[recent][featured2 autoplay]

Osa den xereis 73-74-75-76-77-78-79-80

A+ A-


Γαλάτεια επεισόδιο 73
Η Γαλάτεια αποφασίζει να μην αποκαλύψει το μυστικό που έμαθε για τη μητέρα της. Ο Πετρής φροντίζει την άρρωστη μάνα του κι η Ερατώ αναρρώνει. Ο Πολυδεύκης γυρνά από τη Μόρφου και μαθαίνει τα νεώτερα από την επιδημία. Ο Χαμπής κι η Φανούλα παίρνουν γράμμα από τον Στεφανή. Ο Αντζουλής ζητά από τον Στράτο να μην τον καταγγείλει κι ο Στράτος ζητά ως αντάλλαγμα να δουλέψει στο καμπαρέ και το καΐκι του Αντζουλή, πράγμα που ανησυχεί την Πολύμνια. Η Ρίτα μιλά στον Καράγιωρκη για την εγκυμοσύνη της Φανούλας κι ομολογεί ότι η ίδια ειδοποίησε τον Τζώνη για το μεταλλείο. Η Φλουρεντζού αποφασίζει να μην πηγαίνει στο Αρχοντικό τις γιορτές, για να βοηθά την εγγονή της.

Γαλάτεια επεισόδιο 74
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν. Η Γαλάτεια με την Αντρονίκη επιστρέφουν στο χωριό για τις γιορτές. Ο Καράγιωρκης απειλεί την Πολύμνια και την Αντρονίκη να μην προωθούν την επανασύνδεση της Γαλάτειας με τον Πετρή, ενώ δέχεται και πιέσεις από την Ρίτα για να αναγνωρίσει την κόρη της. Ο Στράτος πηγαίνει στο καμπαρέ για να ξεκινήσει να εργάζεται αφού πρώτα καθησυχάζει την Πολύμνια. Ο μουχτάρης ανησυχεί ιδιαίτερα μετά από επίσκεψη του Johnny και ο Αντζιουλής προσπαθεί να διαχειριστεί τον Στράτο.
Η Ερατώ φαίνεται να είναι καλύτερα, ενώ ο Πετρής είναι στεναχωρημένος για την κατάληξη της σχέσης του με τη Γαλάτεια. Η Αννέτα με την Γαλάτεια συζητούν για πρώτη φορά για τον Πετρή. Η Φανούλα έχει ένα ατύχημα ενώ Πετρής και Γαλάτεια ξανασυναντιόνται.

Γαλάτεια επεισόδιο 75
Η Γαλάτεια με την Αντρονίκη επιστρέφουν στου Μόρφου και η Γαλάτεια ξαναρχίζει επαφές με το Λευτέρη, αλλά η Αντρονίκη είναι αποφασισμένη να μην αφήσει να εξελιχθεί αίσθημα μεταξύ τους. Η Γαλάτεια όμως έχει τη σκέψη της στον Πετρή. Καράγιωρκης, Αντζουλής και Στράτος ετοιμάζονται για τη δίκη για τα κτήματα της Μαριγώς.Η κατάθεση του Αντζουλή αφήνει εκτεθειμένους τον Καράγιωρκη και τον Μουχτάρη. Ο Χαμπής μαθαίνει ότι ο Στεφανής πήγε στον πόλεμο στην Αίγυπτο και ενημερώνει τη Φανούλα. Στο μεταξύ ο πληγωμένος ληστής που παρακολουθεί ο Πετρής υποτροπιάζει.

Γαλάτεια επεισόδιο 76
Φλουρεντζού και Ρίτα φοβούνται ότι η Φανούλα θα χάσει το μωρό. Η Γαλάτεια τρέχει να την συναντήσει όπως επίσης και η Αννετα με την Βασιλού η οποία αλλάζει στάση απέναντι της. Ο Αντζιουλής ψάχνει την Ρίτα και την Φανούλα και ο μουχτάρης θέλει να εκδικηθεί τον Τζιόννη για την απόλυση του. Ο Στράτος με τον Πολυδεύκη βάζουν σε εφαρμογή τα σχέδια τους για το καΐκι του Αντζιουλή. Η Πολύμνια και η Αντρονίκη ετοιμάζουν το σπίτι για τα Χριστούγεννα και ευελπιστούν σε επανασύνδεση Γαλάτειας - Πετρή, οι οποίοι ξανασυναντιόνται, ενώ η Αννέτα θα προσπαθήσει να ξαναμπεί ανάμεσα στο ζευγάρι. Η Ερατώ αποφασίζει πει στον Πετρή ότι σκέφτεται να παντρευτεί τον Πολυδεύκη. Ο Καράγιωρκης βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά από νέες πιέσεις από την Ρίτα.

Γαλάτεια επεισόδιο 77
Ο Πετρής σε μία προσπάθεια να τα ξαναφτιάξει με τη Γαλάτεια απολύει την Αννέττα από το ιατρείο. Ο Μιχαηλάς ανησυχεί ότι θα χάσει το μουχταριλίκκι, ενώ ο Πολυδεύκης υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Στράτο. Ο Στράτος θέλει να φέρει δικό του καπετάνιο, για τις περίεργες δουλειές του, ο Αντζουλής όμως επιμένει ότι ο καπετάνιος που έχει στο καΐκι, είναι ο καταλληλότερος για τις δικές του δουλειές.

Όσα δεν ξέρεις επεισόδιο 78
Η Κάτια εξομολογείτε στην Αμαλία ότι θυμήθηκε σχεδόν τα πάντα όπως και την σχέση της με τον Θωμά. Η Χαρά λέει στον Κωνσταντίνο και στην Άννα ότι θέλει τα χρήματα από τον Λίβανο για να τα μοιράσει στις οικογένειες που αδίκησε ο πατέρας της και αυτοί την προειδοποιούν ότι έτσι απλά οδηγείτε προς την καταστροφή. Ο Τύπος που παρακολουθεί τη Χαρά ενημερώνει τον Στέλιο για την συνάντησή της με τον Κωνσταντίνο. Ο Θωμάς λέει στον Γιώργη ότι αποφάσισε να μετακομίσει στο πατρικό του σπίτι και αυτός μάταια προσπαθεί να τον μεταπείσει. Τέλος η Αμαλία μετά από πολύ προσπάθεια αποφασίζει να του πει όλη την αλήθεια για το ότι ο Πάρης και η Κατερίνα είναι παιδιά του.

Επεισόδιο 79
Ο Θωμάς και η Αμαλία μένουν ξάγρυπνοι συζητώντας το τι θα κάνουν από εδώ και πέρα με τον Πάρη και την Κατερίνα. Ο Θωμάς πιστεύει ότι πρέπει να τους το πουν, ενώ η Αμαλία όχι. Ο Μιχάλης και ο Σωκράτης προσπαθούν να αφήσουν το παρελθόν πίσω και να θέσουν τέλος στο θέμα Αλέξανδρος-Μαρίνα. Ο Στέλιος λέει στον Κωνσταντίνο ότι τον είδε με μια κοπέλα, και ο Κωνσταντίνος, προσπαθεί να τα καλύψει. Τα προβλήματα στην σχέση Πάρη-Σάντυ άρχισαν, μιας και που τα ωράρια τους δεν συμβαδίζουν. Ο Πάρης από τη άλλη ζητά τη βοήθεια του Αποστόλη γιατί θέλει να εκμεταλλευτεί κάτι μαγαζιά στη Λεμεσό, το μόνο που αυτά τα μαγαζιά δεν τους ανήκουν πια. Ο Κωνσταντίνος ενημερώνει την Άννα ότι πρέπει να είναι πολύ προσεχτικοί, γιατί ο Στέλιος τους παρακολουθεί. Τέλος ο Στέλιος ενημερώνεται ότι όντως η Αμαλία δεν του έφερε ότι της ζήτησε, αλλά πολύ λιγότερα απ' τη μισή τους περιουσία.

Όσα δεν ξέρεις Επεισόδιο 80
Ο Πάρης μετά από μια όμορφη κουβέντα που είχε με την Σάντυ την πηγαίνει να γνωρίσει τη γιαγιά του. Η Κάτια χαίρεται που την βλέπει, αλλά ρωτάει τον Πάρη για την Εύα και η Σάντυ σοκάρεται από αυτό που ακούει. Ο Γιώργης λέει στη Μαρία ότι ο Θωμάς θα ήθελε να κάνει τεστ DNA και η Μαρία συμφωνώντας μαζί του το προτείνει στην Αμαλία, η οποία βέβαια προσβάλλεται με το άκουσμα αυτού. Ο Βασίλης όντας ανήσυχος από την συμπεριφορά του Μάνου το λέει στα κορίτσια και αυτές ανησυχούν. Η Άννα παίρνει τηλέφωνο το Γιώργο να πάει να του μιλήσει εκείνος. Η Κάτια ζητάει από την Αγγελική να την βοηθήσει να βρει ποιο είναι αυτό το παιδί που θυμάται, καθώς είναι πεπεισμένη πλέον πως είχε και άλλο παιδί και εκείνη δέχεται με χαρά.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.