[recent][featured2 autoplay]

Moiraia elxi greek subs 23-24-25-26-27-28-29-30

A+ A-


Μοιραία Έλξη Επεισόδιο 23
Η Ανταλέτ δεσμεύεται πως δεν θα μαθευτεί από αυτούς.. ενώ η Σουχάν κορνάρει γιατί ο Τζεσούρ την έκλεινε.. και ο Τζεσουρ της λέει πως την έκλεισε γιατί ήθελε να την δει για να μάθει πως είναι το πόδι της και η Σουχάν του λέει πως θέλει να πάρει το αυτοκίνητό του για να φύγει και τότε ο Τζεσούρ που παίρνει ένα μπουκέτο κόκκινα λουλούδια της ζητάει συγνώμη και η Σουχάν πάει να τα πάρει ενώ ο Τζεσούρ της λέει πως δεν είναι για εκείνη.. και η Σουχάν εκνευρίζεται περισσότερο..
Μοιραία Έλξη Επεισόδιο 24
Ο Τζεσουρ ακολουθεί την Σουχάν η οποία μονολογεί πως πρόκειται για τρελό.. για ένα εντελώς τρελό.. και η Σουχάν στη στροφή τον βλέπει στον παράλληλο δρόμο να την χαιρετάει.. Η Τζαχιντέ μιλάει στον τηλ με τον Κορχάν και μαθαίνει που είναι ενώ εκείνη πηγαίνει κάπου που έχει ραντεβού.. και δίνει το τεστ εγκυμοσύνης σε μια άλλη γυναίκα που μάλλον εκείνη είναι έγκυος.. και εκείνη της λέει πως για τους επόμενους 9 μήνες εκείνη θα είναι η πιο στενή της φίλη..Ο Ταχσίν έριξε την ταμπέλα που είχε βάλει ο Τζεσούρ και έγραφε το όνομά του.
Μοιραία Έλξη Επεισόδιο 25
Ο Κορχάν έφτασε στο κλαμπ και ήρθε και η Τζαχιντέ και του δείχνει το τεστ εγκυμοσύνης λέγοντάς του πως είναι τελικά έγκυος.. και μας δείχνει σε φλας μπακ την άλλη κοπέλα που είναι αληθινά έγκυος να συστήνεται στην γιατρό ως Τζαχιντέ και ο Κορχάν αγκαλιάζει την γυναίκα του και της στριφογυρνάει από την χαρά του ενώ εκείνη πέφτει επάνω στον Τζεσούρ και την δικηγόρο που τον συνοδεύει.. και αναρωτιέται αν είναι η αγαπημένη του..Και η συνοδός του Τζεσούρ τον ρωτάει αν είναι εδώ όλη η εν λόγω οικογένεια που θέλει να τους δει και ο Τζεσούρ της λέει πως όχι αλλά να κάνει υπομονή.
Μοιραία Έλξη Επεισόδιο 26
Η οικογένεια γιορτάζει το γεγονός με πυροτεχνήματα και σαμπάνιες και οι άλλοι χειροκροτούν ενώ η Τζαχιντέ τους λέει πως σήμερα το έκρυψε από όλους ενώ η Σουχάν της λέει πως κι εκείνη κράτησε το μυστικό τους.. και ο Μπουλέντ προτείνει στη Σουχάν πως θα ήθελε να μπορούσαν να απομονωθούν..Η Σερίν είναι με τον Κεμάλ κι εκείνος της δείχνει το σιδερένιο αντικείμενο που πλήγωσε την Ναζλί και έγινε αιτία να κινδυνέψει η Σουχάν..
Μοιραία Έλξη Επεισόδιο 27
Και ο Κορχάν λέει πως σήμερα είδε τον Τζεσούρ σε ένα μπαρ με την συνοδό του μια όμορφη δικηγόρο.. και η Σουχάν δείχνει να θορυβείται από το νέο ενώ προσπαθεί να παραστήσει την ήρεμη και ο Ταχσίν λέει πως δεν θέλει να ακούει για τον τύπο..Ο ταχσίν με τον Κορχάν ξαναρίχνουν την ξύλινη ταμπέλα που έχει βάλει ο Τζεσούρ με το επίθετό του και γελάνε..Η Σουχάν ψάχνει και βλέπει φωτό από το χτεσινό βράδυ στο κλαμπ του Τζεσούρ με την συνοδό του..Ο Ταχσίν κάτι υπέγραψε και χαίρονται ..
Μοιραία Έλξη Επεισόδιο 28
Η Τζαχιτνέ πηγαίνει σε ένα διαμέρισμα την κοπέλα που είναι έγκυος και της λέει πως όλα τα έξοδά της από εδώ και μπρος θα τα κανονίζει εκείνη.. αλλά θα πρέπει να προσέξει μη τυχόν πάθει τίποτε το παιδί και η άλλη της λέει πως κι εκείνη θα πρέπει να προσέχει ενώ η Τζαχιντέ της δίνει ένα μάτσο χρήματα και η άλλη χαίρεται..Ο Ταχσιν κανόνισε προφανώς το ζήτημα με άλλο τρόπο και κάποιος κατέδωσε τον τύπο που είχε αρνηθεί να κάνει αυτό που του ζητούσε ..
Μοιραία Έλξη Επεισόδιο 29
Ο Μπουλέντ λέει στην Σουχάν να απομονωθούν λιγάκι αλλά εκείνη του λέει πως έχει δουλειά τώρα..Η Τζαχιντέ μιλάει στο τηλέφωνο με την παρένθετη μητέρα η οποία τρέχει και της λέει να προσέχει..Ο Κεμάλ ενημερώνει τον Τζεσούρ πως του έδωσαν αυτό και πως τους έχουν κόψει το ηλεκτρικό.. και ο Τζεσουρ αντιλαμβάνεται πως όλα αυτά είναι η μέθοδος εκβιασμού που έχει επιλέξει ο Ταχσίν να χρησιμοποιήσει προκειμένου να τον εξαναγκάσει να φύγει από εκεί και λέει στον Κεμάλ πως δεν θα πρέπει να ανησυχεί και θα το τακτοποιήσει αυτός το θέμα.Η Μιχριμπά πάει στον Ταχσίν κι εκείνος της λέει πως την αγαπάει για να την πειράξει ενώ της λέει άντε πες μου χρόνια πολλά κι εκείνη του κάνει αστείο ενώ τον ειδοποιεί πως έρχεται η κα. Ανταλέτ η οποία του εύχεται χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα .. και η Σουχάν καλωσορίζει την Ανταλέτ.. ενώ η Μιχριμπά λέει πως κανονικά δεν θα έπρεπε αυτή η γυναίκα να είναι εκεί .. και ο Μπουλέντ λέει στην Σουχάν να μιλήσουν λιγάκι κι εκείνη συμφωνεί ενώ μπουκάρει στην φιέστα ο Τζεσούρ και η Σουχάν μένει να τον κοιτάζει .. και
Μοιραία Έλξη Επεισόδιο 30
O Τζεσούρ λέει Ταχσίν κολούντα είναι ο Τζεσούρ Αλεντέλογλου και ο Ταχσίν τον καλωσορίζει και ο Τζεσούρ του λέει πως αν ήθελες να με καλωσορίσεις δεν θα μου έκανες αυτά που κάνεις.. και του δίνει την έξωση σχισμένη στο χέρι και ο Ταχσίν φωνάζει τον δικηγόρο του ο οποίο λέει πω είχε υποθηκευμένο το σπίτι και πως δεν είναι έγκυρη η πώληση ενώ ζητάει από τον Τζεσούρ να του δώσει πολλά περισσότερα χρήματα και θα είναι δικό του ενώ ο Τζεσούρ λέει πως μπροστά σε όλους θα πει κάποια πράγματα και λέει και στον εισαγγελέα ακόμα μπροστά να ερευνήσουν την πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει τότε και όλα τα υπόλοιπα που εκείνος έκανε την οικογένειά του και την κατέστρεψε.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.