Menu
 



 Ο Κόσμος να χαλάσει επεισόδιο 1

Ο Πάρης και η Σοφία προέρχονται από δύο οικογένειες που, όχι μόνο ανήκουν σε δύο εντελώς διαφορετικές κοινωνικοοικονομικές τάξεις, αλλά και συντηρούν μεταξύ τους μια θανάσιμη έχθρα που διαιωνίζεται σαν βεντέτα. Όταν οι δύο νέοι ανακοινώνουν στους γονείς τους ότι αγαπούν ο ένας τον άλλον και ότι πρόκειται σύντομα να παντρευτούν, γίνεται ο χαμός! Παρά την αντίδραση των οικογενειών τους, οι ερωτευμένοι δεν κάνουν πίσω κι ο γάμος θα γίνει οπωσδήποτε. Φαίνεται όμως ότι αυτός ο γάμος θα γραφτεί στην ιστορία, όχι για την ιστορική σημαντικότητά του αλλά για τα ρεζιλίκια που θα εξελιχτούν στη διάρκειά του.

επεισόδιο 2

Οι δύο αντίπαλες οικογένειες που συμπεθέρεψαν με το ζόρι, προσπαθούν να συνέλθουν από τον γάμο του Πάρη και της Σοφίας. Οι νιόπαντροι είναι πολύ ευτυχισμένοι και ετοιμάζονται για τον μήνα του μέλιτος. Οι οικογένειές τους ωστόσο αγωνίζονται για το ποια θα έχει το πάνω χέρι στην οικογένεια των παιδιών τους. Τελικά οι νιόπαντροι φεύγουν για το άγνωστο. Ή μήπως αυτό το άγνωστο δεν θα είναι τελικά και τόσο άγνωστο και μήπως τα δύο «πιτσουνάκια» δεν θα είναι μόνα σ΄ αυτό το ρομαντικό ταξίδι του μέλιτος.

επεισόδιο 3

Οι νιόπαντροι με τους «κατασκόπους» που τους παρακολουθούν σε κάθε τους βήμα βρίσκονται στην ονειρική Βενετία με τους πρώτους να ζουν το όνειρό τους και τους δεύτερους να μπλέκονται μεταξύ εαυτών και αλλήλων… Στην Κύπρο, οι Γαλένοι κάνουν την καρδιά τους πέτρα για να υποδεχτούν σπίτι τους τους Κούελους σε μια προσπάθεια να γεφυρώσουν τις διαφορές τους! Καθώς όμως η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη, στο τέλος γίνεται το έλα να δεις και η παλιά έχθρα αναζωπυρώνεται!

επεισόδιο 4

Στην Βενετία οι Κύπριοι επισκέπτες φροντίζουν να μην αφήσουν την πόλη να κλείσει μάτι! Στην Κύπρο ο Σαββής κι η Κατερίνα προσπαθούν να αναθερμάνουν την σχέση τους. Η Στέλια αναλαμβάνει να λειτουργήσει η ίδια μέσα στην ασχετοσύνη της το κομμωτήριο του Δημήτρη, ενώ οι Γαλένοι προσπαθούν να βγάλουν μια άκρη σε σχέση με το πού μπορεί να βρίσκονται οι νεόνυμφοι. Τελικά οι δρόμοι των συμπέθερων τους φέρνουν ξανά μαζί στο πιο επεισοδιακό διπλό ραντεβού της ζωής τους!

επεισόδιο 5

Στην Βενετία οι νιόπαντροι, Πάρης και Σοφία, περνάνε στην αντεπίθεση, καθώς η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που σερβίρεται κρύο! Στην Κύπρο οι Κούελοι προσπαθούν να ανταποδώσουν την υποχρέωση του δείπνου των Γαλένων.
Τους προσκαλούν λοιπόν στο σπίτι τους, με στόχο να κερδίσουν αυτοί τον έλεγχο της κατάστασης, στην μεταξύ τους μόνιμη κόντρα. Αλλά οι σπόντες, το ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια. Στο σπίτι τους οι Κούελοι παίζουν μεν σαν ομάδα σε εντός έδρας παιχνίδι, αλλά η εξέλιξη του αγώνα καταλήγει σε απρόσμενο αποτέλεσμα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top