Menu
 



EPISODIO ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1
Η νεαρή Μπαχάρ θα γνωρίσει και θα εpωτευτεί έναν άντρα σε ένα πλοιάριο στον Βόσπορο. Η μοίρα δυστυχώς θα της παίζει άσχημο παιχνίδι και θα της τον πάρει μακριά πολύ νωρίς και έτσι μένει μόνη με δύο παιδιά. Όταν ήταν 8 ετών η μητέρα της την είχε εγκαταλείψει.
Η γιαγιά και ο πατέρας της δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή. Τώρα, χάνοντας τον μεγάλο της έpωτα, τον Σαρπ, οι μόνοι που την κρατάνε στη ζωή, είναι τα δύο της παιδιά, η Νισάν και ο Ντορούκ. Η Μπαχάρ δουλεύει μέρα νύχτα για να μπορέσει να τους προσφέρει μια άνετη ζωή. Σύντομα όμως θα ανακαλύψει μια αλήθεια για την ίδια που της έκρυβαν σε όλη της τη ζωή...


ΜΙΑ ΖΩΗ Επεισόδιο 2 στον ANT1. Το δεύτερο επεισόδιο της Τούρκικης σειράς που θα προβληθεί από τον ΑΝΤ1 τη Τρίτη 12 Ιουνίου 2018 στις 21:10.
Επεισόδιο 2: Η Μπαχάρ τρέμει και μόνο στη θέα του Αρίφ. Οι προετοιμασίες για το γάμο της Γελίζ συνεχίζονται.
Η Νισάν και ο Ντορούκ είναι χαρούμενοι. Η Σιρίν, πιάνει την Μπαχάρ και της αναφέρει κάτι απρόσμενο.
Κάθε στιγμή που περνάει χωρίς την παρουσία του Σαρπ, είναι δύσκολη για την Μπαχάρ.
Η Χατιτζέ ορκίζεται να βοηθήσει τη γυναίκα τού Σαρπ να τα βγάλει πέρα στη ζωή της.
Η Σιρίν καλείται να απολογηθεί για τη ζωγραφιά του Σαρπ που βρέθηκε στο δωμάτιό της. Η Χατιτζέ γίνεται όλο και πιο υποψιασμένη.

ΜΙΑ ΖΩΗ Επεισόδιο 3 στον ANT1. Το τρίτο επεισόδιο της Τούρκικης σειράς που θα προβληθεί από τον ΑΝΤ1 τη Τετάρτη 13/6/2018 στις 21:00.
Επεισόδιο 3: Η Χατιτζέ, έχοντας δει τα σκίτσα του Σαρπ στο δωμάτιο τής Σιρίν θεωρεί ότι η κόρη της κάτι της κρύβει.
Ο σύζυγος τής Χατιτζέ, χωρίς να γνωρίζει αυτά που συμβαίνουν, προσπαθεί να βοηθήσει την Μπαχάρ, όσο και όπως μπορεί.
Η Μπαχάρ, είναι χαρούμενη με τη δεύτερη δουλειά που κάνει, αλλά όχι και με το γεγονός ότι πλέον έχει πολύ λιγότερο χρόνο να βλέπει τα παιδιά της.Η Σιρίν βλέπει την Μπαχάρ. Μια έκπληξη την περιμένει μετά τα γεγονότα που θα συμβούν στο διαμέρισμα…

ΜΙΑ ΖΩΗ Επεισόδιο 4 στον ANT1. Το τέταρτο επεισόδιο της Τούρκικης σειράς που θα προβληθεί από τον ΑΝΤ1 τη Δευτέρα 18/6/2018 στις 21:00.
Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς είδαμε πως η Σιρίν βλέπει την Μπαχάρ. Μια έκπληξη την περιμένει μετά τα γεγονότα που θα συμβούν στο διαμέρισμα…
ΜΙΑ ΖΩΗ – Επεισόδιο 4
Στο Επεισόδιο 4 της σειράς Μια ζωή που θα δούμε τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018, θα δούμε πως μετά από όσα της είπε η Σιρίν, η Μπαχάρ αρχίζει να σκέφτεται μήπως ξαναπάει στο σπίτι της μητέρας της.
Δεν θέλει να πιστέψει πως ο Σαρπ είναι κακός άνθρωπος και βιαστής. Η Χατιτζέ, μετά τις αποκαλύψεις της Σιρίν, αποφασίζει να πάει να δει ακόμα μια φορά την Μπαχάρ, μιας και εκείνη δεν θέλει να τη χάσει.
Η Σιρίν, όμως, κρύβει κάποια μεγάλα μυστικά σχετικά με τον Σαρπ, που δεν έχει πει στη μητέρα της.
Η Ζαλέ, η οποία έχει πει στον Μουσά ότι θέλει να χωρίσουν, έρχεται αντιμέτωπη με μια μεγάλη έκπληξη στο νοσοκομείο.

Μια ζωή Επεισόδιο 5 στον ANT1. Το πέμπτο επεισόδιο της Τούρκικης σειράς που θα προβληθεί από τον ΑΝΤ1 την Τρίτη 19/6/2018 στις 21:00. Δείτε όλες τις εξελίξεις της σειράς εδώ.
Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς είδαμε πως η Ζαλέ, η οποία έχει πει στον Μουσά ότι θέλει να χωρίσουν, έρχεται αντιμέτωπη με μια μεγάλη έκπληξη στο νοσοκομείο.
ΜΙΑ ΖΩΗ – Επεισόδιο 5
Στο Επεισόδιο 5 της σειράς Μια ζωή που θα δούμε την Τρίτη 19 Ιουνίου 2018, θα δούμε πως η Μπαχάρ θα απογοητευτεί άλλη μία φορά όταν η Χατιτζέ δεν καταφέρνει να πάρει στο σπίτι την Μπαχάρ και τα παιδιά της.
Η Χατιτζέ δεν θέλει να χαλάσει το χατίρι της Σιρίν, ειδικά μετά από όσα πέρασε τις τελευταίες μέρες, και απομακρύνεται από την Μπαχάρ.Ο Μουσά υποψιάζεται πως ο Σινάν θα αποκαλύψει την παλιά σχέση τής Ζαλέ. Η Γελίζ σχεδιάζει κάτι καλό, προκειμένου να δει χαρούμενη την Μπαχάρ.Η έξωση της Μπαχάρ από τον σπιτονοικοκύρη της τη φέρνει ξανά πρόσωπο με πρόσωπο με τον Αρίφ.
Η Χατιτζέ, παρά την επιμονή του Ενβέρ, δεν θέλει να αφήσει μόνα τα εγγόνια της, και η κατάσταση θα χειροτερέψει, ενώ η Σιρίν θα προσπαθήσει να μπει εμπόδιο σε αυτό.

Μια ζωή Επεισόδιο 6 στον ANT1. Το έκτο επεισόδιο της Τούρκικης σειράς που θα προβληθεί από τον ΑΝΤ1 την Τετάρτη 20/6/2018 στις 21:00. Δείτε όλες τις εξελίξεις της σειράς εδώ.
Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς είδαμε πως η Χατιτζέ, παρά την επιμονή του Ενβέρ, δεν θέλει να αφήσει μόνα τα εγγόνια της και η κατάσταση θα γίνει χειρότερη, ενώ η Σιρίν θα κάνει την προσπάθεια της ώστε να μπει εμπόδιο σε αυτό.
Η Χατιτζέ και η Σίριν – από τις πρώτες σκηνές του έκτου επεισοδίου
ΜΙΑ ΖΩΗ – Επεισόδιο 6
Στο Επεισόδιο 6 της σειράς Μια ζωή που θα δούμε την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018, θα δούμε πως η Χατιτζέ, σκεπτόμενη ότι η Σιρίν πέθανε, σκέφτεται πως ήρθε πλέον το τέλος.Η Χατιτζέ, θα σταθεί όμως τόσο τυχερή, όσο η Σιρίν, σχετικά με την απόφαση που πήρε; Η Μπαχάρ που δεν έχει καταλάβει τι γίνεται, τηλεφωνεί στον Ενβέρ και προσπαθεί να επικοινωνήσει με τη Χατιτζέ.Ο Ενβέρ έχει πάρει την απόφαση να μην πει τίποτα στην Μπαχάρ, όμως η Μπαχάρ θα μάθει πως η Χατιτζέ είναι στο νοσοκομείο μαζί με τη Σιρίν.Η Μπαχάρ θα πάει στο νοσοκομείο προκειμένου για να δει τη Χατιτζέ και την επισκέπτεται με τη βοήθεια της Ζαλέ.Ο Ενβέρ, που δε γνωρίζει τίποτα σχετικά με το τι συμβαίνει, θα μπερδευτεί για τα καλά μετά από αυτό που βρίσκει στο δωμάτιο της Σιρίν και θα ενταθούν οι υποψίες του απέναντί της.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top