Menu
 

metrita- Θα υπάρξει τραπεζική αργία μέχρι και τις 6 Ιουλίου, μια μέρα μετά το δημοψήφισμα, και οι τράπεζες θα ανοίξουν στις 7 Ιουλίου. Το ΦΕΚ όμως κάνει λόγο ότι το κλείσιμο των τραπεζών μπορεί να παραταθεί ή να διακοπεί με απόφαση του υπουργού.

- Η καταβολή των συντάξεων εξαιρείται από τους περιορισμούς τραπεζικών συναλλαγών. Οι διοικήσεις των πιστωτικών ιδρυμάτων θα ανακοινώσουν τον τρόπο καταβολής των συντάξεων και τα συγκεκριμένα ανά περιοχή υποκαταστήματά τους, τα οποία θα λειτουργήσουν για το σκοπό αυτό.

- Το ανώτατο ημερήσιο όριο αναλήψεων από τα ATM διαμορφώθηκε στα 60 ευρώ για κάθε κάρτα και για κάθε λογαριασμό αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή με απόφαση του υπουργού. Τα ΑΤΜ θα λειτουργήσουν εντός το πολύ δώδεκα (12) ωρών κατά την πρώτη μέρα ισχύος της παρούσης απόφασης.

Θα επιτρέπεται η χρήση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών για πληρωμές μόνο στο εσωτερικό της χώρας. Επίσης θα επιτρέπονται οι συναλλαγές μέσω web banking για πληρωμές μόνο στο εσωτερικό της χώρας.Τα όρια για τις αναλήψεις μετρητών από κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό θα καθορίζονται με απόφαση του υπουργού Οικονομικών.
ατμ τρεπεζαorio analipseon


Δημοσίευση σχολίου

 
Top