Menu
 



Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 152
Ο αιφνίδιος θάνατος της Μάρθας σοκάρει και γεμίζει θλίψη τους πάντες, δημιουργεί όμως και νέες ισορροπίες. Ταυτόχρονα ο Αντώνης και η Σίλα ολοκληρώνουν τη σχέση τους και η Αφροδίτη, χωρίς δεύτερη σκέψη, κάνει τις απειλές της πραγματικότητα. Εν τω μεταξύ η εξαφάνιση του Αρτέμη, προβληματίζει την Μαρουσώ, τον Φίλιππο και τον πατέρα του Αντώνη, μέχρι τη στιγμή που μία αναπάντεχη είδηση τους προσγειώνει απότομα. Την ίδια στιγμή η Αρετή μεταφέρει στον Παύλο κάποιες υποψίες για τον Ορέστη, που του δημιουργούν ανησυχία. Λίγο αργότερα η Ελισάβετ αποδεικνύει περίτρανα, πως δεν έχει ξεπεράσει το θέμα της, με την σχέση της Αγάπης και του Ορέστη. Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 153
Η Μαρουσώ συνειδητοποιεί, ότι το όνειρό της να ανοίξει την ταβέρνα της εξανεμίστηκε, μαζί με τα λεφτά που της έκλεψε ο μεσίτης. Η Ελισάβετ καταλαβαίνει ότι η σχέση της αδελφής της με τον Ορέστη είναι τόσο σοβαρή, που θα τον παντρευτεί στα αλήθεια. Ο Αντώνης βλέποντας ότι η Αφροδίτη δεν πρόκειται να φύγει από το σπίτι για να τον εκδικηθεί, ξεπερνάει τα όριά του και βιαιοπραγεί εις βάρος της. Και μπορεί η Σίλα να τον συγχωρέσει, αλλά ο νόμος αυτή τη φορά θα είναι εναντίον του. Μια ακόμα ίντριγκα από την πλευρά της Ελισάβετ προς τον Ορέστη αποκαλύπτεται και πέφτει στο κενό.. Την ίδια στιγμή η Αλίκη προσπαθεί να διαχειριστεί τις τύψεις της που δεν μπόρεσε να βοηθήσει την Μάρθα κι ο Αμβρόσιος την παρηγορεί.
Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 154
Ο αστυνομικός συλλαμβάνει τον Αντώνη και η Σίλα μένει άφωνη με αυτό που συμβαίνει. Στο μεταξύ, η Αλίκη παρακαλάει τον Αμβρόσιο να της πει πόσο χρόνο ζωής έχει ακόμα ο Παύλος.. Η Αφροδίτη, έξαλλη με τον Αντώνη, δηλώνει ότι δεν θα φύγει από το σπίτι.. Η Αγάπη ζητάει μια χάρη από τον Παύλο, καθώς θέλει να συγκατοικήσει με τον Ορέστη για δέκα μέρες. Η Αρετή καβαλάει το καλάμι, λόγω επιτυχίας στον καφέ και λέει ότι θα κάνει ακόμη μια μεγάλη πρόβλεψη! Η Αλίκη συμμετέχει σε μια σύσκεψη στην εταιρία και διορθώνει την Αγάπη σε ένα επιχειρηματικό σχέδιο.. Η Ελισάβετ πάει στο σπίτι της Αγάπης, που συζεί με τον Ορέστη και της λέει ότι είναι ερωτευμένη μαζί του!
Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 155
Η Αγάπη αντιδρά εντελώς ψυχρά και κλείνει την πόρτα στα μούτρα της Ελισάβετ. Από την στενοχώρια της, η Ελισάβετ δεν γυρίζει σπίτι και ο Παύλος με την Αλίκη ανησυχούν πολύ για ακόμα μια φορά. Στο μεταξύ, ο Φίλιππος παίρνει κάποια πολύ καλά νέα που έχουν σχέση με τον μεσίτη που τους έκλεψε τα λεφτά. Λίγο αργότερα, η Φραντζέσκα επισκέπτεται τον Φίλιππο στον εκδοτικό και έχει μια έκρηξη θυμού. Η Αρετή πείθει την Λαμπρινή ότι αρέσει στον περιπτερά και ξεκινάει μια καινούρια ερωτική ιστορία. Ο Αντώνης δηλώνει ότι το πάει στα σοβαρά με τη Σίλα και την αιφνιδιάζει αρκετά. Ο Παύλος εξομολογείται στην Αλίκη ότι δεν έχει πολύ χρόνο ζωής.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top