Menu
 

ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 13-14-15 sta dixtya tou peprwmenou epeisodia
Στα δίχτυα του πεπρωμένου επεισόδιο 13 Τετάρτη 1/7/15: Παρά τη συμπαράσταση που δέχεται από τον Καχραμάν ο οποίος ανησυχεί και προσπαθεί να την παρηγορήσει, η Ντεφνέ δεν πείθεται ότι το μωρό είναι δικό της. Αποφασισμένη να μάθει την αλήθεια, παίζει θέατρο μπροστά σε όλους, αλλά παράλληλα αρχίζει να διερευνά την υπόθεση. Η Ελίφ δέχεται πρόσκληση για δείπνο από τη Σουκράν με την οικογένεια Γιορουκχάν αλλά πηγαίνει χωρίς να ενημερώσει αναστατώνοντας την Ντεφνέ και τον Καχραμάν.

Στα δίχτυα του πεπρωμένου επεισόδιο 14 Πέμπτη 2/7/15: Η παρουσία της Ελίφ στο σπίτι προκαλεί αρνητικά συναισθήματα στη Ντεφνέ η οποία μιλάει γι'αυτό στον Καχραμάν. Ο Καντίρ δεν μπορεί να βρει την κατάλληλη στιγμή για να μιλήσει στη Μιριέμ. Παράλληλα η Ελίφ φέρνει την αγαπημένη της αδερφή να μείνει μαζί της στο σπίτι της οικογένειας Γιορουκχάν. Στο μεταξύ πλησιάζει η στιγμή που η Κιγιμέτ θα μάθει με επώδυνο τρόπο ότι τίποτα δεν μένει κρυφό για πολύ.

Στα δίχτυα του πεπρωμένου επεισόδιο 15 Παρασκευή 3/7/15: Η Ναζλί απολαμβάνει τις στιγμές στο όμορφο σπίτι της οικογένειας Γιορουκχάν. Η Ελίφ φοβάται να μην κινήσει τις υποψίες της αδερφής της και ζητά από την Κιγιμέτ να της δώσει μια δουλειά. Η δουλειά όμως που της δίνει η Κιγιμέτ είναι βοηθός της Ντεφνέ κάτι που προκαλεί τη διαφωνία του Καχραμάν. Την ίδια στιγμή η Ντεφνέ έχει πάρει την απόφαση να απαλλαγεί με κάθε τρόπο από την Ελίφ και το μωρό της. Βάζει δηλητήριο στο γάλα της και η Ελίφ παλεύει για τη ζωή της. Ο Μακσούτ όμως καταφέρνει και απαγάγει τη Ντεφνέ με την απειλή όπλου...

Δημοσίευση σχολίου

 
Top