Menu
 



Επεισόδιο 27
Η μυστήρια γυναίκα θα αποδειχθεί στον Ορφέα πως είναι ο σήριαλ κίλερ και θα του ζητήσει αντάλλαγμα για να μην τον δώσει στην αστυνομία! Στο μεταξύ, ο Αλέξανδρος υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει με τον Φίλιππο και την Ελένη. Παράλληλα, η Μαργκώ κάνει μια πρόταση στη Νικόλ που δεν μπορεί με τίποτα να την αρνηθεί, ζητάει όμως κι ένα μεγάλο αντίτιμο. H Αφροδίτη παίρνει μια πρωτοβουλία πίσω απ' την πλάτη των γονιών της, που αν μαθευτεί θα δημιουργήσει μεγάλες αναταράξεις! Μια αιφνίδια επίσκεψη της Μαργκώ στην παμπ, αναστατώνει τον Πέτρο και τον Θεοχάρη! Το σύμπαν φαίνεται πως συνωμοτεί ενάντια στο ειδύλλιο Νικόλα – Αθηνάς, καθώς ένα ακόμα ραντεβού ανατρέπεται από δυσμενείς συμπτώσεις. Ο Αλέξανδρος και η Άννα βρίσκονται να αντιμετωπίζουν τη Λήδα η οποία ζητάει απεγνωσμένα την μητέρα της..
Επεισόδιο 28

Μια ακόμα παρεξήγηση θα καθυστερήσει την αποκάλυψη των συναισθημάτων ανάμεσα στον Νικόλα και την Αθηνά, αφού μια επείγουσα αστυνομική επιχείρηση δεν θα επιτρέψει στην Αθηνά να πάει στο ραντεβού τους… Ο Παύλος και η Μάρθα συναντούν στο επισκεπτήριο των φυλακών την Όλγα για να ακούσουν έκπληκτοι να τους εκλιπαρεί να κρατήσουν τη Λήδα για πάντα κοντά τους στην Αίγινα, καθώς όσο περνούν οι μέρες είναι όλο και πιο απαισιόδοξη για την έκβαση της επικείμενης δίκης της.

Στο μεταξύ ο Ορφέας με ψεύτικες δικαιολογίες προς όλους προσπαθεί να μαζέψει τα λεφτά που του έχουν ζητήσει οι εκβιαστές, δίνοντας μια μάχη με τον χρόνο προκειμένου να μην αποκαλυφθούν οι δολοφονικές του πράξεις. Η Βέρα με την Τατιάνα ταξιδεύουν στο πατρικό τους σπίτι στο Γαλαξίδι, όπου τις περιμένει μια τεράστια έκπληξη. Η Ελένη, ξαφνιάζοντας ακόμα και τον ίδιο της τον εαυτό, παρασύρεται από το ερωτικό πάθος του Φίλιππου…..
Επεισόδιο 29

Η Ελένη θα προσπαθήσει να πείσει τόσο τον εαυτό της όσο και το Φίλιππο πως ότι έγινε μεταξύ τους δεν θα ξανά επαναληφθεί. Ο Αλέξανδρος αρχίζει να υποψιάζεται πως η Όλγα κάτι τους κρύβει σε σχέση με το θύμα… Θα δούμε πως η Τατιάνα μαζί με τη Βέρα θα περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές στο πατρικό τους κι ευγνωμονούν τον Θεοχάρη για το δώρο που τους έκανε.

Η Νάνσυ έρχεται αντιμέτωπη με το σκοτεινό παρελθόν της κι όλα δείχνουν πως δεν θα καταφέρει να ξεφύγει. Ο Νικόλας και η Αθηνά κανονίζουν ένα ακόμα ραντεβού μετά τη παρεξήγηση. Η Αφροδίτη παίρνει θέση υπέρ του Γιάννη και πιστεύει πως, αν το μωρό είναι τελικά δικό του, πρέπει να είναι μαζί του.
Ο Σέκερης βρίσκει στο πρόσωπο της Αμαλίας μια φίλη για να μοιράζεται τα προβλήματά του κι ένα περίεργο δέσιμο αρχίζει να αναπτύσσεται μεταξύ τους. Ο Πέτρος συγκινεί τη Μαργκώ μ' έναν τρόπο που δεν κατάφερε ποτέ κανείς, όμως η Μαργκώ δεν είναι έτοιμη να απαρνηθεί τις ψυχρές συνήθειες της. Ο Παύλος και η Μάρθα κάνουν τραπέζι στη Χριστίνα, αλλά οι μοντέρνες ιδέες της την φέρνουν σε κόντρα με τον παραδοσιακό Παύλο. Η Ελένη προτείνει στον Ορφέα να ξαναρχίσει ψυχοθεραπείες κι εκείνος δέχεται, παρόλο που έχει άλλα σοβαρότερα προβλήματα.

Επεισόδιο 30

Η προσπάθεια του Παύλου να υπερασπιστεί την Όλγα στην εκπομπή της Χριστίνας Ζερβού, καταλήγει σε μεγάλο φιάσκο, αφού ο αυθορμητισμός του και η «λάθος» απάντηση σε μια ερώτηση- παγίδα της δημοσιογράφου, «καίνε» την Όλγα και βγάζουν εκτός εαυτού τον Στέφανο. Στο μεταξύ, ο Νικόλας με την Αθηνά πέφτουν από παρεξήγηση σε παρεξήγηση και η σχέση τους γίνεται όλο και πιο δύσκολη…

Στο Λονδίνο, ο Θεοχάρης με την Αμαλία δίνουν τέλος στον γάμο τους… Η Νικόλ έχει μετανιώσει που μπλέχτηκε στην μεταφορά των όπλων και θέλει να απαλλαγεί, μην υπολογίζοντας όμως τον σκληρό χαρακτήρα και τις ίντριγκες της Μαργκώ. Ο Ορφέας, σε μια επίσκεψη στην εταιρία του Αλέξανδρου, γνωρίζει τον Φίλιππο, χωρίς να υποψιάζεται το ερωτικό παιχνίδι που παίζεται πίσω από την πλάτη του ανάμεσα στον Φίλιππο και την Ελένη..

Επεισόδιο 31

Η εμφάνιση του Παύλου και της Μάρθας στην εκπομπή της Χριστίνας δεν φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα, κάτι που πικραίνει τόσο τον Στέφανο όσο και τον Αλέξανδρο. Η Αφροδίτη αρχίζει να εκφράζεται θετικά για τον Γιάννη και η Ελένη συνειδητοποιεί πως έχει πάρει το μέρος του στο θέμα του μωρού. Το σχέδιο συγκατοίκησης του Αντρέα και της Νάνσυ ναυαγεί, κι έτσι εκείνος «συγκρούεται» για μια ακόμη φορά με τον πατέρα του. Παράλληλα η Νάνσυ αναγκάζεται να παραδοθεί στο παρελθόν που την «κυνηγάει»…

Η Βέρα ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Λονδίνο, αλλά η σκηνή του αποχαιρετισμού της με τον Νικόλα παρεξηγείται από την Αθηνά. Οι έρευνες σε σχέση με την Τόνια Βούλγαρη πέφτουν στο κενό, γεγονός που ενισχύει την άποψη της Τατιάνας πως η ψυχίατρος δεν είναι πια στη ζωή. Η Μαργκώ βρίσκει τον δάσκαλό της στα μάτια του Πέτρου που δεν δείχνει να υποκύπτει αμαχητί στη γοητεία της. Ο Γιάννης προχωρά στο τεστ DNA προκειμένου να επιβεβαιώσει την πατρότητα του μωρού. Ο Αλέξανδρος κατηγορεί την Όλγα πως δεν του έχει πει όλη την αλήθεια για τη σχέση της με το θύμα… Ο Ορφέας αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση… Ο Νικόλας συνειδητοποιεί πως ο Χάρης δεν είναι αυτό που δείχνει και παίρνει τα μέτρα του.

Επεισόδιο 32
Ο Νικόλας, χωρίς να γνωρίζει πως η Αθηνά συμμετέχει σε μυστική αποστολή, θεωρεί ότι υπάρχει άλλος άντρας και η Αθηνά για να μην τινάξει την επιχείρηση στον αέρα, αναγκάζεται να του πει ψέματα και να παραδεχτεί πως έχει σχέση με άλλον. Η Όλγα μοιράζεται την αγωνία της με τον Στέφανο καθώς σε 15 μέρες είναι το δικαστήριο και φοβάται την καταδίκη. Με το πέρασμα χρόνου βρίσκουμε τους ήρωές μας στον πυρετό της δίκης.

Αλέξανδρος, Άννα, Παύλος και Μάρθα βρίσκονται ανάμεσα στους πρώτους βασικούς μάρτυρες υπεράσπισης, αλλά και η συνήγορος της πολιτικής αγωγής έχει έρθει με τα δικά της όπλα. Ο Νικόλας αρχίζει να συγκεντρώνει στοιχεία κατά του Χάρη που τον ανησυχούν. Ο Θεοχάρης και η Βέρα έρχονται πιο κοντά… Απαραίτητη τείνει να γίνει και η Αμαλία στη ζωή του Σέκερη. Η Ελένη «παλεύει» μέσα της με την έλξη που νιώθει για τον Φίλιππο, εκείνος όμως δεν σταματά να την πολιορκεί. Η Μαργκώ λαμβάνει μια περίεργη ανθοδέσμη και ψάχνει να βρει τον αποστολέα της. Η χήρα του θύματος δίνει κατάθεση και τα πρώτα στοιχεία καίνε την Όλγα.
Επεισόδιο 33

Το δικαστήριο δεν ξεκινά καλά για την Όλγα, αφού η χήρα του Παντελή Βασιλείου δίνει μια εντελώς διαφορετική οπτική της συμπεριφοράς της Όλγας απέναντι στο θύμα. Η χήρα παρουσιάζει μια Όλγα αδίστακτη, φορτική και ύπουλη, χαρακτηριστικά που λαμβάνονται υπόψη από δικαστές και ενόρκους και θα συνυπολογιστούν στην πορεία της δίκης. Ο Νικόλας είναι σίγουρος ότι η Αθηνά διατηρεί ερωτική σχέση με τον άντρα που την είδε κι αυτή βρίσκεται εγκλωβισμένη ανάμεσα στην επιθυμία της να του πει την αλήθεια και την τήρηση του υπηρεσιακού απορρήτου.

Ο Φίλιππος εξακολουθεί να πιέζει την Ελένη, η οποία με δυσκολία αντιστέκεται στο ερωτικό συναίσθημα που έχει αρχίσει να τη βασανίζει. Στο μεταξύ, ο Ορφέας που δεν μπορεί να συγκεντρώσει τα χρήματα που του έχουν ζητήσει, δέχεται όλο και περισσότερη πίεση από τους εκβιαστές του και αποφασίζει να δράσει πιο δυναμικά! Κι ενώ, ο Αλέξανδρος, η Άννα, ο Παύλος και η Μάρθα βρίσκονται στα Μετέωρα για τη δίκη της Όλγας, η απάντηση του τεστ πατρότητας για το μωρό, έχει βγει και τώρα πια οι εξελίξεις αναμένονται δραματικές.

Επεισόδιο 34

Ο Μάνος «στριμώχνει» τον καλύτερο φίλο του θύματος στο δικαστήριο… Ο Αλέξανδρος ζητά αποδείξεις από τον Ορφέα για το σπίτι που υποτίθεται πως θέλει να αγοράσει με τα λεφτά που του δάνεισε και τον φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση. Η Μάρθα κρύβει από τον Παύλο ότι βγήκαν τα αποτελέσματα του DNA, ενώ παράλληλα έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Γιάννη Παρασχάκη.

Ο Νικόλας καταλαβαίνει ότι ο Χάρης του λέει πάλι ψέματα και πλέον είναι σίγουρος πως παίζει διπλό παιχνίδι. Η Ελένη εκμυστηρεύεται στην Αφροδίτη ότι ήρθε πιο κοντά με τον Φίλιππο και της μιλάει για το πώς αισθάνεται. Ο Γιώργος εκβιάζει την Νάνσυ και την αναγκάζει να εντοπίσει το επόμενο θύμα του. Παράλληλα, μια νέα μάρτυρας κάνει την ανατροπή στην υπόθεση της Όλγας. Ο Ορφέας μπαίνει στο σπίτι των εκβιαστών με σκοπό να «καθαρίσει» μαζί τους μια και καλή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top