύροντας τον Ματθαίο στο ασανσέρ της εταιρίας του, με πονηρό σκοπό…. Ο Πάτροκλος αποφασίζει να αρπάξει το μωρό της Αλεξάνδρας.

Μπρούσκο Επεισόδιο 647 4ος Κύκλος
Παρά την παρέμβαση της Δήμητρας, το μωρό της Αλεξάνδρας και του Νεκτάριου εξακολουθεί να κινδυνεύει στα χέρια του Πάτροκλου. Η Άλκηστις αντιμετωπίζει για μια ακόμη φορά την βίαιη πλευρά του Αλκιβιάδη, ενώ η απόπειρα του Σήφη να την πλησιάσει πέφτει στο κενό. Στο μεταξύ ο Αχιλλέας, περνάει ευχάριστες οικογενειακές στιγμές αγνοώντας ότι η Μελίνα έχει δρομολογήσει την μόνιμη εγκατάστασή της στα Χανιά, μαζί με τις δύο κόρες τους. Έχοντας βάσιμες υποψίες πλέον ότι ο Διαμαντής εκβίαζε τον Φίλιππο Δανέζη αναγκάζοντάς τον να παριστάνει τον ψευτο-Χαρίδημο, η Κωνσταντίνα, αποφασίζει να συγχωρέσει τον τελευταίο. Η Στέλλα, έχει αφήσει άναυδο τον Ματθαίο, ο οποίος την βλέπει να ξεπερνάει τις φοβίες της τη μια πίσω απ' την άλλη με ταχύτητα.. φωτός! Δήμητρα, Νεκτάριος και Μαρίνα φεύγουν για Γερμανία, με την ελπίδα να σταθεί η Μαρίνα ξανά όρθια στα πόδια της. Παράλληλα, ο Ανδρέας επιστρέφει απ' την Αθήνα, έχοντας μάθει ποιος κρύβεται πίσω από το σαμποτάζ των κρασιών του Παύλου. Έξω απ' το σπίτι της Αναστασίας, τα παλικάρια της κι οι άντρες του Αλκιβιάδη, ανταλλάσσουν πυροβολισμούς, ενώ την ίδια στιγμή στη Κύπρο, ο Αχιλλέας σοκάρεται όταν βλέπει τη Μελίνα με βαλίτσες έτοιμη να φύγει!

Δημοσίευση σχολίου

 
Top