Menu
 


Τα πέντε κλειδιά – Επεισόδιο 109
Ο Λεωνίδας αφήνει στη Βέρα ένα τρυφερό σημείωμα κι ο Τζίμης, άλλο ένα ποίημα στη Σούγκαρ. Η Μαρία αποφασίζει να γίνει μυστηριώδης. Η Κίκα στριμώχνει τον Ηλία απαιτώντας να μάθει ποιος είναι ο πατέρας της Σούγκαρ. Ο Ορέστης ψάχνει τρόπο να ανοίξει το e-mail της Κυβέλης, την ώρα που εκείνη ψάχνει ένα μικρό, νεκρό κορίτσι.

Τα πέντε κλειδιά – Επεισόδιο 110
Η Σούγκαρ και ο Πάρης φτάνουν στο δημαρχείο μαζί. Είναι η μέρα του γάμους τους και ο Τζίμης δεν αν΄τεχει να είναι παρόν. Ωστόσο βρίσκει τον ηλία και τον παροτρύνει να πάει στο γάμο της Σούγκαρ, ως πατέρας της. Η Λιάνα φεύγει άρον-άρον για να μη χάσει τη δουλειά της κι ο Αλέξανδρος ανησυχεί για κείνη. Ο Ορέστης λαμβάνει ένα απειλητικό, για τη ζωή του, σημείωμα. Η Κατερίνα προτρέπει την Κυβέλη να ελέγξει τον αποστολέα των e-mail, με μια ερώτηση παγίδα που μόνο ο πραγματικός Ρήγας θα ήξερε να απαντήσει.

Τα πέντε κλειδιά – Επεισόδιο 111
Ο Ηλίας βρίσκεται στο δημαρχείο, αμήχανος μπροστά στη Σούγκαρ, που του ζητά να παραδεχτεί ότι είναι ο πατέρας της. Ο Ορέστης προσπαθεί να εξαγοράσει πληροφορίες από την Κατερίνα, για την Κυβέλη. Ο Νικολάου πέφτει στην παγίδα της Κυβέλης που καταλαβαίνει πια ότι ο αποστολέας των e-mail δεν είναι ο ρήγας αλλά κάποιος που θέλει να την χωρίσει από τον άντρα της. Ο Ηλίας κάνει δώρο στη Σούγκαρ, ένα σπίτι. Στη ζωή του Σέργιου μπαίνει μια γοητευτική και επικίνδυνη γυναίκα. Ο Ορέστης αποκτά πρόσβαση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Κυβέλης και διαβάζει την αλληλογραφία της με τον υποτιθέμενο Ρήγα.

Τα πέντε κλειδιά – Επεισόδιο 112
Ο Ορέστης τρελός από ζήλεια, αποφασίζει να χωρίσει με την Κυβέλη κι αυτή είναι μια πληροφορία που κάνει το Τζίμη και το Νικολάου τρελούς από ευτυχία. Η Νάντια ονειρεύεται μια καινούρια ζωή μαζί με τον Αλέξανδρο αλλά εκείνος αποφασίζει να φύγει για λίγες μέρες στις Βρυξέλλες. Η Σούγκαρ επιστρέφει τα κλειδιά του Ηλία και αρνείται το δώρο του. Η Κίκα μαθαίνει ότι της χάρισε ένα σπίτι και ταράζεται. Αποφασίζει να ενημερώσει η ίδια την Κυβέλη ότι έχει μία αδερφή. Ωστόσο η τέταρτη εντολή πλησιάζει.

Τα πέντε κλειδιά – Επεισόδιο 113
Ο Τζίμης κερδίζει το λαχείο και διεκδικεί ξανά τη Σούγκαρ. Στη ζωή του Πάρη, αλλά και της Σούγκαρ, μπαίνει ένας πολλά υποσχόμενος τύπος, ο Βίκτωρας. Ο Ορέστης ζητά διαζύγιο και η Κυβέλη λαμβάνει μια παράξενη προειδοποίηση για την τέταρτη εντολή που θα την οδηγήσει στο τέταρτο κλειδί αλλά και στο θάνατο. Ωστόσο δεν είναι μόνο η δική της ζωή σε κίνδυνο. Ο Σέργιος βρίσκεται κοιμάται ενώ ένα όπλο είναι στραμμένο πάνω του.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top