Menu
 



Στον μεγάλο μας λαϊκό συνθέτη Χρήστο Νικολόπουλο είναι αφιερωμένη η εκπομπή «ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ», το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στις 21.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.
Τα εξαιρετικά τραγούδια του διαχρονικού δημιουργού, ερμηνεύουν οι: Πίτσα Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνος Αργυρός, Στέλιος Διονυσίου, Ηρώ Λεχουρίτη, Ζωή Παπαδοπούλου και Ασπασία Στρατηγού. Για πρώτη φορά μάλιστα θα απολαύσουμε τον Χρήστο Νικολόπουλο να συμπράττει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, την Πίτσα Παπαδοπούλου και τον Στέλιο Διονυσίου.
Μαζί τους: Κώστας Χαρδαβέλλας, Βασίλης Σκουντής, Κώστας Μπλιάτκας, Εύη Φραγκάκη, Κώστας Τσουρός, ο δήμαρχος Πυλαίας– Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, η Μαρία Παναγοπούλου, η Θεοδώρα Σιάρκου, η Ειρήνη Κολιδά, η Τζένη Μελιτά, ο Πάνος Αργιαννίδης, η Άννα Πολύζου και η Φελίσια Λαπάτη.
Σε μια εκπομπή γεμάτη κέφι, πολυαγαπημένα τραγούδια και ξεχωριστές στιγμές.
Όπως η έκπληξη που κάνουν στον Χρήστο Νικολόπουλο, συντοπίτες του από το Καψοχώρι Ημαθίας, που χορεύουν – με τις παραδοσιακές τους στολές – σκοπούς της περιοχής του και τον βραβεύουν για την προσφορά του και το έργο του, συγκινώντας τον βαθιά αλλά και η παρουσία 35 μπουζουκιών της Λαϊκής Συμφωνικής Ορχήστρας ΕΝ ΧΟΡΔΩ από την Πάτρα, που πλημμυρίζει με νιάτα και μελωδίες το πλατό της εκπομπής.
Στην παρέα και 30 σπουδαστές του Εθνικού Ωδείου που δίνουν το δικό τους παλμό σε μια γιορτή του λαϊκού μας τραγουδιού, με επίκεντρο έναν κορυφαίο συνθέτη …

Δημοσίευση σχολίου

 
Top