Menu
 



Ζωές Παράλληλες Επεισόδιο 39
Ενώ η Καντέρ δέχεται να βοηθήσει στην επέμβαση της Ντερίν, η Είλούλ αναγκάζεται να υποκύψει στον εκβιασμό της Ναζάν και να πει «αντίο» στον Σερκάν προκειμένου να βγάλει τη μητέρα της από τη φυλακή. Στο μεταξύ, οι αποκαλύψεις που κάνει η Ντεφνέ στους δημοσιογράφους για την οικογένεια της Μεράλ στέκονται αφορμή για να βρει ξανά η κοπέλα τη μητέρα της, η οποία χρόνια πριν την είχε απαρνηθεί!Δύο αστυνομικοί έρχονται να συλλάβουν τη Μεσουντέ, μια που δεν πληρώθηκε η εγγύηση για την αποφυλάκιση του Κεμάλ, και αυτός με τη σειρά του πηγαίνει στο ορφανοτροφείο με την Μπουσρά και το γιο του και παρακαλεί την Εϊλιούλ να σώσει την κατάσταση. Αυτή, πάλι, στρέφεται στη Ναζάν, η οποία δέχεται να της δώσει το ποσό που χρειάζεται για να βγάλει τη μητέρα της από τη φυλακή, αρκεί να μείνει μακριά από τον Σερκάν. Στο μεταξύ, ο Γκιοκχάν μαθαίνει ότι ο Μπουράκ ήταν αυτός που κλείδωσε την πόρτα της τουαλέτας στο κλαμπ όπου έγινε ο σχολικός χορός και καβγαδίζει άσχημα μαζί του.

Ζωές Παράλληλες – Επεισόδιο 40
Έπειτα, τον καταδίδει στην Αστυνομία, κρίνεται προφυλακιστέος και όταν η Τζεμρέ πηγαίνει να τον ρωτήσει γιατί το έκανε, εκείνος της ζητά συγγνώμη και της ζητά βοήθεια προκειμένου να βγει από τη φυλακή. Η Μπανού από τη μεριά της προσκαλεί την Καντέρ στο σπίτι για να της ζητήσει να βοηθήσει την Ντερίν στην επέμβαση που πρέπει να κάνει. Αυτή υπόσχεται στη μικρή της αδερφή ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να γίνει καλά και η Μπανού, συγκινημένη, της λέει: «Σε ευχαριστώ, κόρη μου». Η Καντέρ ακούει αυτή τη λέξη για πρώτη φορά, όμως, ξεκαθαρίζει στη μητέρα της ότι δεν το κάνει για εκείνη αλλά για την Ντερίν, η οποία δεν φταίει σε τίποτα…Όταν πηγαίνουν όλοι μαζί στο νοσοκομείο για να προχωρήσει η διαδικασία, ο Σεντάτ τη διαβεβαιώνει πως θα πάρει αμοιβή για το μόσχευμα που θα δώσει και η Σονγκιούλ αντιδρά, λέγοντας ότι η φίλη της δεν το κάνει όλο αυτό για τα λεφτά του. Η αντίδραση της κοπέλας, μαζί με τη στάση της Μπανού, τον εξοργίζουν και τον βοηθούν να πάρει την οριστική του απόφαση για το μέλλον του γάμου τους. Στο μεταξύ, η Μπουσρά παίρνει τον αδελφό της αγκαλιά και πηγαίνει να βρει την Εϊλιούλ. Αυτή, θέλοντας να κρατήσει τα μικρότερα αδέλφια της μακριά από τον Κεμάλ, ζητά τη βοήθεια της Χεντιγέ, η οποία της δίνει ένα χέρι ώστε να τα βάλει μαζί της στο θάλαμο. Αφού τα τακτοποιεί, βγάζει τη μητέρα της από τη φυλακή και έπειτα, όπως υποσχέθηκε στη μητέρα του, λέει στον Σερκάν πως όλα τελείωσαν μεταξύ τους…

Ζωές Παράλληλες – Επεισόδιο 41
Η Μπανού πηγαίνει στο νοσοκομείο να δει την Ντερίν, όμως μαθαίνει ότι, πριν απ' αυτήν, ήρθε ο πατέρας της και την πήρε. Ξαφνιασμένη, τρέχει έξω, τους βλέπει στο αυτοκίνητο ζητά από τον άντρα της εξηγήσεις, όμως, εκείνος της μιλάει σκληρά και της λέει ότι έχει πάρει πια την απόφαση να τη χωρίσει. Πίσω στο σχολείο, η Μεράλ ετοιμάζεται να δώσει συνέντευξη σε ένα περιοδικό σχετικά με το διαγωνισμό τραγουδιού, όταν την προλαβαίνει η Ντεφνέ, λέγοντας στους δημοσιογράφους ότι αυτό το κορίτσι δεν έχει οικογένεια, αφού δεν την ήθελαν ούτε η μητέρα της ούτε ο πατέρας της. Έτσι, όταν πια έρχεται η Μεράλ, οι δημοσιογράφοι της κάνουν λίγες ερωτήσεις για το διαγωνισμό και επιμένουν πολύ περισσότερο στο ζήτημα της ορφάνιας της, φέρνοντάς τη σε δύσκολη θέση…Όσο για την Ντεφνέ, συνεχίζει το… έργο της, καταφέρνοντας να επηρεάσει και τον Γκιοκχάν, στον οποίο λέει ότι η Τζεμρέ θα τον βλέπει πάντα ως το γιο της καθαρίστριας. Αυτή, από τη μεριά της προσπαθεί να τον πείσει ότι έχει αλλάξει, όμως, εκείνος είναι πια τελείως αρνητικός απέναντι της. Στο μεταξύ, η Μεσουντέ έχει επιστρέφει πια στο σπίτι και δεν αργεί να ανπληφθεί πού βρήκε η κόρη της τα χρήματα για να τη βγάλει από τη φυλακή. Έτσι, βρίσκει τη Ναζάν και της προτείνει να δουλέψει στην κουζίνα για να ξεπληρώσει το χρέος. Και ο Σερκάν, όμως, μαθαίνει γρήγορα την αλήθεια για τον εκβιασμό της μητέρας του και τρέχει να πει για άλλη μία φορά στην Εϊλούλ πόσο την αγαπά.

Ζωές Παράλληλες – Επεισόδιο 42
Η Μεράλ βλέπει τη συνέντευξή της και το όλο θέμα που την ακολουθεί στην εφημερίδα και στενοχωριέται, αλλά η Φεριντέ σπεύδει να της πει πως δεν έχει κάνει τίποτα για να ντρέπεται. Τη συνέντευξη, όμως, διαβάζει και μια άγνωστη γυναίκα, η οποία στη συνέχεια πηγαίνει στο ορφανοτροφείο να βρει την κοπέλα και της λέει: «Εγώ είμαι η μητέρα σου». Η Μεράλ δεν θέλει να πιστέψει πως αυτή είναι η αλήθεια και η Σελμά που ξέρει πως δεν μπορεί να την πιέσει, της αφήνει το νούμερο και τη διεύθυνσή της για να επικοινωνήσει η ίδια μαζί της. Στο μεταξύ, ο Κεμάλ, μη μπορώντας άλλο να βλέπει την Εϊλούλ μαζί με τον Σερκάν, καταστρέφει το ραντεβού τους και προσβάλλει τον μικρό, ο οποίος με τη σειρά του τον χτυπά. Ο Κεμάλ φεύγει ορκιζόμενος εκδίκηση και σπεύδει να τον καταγγείλει στην Αστυνομία, με την κατηγορία μάλιστα ότι προσπάθησε νατού πουλήσει χόρτο.Πανικόβλητη, η Εϊλούλ τρέχει να ειδοποιήσει τη Ναζάν ότι συνέλαβαν το γιο της και τον οδήγησαν στο τμήμα και αυτή την κατηγορεί για άλλη μια φορά ότι του κάνει κακό. Μπροστά στους αστυνομικούς, η Εϊλιούλ φωνάζει στη μητέρα της ότι ο Κεμάλ τους έστησε παγίδα, όμως, αυτός την πείθει να πάρει την κόρη της από το ορφανοτροφείο, για να μπορεί να την ελέγχει καλύτερα. Όσο για τη Μεράλ, χωρίς να πει τίποτα σε κανένα, πηγαίνει στο σπίτι της Σελμά, η οποία της ζητά να καθίσουν για να της διηγηθεί την ιστορία της και της αποκαλύπτει ότι όταν γεννήθηκε, της είχε δώσει το όνομα Γιλντίζ. Όταν οι άλλες κοπέλες στο ορφανοτροφείο μαθαίνουν ότι η φίλη τους αγνοείται, παίρνουν τη Φεριντέ και ψάχνουν να τη βρουν.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top