Menu
 



Δευτέρα 4/12
Ο άντρας των ονείρων μου Επεισόδιο 46
Ο Τζακ επισκέπτεται και πάλι τον πατέρα του Αλέξανδρου, στο γηροκομείο, αναζητώντας στοιχεία για τον Θεμιστοκλή. Ο Μπάμπης, συνεχίζει μεθοδικά την προσπάθειά του να απομακρύνει τον Τζακ από την πολυκατοικία, αλλά και από τη ζωή της οικογένειας. Η Έλλη φοβάται ότι η επικείμενη συνάντηση του Τρύφωνα με τον Ντίνο θα οδηγήσει σε σύγκρουση των δυο τους. Διαπιστώνει, όμως, με έκπληξη ότι ο πρώην και ο μελλοντικός σύζυγός της έχουν αναπτύξει μεγάλη συμπάθεια ο ένας για τον άλλον. Η Σάρα πληρώνει τον Σωτήρη με το ίδιο νόμισμα, για την απάτη που της έστησε με τους δήθεν εφοριακούς. Ο Τζακ στην προσπάθειά του να πείσει την Ιωάννα ότι έχει δίκιο στην κόντρα του με τον Μπάμπη, εισπράττει την απόλυτη αντίδρασή της. Ο Μπάμπης εκμεταλλεύεται την αδυναμία της Ιωάννας και βγάζει αντίγραφο του κλειδιού του διαμερίσματος του Θεμιστοκλή. Η Αθηνά λέει στον Τζακ ότι ο πατέρας της ετοιμάζεται να της αγοράσει το τηλεοπτικό στούντιο. Την επόμενη μέρα, ο Τρύφωνας ανακοινώνει στα παιδιά του πως τους το αγόρασε, αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό ανήκει στην Αθηνά.

Τρίτη 5/12
Ο άντρας των ονείρων μου Επεισόδιο 47
Ο Τζακ προσπαθεί να αποσπάσει από την Μπέλλα πληροφορίες για το παρελθόν και για το ορφανοτροφείο όπου μεγάλωσε, αλλά εκείνη αποφεύγει να του πει το οτιδήποτε και του συστήνει να ζητήσει ψυχιατρική βοήθεια. Ο Μπάμπης απειλεί τον Σωτήρη ότι σε περίπτωση που δυσαρεστήσει την Εύα, θα έχει να κάνει μαζί του. Με αφορμή την επιμονή του Τζακ ότι γνωρίζει τον Θεμιστοκλή από το παρελθόν, η Αγγελική, ο Πανίκος και η Ιωάννα αρχίζουν να προβληματίζονται για την ψυχική του υγεία. Εκείνος προσπαθεί να αποδείξει στην Αθηνά και στον Γιώργο πως δεν είναι τρελός και πως όντως ο Θεμιστοκλής έχει τις απαντήσεις, που έψαχνε σε όλη του τη ζωή. Ο Άπο, προσπαθεί να διεκδικήσει ίσο ποσοστό στη μοιρασιά του καινούργιου στούντιο, που τους αγόρασε ο πατέρας του, αλλά συναντάει συνέχεια αδιέξοδα. Η Αγγελική εξομολογείται στον Πανίκο τον προβληματισμό της για την αρνητική αντιμετώπιση του Τζακ από τους υπόλοιπους. Μια τυχαία συνάντηση του Τρύφωνα με την οικογένεια Καρασαββίδη, θα κάνει έξαλλη την Αθηνά, για μία ακόμη φορά.

Τετάρτη 6/12
Ο άντρας των ονείρων μου Επεισόδιο 48
Η Μπέλλα πηγαίνει στο διαμέρισμα του Θεμιστοκλή και βρίσκει μέσα τον Μπάμπη. Ανακαλύπτει ότι έχει κάνει αντίγραφο του κλειδιού και του ανακοινώνει ότι θα λάβει τα μέτρα της. Ο Πανίκος πληροφορείται την απιστία του Σωτήρη προς την κόρη του και αυτό αλλάζει εντελώς τα μέχρι τώρα δεδομένα. Ο Τρύφωνας απολαμβάνει το δείπνο του, με την οικογένεια Καρασαββίδη και αναπτύσσει φιλικές σχέσεις με όλους. Όταν το πληροφορείται η Αθηνά δυσανασχετεί έντονα. Ο Ντίνος προτείνει στην Έλλη να παντρευτούν, αλλά χωρίς να συγκατοικήσουν. Εκείνη αρνείται την πρόταση του και η σχέση τους κλονίζεται σοβαρά. Ο Τρύφωνας κάνει μια επαγγελματική πρόταση στην Αθηνά για την Κύπρο. Αυτό προβληματίζει σοβαρά την ίδια και τον Τζακ. Η Έλλη αντιδρά σθεναρά στην ιδέα να απομακρυνθεί η κόρη της από την Αθήνα. Η Μίκα αναρωτιέται ποια είναι η γυναίκα, που θα συνοδεύσει τον Αλέξανδρο στο Λεβερκούζεν και το εξομολογείται στην Μπέλλα. Ο Γιώργος λέει στον Τζακ ότι στο γραφείο τηλεφώνησε και ζήτησε να του μιλήσει ο πατέρας του Αλέξανδρου, ο Φίλιππος Κυριαζής.

Πέμπτη7/12
Ο άντρας των ονείρων μου Επεισόδιο 49
Ο Τζακ αποφασίζει να επισκεφτεί ξανά τον κύριο Φίλιππο, επειδή πιστεύει ότι μπορεί να τον βοηθήσει να ανακαλύψει τους βιολογικούς του γονείς, παρόλο που ο φίλος του ο Γιώργος του λέει ότι δεν πρέπει να ελπίζει. Η απιστία του Σωτήρη απασχολεί και επηρεάζει όλα τα μέλη της οικογένειας Καρασαββίδη. Όλοι προσπαθούν, ο καθένας με το δικό του τρόπο, να βοηθήσουν ώστε το ζευγάρι να μη χωρίσει, αλλά ένα τελεσίγραφο από την Εύα αλλάζει όλα τα δεδομένα. Η σχέση του Μήτσου με τη Βίκυ φαίνεται να εξελίσσεται σε κάτι σοβαρό, με την απροσδόκητη υποστήριξη της… Αθηνάς. Αντίθετα, ο έρωτας της Μίκας για τον Αλέξανδρο συναντάει πολλά εμπόδια. Η Μπέλλα καταφέρνει να καλύψει το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τα τριαντάφυλλα που της έστειλε ο Αλέξανδρος και σ' αυτό την βοηθάει ο Μπάμπης. Η Ιωάννα απειλεί τον Ντίνο ότι αν παντρευτεί την Έλλη, θα πρέπει να ξεχάσει τη μητέρα του, διότι θα διακόψει κάθε σχέση μαζί του. Ο Τρύφωνας, σε μια συζήτηση με τον Τζακ, τού αποκαλύπτει τυχαία ότι η Αθηνά διατηρούσε στο παρελθόν δεσμό με τον Αλέξανδρο.

Παρασκευή 8/12
Ο άντρας των ονείρων μου Επεισόδιο 50
Ο Τζακ νιώθει προδομένος, που η Αθηνά τού έκρυψε το ερωτικό παρελθόν της με τον Αλέξανδρο. Η Εύα αποφασίζει ότι ο μόνος τρόπος να αντιδράσει στην απιστία του Σωτήρη είναι να τού ζητήσει διαζύγιο και ο Πανίκος τής προσφέρει την απόλυτη κάλυψή του. Η Μίκα συνειδητοποιεί ότι τα αισθήματά της για τον Αλέξανδρο είναι πιο έντονα απ' όσο αρχικά φανταζόταν. Αυτό το γεγονός, οδηγεί την Μπέλλα να αναλάβει δράση και να πάρει μερικές πρωτοβουλίες, που θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο. Ο Γιώργος και η Μαρίνα σχεδιάζουν να πάνε ένα ταξίδι αναψυχής στην Καστοριά και προτείνουν στην Αθηνά να προτείνει στον Τζακ να πάνε όλοι μαζί. Εκείνη τους αποκαλύπτει ότι σκέφτονται να μετακομίσουν στην Κύπρο και τους προτείνει να το σκεφτούν και εκείνοι. Η έντονη διαφωνία της Ιωάννας και του Ντίνου, σχετικά με την Έλλη, συνεχίζεται. Ο Άπο, προκειμένου να πάει κόντρα στη μητέρα του, προσπαθεί με κάθε τρόπο να κατακτήσει τη Βίκυ, αλλά εκείνη εξομολογείται στη Μίκα ότι έχει γοητευτεί από τον Μήτσο και πως ο Άπο δεν την ενδιαφέρει πια. Η Αθηνά επιστρέφει στο σπίτι και ο Τζακ τής κάνει μια αναπάντεχη ανακοίνωση…

Δημοσίευση σχολίου

 
Top