Menu
 



Γαλάτεια επεισόδιο 67
Τα νέα της απαγωγής της Ερατώς σκορπίζονται σε όλο το χωριό. Ο Πετρής είναι εγκλωβισμένος στο ιατρείο με τους ληστές, υπό την απειλή για τη ζωή της μητέρας του αν δεν θεραπεύσει τον ασθενή χωρίς να μάθει κανείς τίποτα για το ποιος είναι ο ασθενής του.Ο Πολυδεύκης και η Φλουρεντζού αρνούνται να μείνουν άπραγοι. Ο μουχτάρης, ο Αντζιουλής και ο Καράγιωρκης προσπαθούν να καταλάβουν τι πήγε λάθος με την απόπειρα δολοφονίας του Johnny, ενώ Ρίτα και Φανούλλα τηρούν σιγήν ιχθύος. Τα νέα φτάνουν και στου Μόρφου. Η Αντρονίκη και η Γαλάτεια έρχονται στο χωριό για να είναι κοντά στα γεγονότα. Η Γαλάτεια παίρνει μια τολμηρή απόφαση.

Γαλάτεια επεισόδιο 68
Ο Χαμπής είναι απαρηγόρητος για τη φυγή του Στεφανή. O Johnny στρέφει τις υποψίες του για τη ληστεία του μεταλλείου και στον μουχτάρη. Η Ρίτα κάνει δεύτερες σκέψεις για την σχέση της με τον Τζόννυ, ενώ ο Αντζιουλής και ο Καράγιωρκης μετά την αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας... σκέφτονται την επόμενη τους κίνηση.Η Πολύμνια και η Αντρονίκη ησυχάζουν με τη σκέψη ότι η Γαλάτεια θέλει ακόμα τον Πετρή. Η Φλουρεντζού ξέρει όλα τα κατατόπια και δίνει πληροφορίες στον Πολυδευκη και το Στράτο για τα λημέρια των ληστών και εκείνοι αναλαμβάνουν δράση. Ο Πετρής και η Γαλάτεια συναντιόνται κάτω από πολύ δύσκολές συνθήκες.

Γαλάτεια επεισόδιο 69
Η Γαλάτεια με την Αντρονίκη επιστρέφουν στου Μόρφου και η Γαλάτεια ξαναρχίζει επαφές με το Λευτέρη, αλλά η Αντρονίκη είναι αποφασισμένη να μην αφήσει να εξελιχθεί αίσθημα μεταξύ τους. Η Γαλάτεια όμως έχει τη σκέψη της στον Πετρή. Καράγιωρκης, Αντζουλής και Στράτος ετοιμάζονται για τη δίκη για τα κτήματα της Μαριγώς. Η κατάθεση του Αντζουλή αφήνει εκτεθημένους τον Καράγιωρκη και τον Μουχτάρη. Ο Χαμπής μαθαίνει ότι ο Στεφανής πήγε στον πόλεμο στην Αίγυπτο και ενημερώνει τη Φανούλλα. Στο μεταξύ ο πληγωμένος ληστής που παρακολουθεί ο Πετρής υποτροπιάζει.

Γαλάτεια επεισόδιο 70
Ο αρχηγός των ληστών είναι αποφασισμένος να σκοτώσει την Ερατώ αν πεθάνει ο συντροφος του, αλλά μία έκπληξη τον περιμένει στο ιατρείο. Η δίκη στην Λεμεσό για τα κτήματα της Μαριγώς, συνεχίζεται. Καράγιωρκης και Αντζουλής τσακώνονται, γιατί ο Αντζουλής έριξε στον Καράγιωρκη και Μιχαηλά, το φταίξιμο για την πλαστογραφία των εγγράφων. Η Γαλάτεια στέλλει την Αντρονίκη στο χωριό, να μάθει νεώτερα, αλλά αυτή αρνιέται να πάει. Ο Στράτος αναλαμβάνει καινούργια αποστολή και η Γαλάτεια και η Αντρονίκη υποψιάζονται τις κινήσεις του.

Γαλάτεια επεισόδιο 71
Η δίκη τελειώνει και η ετυμηγορία εκπλήσσει τους κάτοικους του χωριού. Η Γαλάτεια διερωτάται γιατί η Αντρονίκη πασκίζει τόσο να την απομακρύνει από τον Λευτέρη. Η Πολύμνια μαθαίνει από τον Καράγιωρκη για το γράμμα που στάληκε στη Μαριγώ ήταν ψεύτικο και ποιος κατάστρωσε το σχέδιο και ενημερώνει τον Στράτο, ο οποίος επιτίθεται στον ένοχο. Ο Πολυδεύκης κτυπά τον Μουχτάρη γιατί διασύρει το όνομα του. Ο Λευτέρης γράφει ερωτικό ποίημα για την Γαλάτεια και γίνεται αιτία καυγά ανάμεσα στην Αντρονίκη και την Γαλάτεια.

Γαλάτεια επεισόδιο 72
Η Γαλάτεια αποφασίζει να μην αποκαλύψει το μυστικό που έμαθε για τη μητέρα της. Ο Πετρής φροντίζει την άρρωστη μάνα του κι η Ερατώ αναρρώνει. Ο Πολυδεύκης γυρνά από τη Μόρφου και μαθαίνει τα νεώτερα από την επιδημία. Ο Χαμπής κι η Φανούλα παίρνουν γράμμα από τον Στεφανή. Ο Αντζουλής ζητά από τον Στράτο να μην τον καταγγείλει κι ο Στράτος ζητά ως αντάλλαγμα να δουλέψει στο καμπαρέ και το καΐκι του Αντζουλή, πράγμα που ανησυχεί την Πολύμνια. Η Ρίτα μιλά στον Καράγιωρκη για την εγκυμοσύνη της Φανούλας κι ομολογεί ότι η ίδια ειδοποίησε τον Τζώνη για το μεταλλείο. Η Φλουρεντζού αποφασίζει να μην πηγαίνει στο Αρχοντικό τις γιορτές, για να βοηθά την εγγονή της.

Γαλάτεια επεισόδιο 73
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν. Η Γαλάτεια με την Αντρονίκη επιστρέφουν στο χωριό για τις γιορτές. Ο Καράγιωρκης απειλεί την Πολύμνια και την Αντρονίκη να μην προωθούν την επανασύνδεση της Γαλάτειας με τον Πετρή, ενώ δέχεται και πιέσεις από την Ρίτα για να αναγνωρίσει την κόρη της. Ο Στράτος πηγαίνει στο καμπαρέ για να ξεκινήσει να εργάζεται αφού πρώτα καθησυχάζει την Πολύμνια. Ο μουχτάρης ανησυχεί ιδιαίτερα μετά από επίσκεψη του Johnny και ο Αντζιουλής προσπαθεί να διαχειριστεί τον Στράτο. Η Ερατώ φαίνεται να είναι καλύτερα, ενώ ο Πετρής είναι στεναχωρημένος για την κατάληξη της σχέσης του με τη Γαλάτεια. Η Αννέτα με την Γαλάτεια συζητούν για πρώτη φορά για τον Πετρή. Η Φανούλα έχει ένα ατύχημα ενώ Πετρής και Γαλάτεια ξανασυναντιόνται.

Γαλάτεια επεισόδιο 74
Η Γαλάτεια με την Αντρονίκη επιστρέφουν στου Μόρφου και η Γαλάτεια ξαναρχίζει επαφές με το Λευτέρη, αλλά η Αντρονίκη είναι αποφασισμένη να μην αφήσει να εξελιχθεί αίσθημα μεταξύ τους. Η Γαλάτεια όμως έχει τη σκέψη της στον Πετρή. Καράγιωρκης, Αντζουλής και Στράτος ετοιμάζονται για τη δίκη για τα κτήματα της Μαριγώς. Η κατάθεση του Αντζουλή αφήνει εκτεθειμένους τον Καράγιωρκη και τον Μουχτάρη. Ο Χαμπής μαθαίνει ότι ο Στεφανής πήγε στον πόλεμο στην Αίγυπτο και ενημερώνει τη Φανούλα. Στο μεταξύ ο πληγωμένος ληστής που παρακολουθεί ο Πετρής υποτροπιάζει.

Γαλάτεια επεισόδιο 75
Φλουρεντζού και Ρίτα φοβούνται ότι η Φανούλα θα χάσει το μωρό. Η Γαλάτεια τρέχει να την συναντήσει όπως επίσης και η Αννετα με την Βασιλού η οποία αλλάζει στάση απέναντι της. Ο Αντζιουλής ψάχνει την Ρίτα και την Φανούλα και ο μουχτάρης θέλει να εκδικηθεί τον Τζιόννη για την απόλυση του. Ο Στράτος με τον Πολυδεύκη βάζουν σε εφαρμογή τα σχέδια τους για το καΐκι του Αντζιουλή. Η Πολύμνια και η Αντρονίκη ετοιμάζουν το σπίτι για τα Χριστούγεννα και ευελπιστούν σε επανασύνδεση Γαλάτειας - Πετρή, οι οποίοι ξανασυναντιόνται, ενώ η Αννέτα θα προσπαθήσει να ξαναμπεί ανάμεσα στο ζευγάρι. Η Ερατώ αποφασίζει πει στον Πετρή ότι σκέφτεται να παντρευτεί τον Πολυδεύκη. Ο Καράγιωρκης βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά από νέες πιέσεις από την Ρίτα.

Γαλάτεια επεισόδιο 76
Ο Πετρής σε μία προσπάθεια να τα ξαναφτιάξει με τη Γαλάτεια απολύει την Αννέττα από το ιατρείο. Ο Μιχαηλάς ανησυχεί ότι θα χάσει το μουχταριλίκκι, ενώ ο Πολυδεύκης υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Στράτο. Ο Στράτος θέλει να φέρει δικό του καπετάνιο, για τις περίεργες δουλειές του, ο Αντζουλής όμως επιμένει ότι ο καπετάνιος που έχει στο καΐκι, είναι ο καταλληλότερος για τις δικές του δουλειές.

Γαλάτεια επεισόδιο 77

Γαλάτεια επεισόδιο 78

Γαλάτεια επεισόδιο 79
Η Γαλάτεια αντιμάχεται την άρνηση του πατέρα της και μαζί με τον Πετρή προσπαθούν να βρουν τρόπους να την παρακάμψουν, με την στήριξη της Πολύμνιας και της Ανδρονίκης που αναλαμβάνουν δράση. Πιο δεκτική φαίνεται να είναι πια και η Ερατώ. Ο Καράγιωρκης όμως θέλοντας να ξεφύγει και πάλι από τον κλοιό που στήνεται γύρω του, σκέφτεται μια άλλη λύση.Ο Στράτος αποφασίζει να εξομολογηθεί το μυστικό του στον Πολυδεύκη. Ο Johnny πιέζει την Ρίτα να απαντήσει στην πρόταση του, ενώ η Φανούλλα πιέζει την Φλουρεντζού να μάθει για τον πατέρα της. Ο μουχτάρης για να εκδικηθεί την περιφρόνηση της Αννέτας δέχεται να οργανώσει ο Αντζιουλής την αποπλάνηση της.

Γαλάτεια επεισόδιο 80
Ο Πολυδεύκης και ο Στράτος επιστρέφουν στο χωριό μαζί με την παλιά γνωστή του Πολυδεύκη, η Πολύμνια ανησυχεί για την απουσία του Στράτου. Η Γαλάτεια απελπίζεται όλο και περισσότερο με την άρνηση του πατέρα της, ενώ ο Πετρής διαπιστώνει πόσο σπουδαίο είναι το Κωνσταντινάτο, το δώρο που πήρε από την Φλουρεντζού.Η Ρίτα κι η Φλουρεντζού προσπαθούν να κρατήσουν την Φανούλλα στο χωριό και μακριά από τον Αντζιουλή, ο οποίος άπλωσε τα νύχια του και στην Αννέττα. Ο Καράγιωρκης θέλει με δόλιο τρόπο να εκμεταλευτεί κάτι που δεν του ανήκει, ενώ η Ερατώ κάνει την μεγάλη υπέρβαση όσον αφορά την σχέση της Γαλάτειας με τον Πετρή.

Γαλάτεια επεισόδιο 81
Η Γαλάτεια φοβάται πως ο πατέρας της θα ξεγελάσει τον Πετρή, στο θέμα του Κωνσταντινάτου. Ο Πολυδεύκης ψάχνει για χώρο διαμονής και εργασία για τη γνωστή του. Θα την συναντήσει κι η Ερατώ. Πληθαίνουν οι υποψίες κατασκοπίας εναντίον του Στράτου. Η Ρίτα αποκαλύπτει στον Καράγιωρκη ότι ξέρει πως η Αντρονίκη είναι η μάνα της Γαλάτειας. Αυτός γίνεται έξω φρενών και διώχνει την Αντρονίκη από το σπίτι. Η αντίδραση της Γαλάτειας θα είναι άμεση. Ο Παπάκωστης φέρνει στο ιατρείο του Πετρή την άρρωστη παπαδιά. Στο νοσοκομείο, που του συνιστά να την πάρει, συναντά την Αννέττα, η οποία εργάζεται πια εκεί, κανονική νοσοκόμα.

Γαλάτεια επεισόδιο 82
Ο Καράγιωρκης επιμένει να μη θέλει την Αντρονίκη πίσω, και η Γαλάτεια με τη σειρά της απειλεί πως θα φύγει από τη σπίτι αν δεν επιστρέψει πίσω η αληθινή της μητέρα. Στο πλευρό της βρίσκεται και ο Πετρής και η Φλουρεντζού. Καθώς η Ευμορφία μένει για ένα βράδυ στην Ερατώ, οι δυο γυναίκες γνωρίζονται καλύτερα κι η Ευμορφία αποκαλύπτει κάτι που βάζει σε σκέψεις τον Πολυδεύκη. Ο Στράτος πλησιάζει περισσότερο την Πολύμνια. Η Ρίτα νιώθει άσχημα σχετικά με την Αντρονίκη, ενώ ο Αντζουλής την προτρέπει άλλη μια φορά να φέρει από το χωριό τη Φανούλα. Ο Καράγιωρκης σχεδιάζει προξενιό για την Γαλάτεια

Γαλάτεια επεισόδιο 83
Ο Καράγωρκης πηγαίνει στο Ακρωτήρι μαζί με τον Μουχτάρη για να γνωρίσει τον διοικητή του στρατοπέδου. Η Γαλάτεια είναι πολύ θυμωμένη με τον πατέρα της γιατί έδιωξε την Αντρονίκη από το κονάκι και γιατί επιμένει να την παντρέψει με ένα άρχοντα, που όμως δεν αποκαλύπτει ποιος είναι. Η Γαλάτεια κι ο Πετρής προσπαθούν αν δουν πως θα ξεπεράσουν αυτό το νέο εμπόδιο στη σχέση τους.. Η Αννέττα συμπαραστέκεται του Παπάκωστη και φροντίζει την άρρωστη γυναίκα του. Ο Παπάκωστης την συμβουλεύει να προσέχει από τον Αντζουλή. Η Ευμορφία με την βοήθεια του Πολυδεύκη βρίσκει ένα δωμάτιο να μείνει. Επισκέπτεται τον Στράτο για να τον βολιδοσκοπήσει και για να στείλει μήνυμα στον γιο της. Η Ερατώ που έμαθε την ύπαρξη του γιου της Ευμορφίας προβληματίζεται

Γαλάτεια επεισόδιο 84
Μετά τον καυγά που είχε με τον Καράγιωρκη, η Γαλάτεια πηγαίνει να μείνει στο σπίτι του Πολυδεύκη. Ο Καράγιωρκης αρρωσταίνει κι η Πολύμνια ζητά την βοήθεια του Πετρή, ο οποίος στη συνέχεια ενημερώνει Γαλάτεια. Εκείνη ανησυχεί αλλά δεν θέλει να τον δει. Ο Johnny έχει ένα περιοδικό με φωτογραφίες που έβγαλε ο Στεφανής στον πόλεμο.Ο Χαμπής κι η Φανούλα χαίρονται γιατί αυτό σημαίνει πως ο Στεφανής ζει. Ο Χαμπής βολιδοσκοπεί την Αννέττα για να μάθει τι συμβαίνει με τον Αντζουλή. Η Ερατώ κάνει διάφορες υποθέσεις για την παλιά σχέση Πολυδεύκη και Ευμορφίας. Η Γαλάτεια επισκέπτεται το κονάκι και συναντά παρά την θέληση της τον Καράγιωρκη...

Δημοσίευση σχολίου

 
Top